Sadece 39 zamanındakiler baksın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Sadece 39 zamanındakiler baksın

Mesaj gönderen Sultanahmet »

Selamun aleykum,

Bu konuyu kimler hala oynuyor diye merak ettiğimden dolayı açtım.

Kuklacıda eski zamanlarda 35 level örümcekleri kesmek için drenç kırma büyüleri oraya götürenler, alman ok döşeyip çifteyle alfa kurt kesenler ,cevriyeye destek arayan 35 likler, 10 kişinin arasına dalton cong döşeyip adam kesip çıkanlar, sakınma bitince savaşçılara gruba sakınma aç diyerek kendini yırtan şifacılar, kendi emeğiyle İtem kasmaya çalışanlar,ölesiye savaşan lodoslar arzlar, Kütükyaranın muhteşem grafik efektlerini(koşarken arkadan gelirdi :) mesajlaşmada 80 binden tohum alınır yazısını özleyenler,kaçan adama dikkat dağıtma atınca adamın 1 sn durmasını fırsat bilerek önüne tıklayıp arkadan saldırı efektini izleyenler herkese selam olsun..

Eski zamanlardan bu güne kimler kaldı oyuna hangi isimlerde devam ediyorlar ? kuklacıdan ''Korsa'' ben 2008-2009 yıllarından tanıyanlar olabilir, genelde üçgen gri saçım ve kirli sakallarımla herkes dalga geçerdi :) birde opel corsa espirisi :)

Benim hatırladıgım ilk isimler bunlar önemli yada iyi kişiler değil sadece hatırladıklarım sizde o günleri hatırladıgınız kadarıyla yazarsanız beraber bi nostalji yolculuguna çıkalım ?

mem0o0OO vardı bi çemberciydi :=) ilk çembercilerdendir Er meydanı ilk geldiğinde ne çember basardı uçakta
ORTİ Vardı şu an dev olmuş o zaman 36 leveldi eminönünde item satmaya çalışırdı
Ofkeli ve sinirli ikilisi vardı hep bu sunucunun en sinirlisi kim kavgasını yaparlardı
sonmidyatlı
mckerem
zentiusşifa bu adamı severdim şifacı varsa oydu gerçek şifacı. daha çok şifacı vardı ama hatırlayamıyorum isimlerini..
zahit zilan ..
türkx loncası
avcıı
sonxkosovalı

O GÜNLERDEN KALAN DÜRÜST EĞLENCELİ OYUNUN TADINI ALAN HERKESE SELAMLAR SAYGILAR
Resim
Kullanıcı avatarı
xWAVEx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sadece 39 zamanındakiler baksın

Mesaj gönderen xWAVEx »

Kuklacının ilk açıldığı zamanlardan beri oynuyorum şuan yaşım 17 o zamanlar dahada çocuktuk ilk oynadığım online oyundur İKV 39 değilde 29 level'ın havası daha bi başkaydı tanımadığın adama itemlerini verirdik diğer çara aktarmak için sonra gelir geri alırdın şimdi vermeye kalksan adam saniyesinde yok olur krip madeninin başında gece 4lere 5 lere kadar duran onlarca kişi hatırlarım İsmet Bey ve Handan Hanım Mısır çarşısının yanındaydı o zaman bankacıya olan tarafta İsmet vardı Çarşı tarafındada handan o zaman ne klan puanı vardı nede rütbe kimsenin çıkar ilişkisi yoktu ÇılgınBiberon vardı adam gibi adamdı hala varmıdır bilmiyorum oyunu bırakalı 4 yıl falan oluyor IKV'den sonra onlarca oyun oynadım hiçbirinden burda aldığım zevki alamadım hastalıktır bu oyun hala oyunu yükleyip 1 levellik karakterimle eminönünde dolaşıyorum eskiden camiden çıkarken bilgisayarımız kasardı kalabalıktan şimdiyse 2 tane insan yok yeraltıymışta migratmışta oyunun içine ettiniz.
liderxBeRoN
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bidakka »

okumadım ama haklısınız :mrgreen:

ve niceleri...

Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mhasan32 »

Evet kardeşim bende betayım 29 levellerde başladım 1 ay sonrada oyun 39 oldu ve kıyasıya mücadele vardı ama en önemlisi insanlık vardı itemlerini paranı tanımadıgın adama ver aradan 2 ay geçsin emanete hıyanet etmeden geri alırdın hiç sorun yoktu ozamanlar midoo (mehmet abi ) ve kikimokoxtwo (volkan) vardı tanıdıgım kişiler aslınca sunucuyu tanırdık ama sadece uzaktan yani herkes herkesin işine koşardı ama şimdi oyun çok değişti düşene bi tekme daha vuruluyor.
söyleyeceğim al gardını kendin takıl eski 39 level zamanları asla gelmeyecek daha da kötüye gidecek bu oyun .

keyifli forumlar
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Hatırladım seni ;) , yazdıklarınla anılarım depreşti be birader :)
Belki sende hatırlarsın beni; Türkx'lerden Volkancan diğer bir deyişle Türkxvolkancan :)
Kullanıcı avatarı
delikanliyiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen delikanliyiz »

Sarılarınsülo , Sarılarınpert , delikanlıyız , ronaldinhookan benim charlarımdı :) antrepoda bile savaş yapardk taşkanat görevlerini yapardk amplifikatör yani tepegöz görevinde mev meteor eldiven alır satardık oyunun acıklarını bulurduk :) neyse eskiye dönmeyelim :)
ronaldinhokan-delikanlıyız-xXKıLıÇUsTaSıXx-Sarılarınsülo-Sarılarınpert-Sarılarınreis (Eski Sahipleri)
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Birkan »

mhasan32 yazdı:Evet kardeşim bende betayım 29 levellerde başladım 1 ay sonrada oyun 39 oldu ve kıyasıya mücadele vardı ama en önemlisi insanlık vardı itemlerini paranı tanımadıgın adama ver aradan 2 ay geçsin emanete hıyanet etmeden geri alırdın hiç sorun yoktu ozamanlar midoo (mehmet abi ) ve kikimokoxtwo (volkan) vardı tanıdıgım kişiler aslınca sunucuyu tanırdık ama sadece uzaktan yani herkes herkesin işine koşardı ama şimdi oyun çok değişti düşene bi tekme daha vuruluyor.
söyleyeceğim al gardını kendin takıl eski 39 level zamanları asla gelmeyecek daha da kötüye gidecek bu oyun .

keyifli forumlar
kardeşim beta zamanı oyun 25 leveldi :) 29 değil
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen mhasan32 »

29 olmasın :D yada ben tam yeni leveller gelince basladım galiba :D
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
LaStSiN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen LaStSiN »

Eski günler güzeldi :)

Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
Kullanıcı avatarı
Sonsamuray
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sonsamuray »

Serrestxyılan Tanıyanlaraa ;) ;)
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön