merhabalar.
az önce oyunda cok ciddi bir acık kesfettik.
ofans 2-3 ve defansif 2-3 sahibi biri olarak bir karsılastırma yaptım
zırhım yüzde 75 ve max ile 2 bin hasar alıyorum ateş direncim 36. karsımda full bıcak + ısık'lı arkadasım var ofans 2-3 var
sonra hidra itemleri takmasını istedim ve bana 2 binden dahada az vurmaya basladı oysa mantıken bana ateş direncim üzerinden hasar vermesi gerekirdi sanki 300 hasar ateş özelliği 300 max özelliği gibi göründüü
eğer max vuruyorsak karsının zırhına göre hasar veririz
fakat hidra takılı ise karsının direncine göre hasar vermemiz gerekir bunun düzeltilmesi gerekiyor.
hidra itemler zırha göre değil dirence göre hasar vermeli.
oyunda büyük bir sorun ve acık mevcut.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: oyunda büyük bir sorun ve acık mevcut.
deveye sormuşlar boynun neden eğri diye deve demiş ki nerem doğru ki...
bunlar artık ikv de çok küçücük hatalar kardeş ama kanca asa yanlış gözüküyosa derhal düzeltilmeli müthiş korkunç bir hata kanca asa olayı
bunlar artık ikv de çok küçücük hatalar kardeş ama kanca asa yanlış gözüküyosa derhal düzeltilmeli müthiş korkunç bir hata kanca asa olayı
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
yalnız hidra çift bıçağın hasar ve svh değerleri ile bıçak kılıcı karşılaştırırsan karakter penceresinde görülen değerlere uygun vuruyor olması lazım ama yine de kesin bir şey diyemem
...
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
2'sini bir tutamazsın ki55ivedik55 yazdı:yalnız hidra çift bıçağın hasar ve svh değerleri ile bıçak kılıcı karşılaştırırsan karakter penceresinde görülen değerlere uygun vuruyor olması lazım ama yine de kesin bir şey diyemem
biri kılıc 2 saniyede bir vurur
birisi bıcak saniye başına hasar verir kritikte 5 kat hasar verir ki biz bu 5 katı göremeyiz
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Hayalet Islığı>
KARAHAMZALI yazdı:deveye sormuşlar boynun neden eğri diye deve demiş ki nerem doğru ki...