Salgı / Peplit / xenotim düşme ihtimalleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Salgı / Peplit / xenotim düşme ihtimalleri

Mesaj gönderen Ekvator »

Hol ilk açıldığı zamanlar Gönül'ün oralarda savaşçımla kasardım. Günde ne fazla 100 örümcek keser ve en az 2 salgı düşürürdüm.Şimdi ise 500'e yakım örümcek kesmeme rağmen 1 tane bile düşüremiyorum. Keza xenotim ve peplit kolorotoksin de aynı şekilde. Neden ihtimalleri düşürdünüz öğrenebilir miyim ?

Belli bir süre örümcek kestikten sonra bunaldım ve xenotim kasmaya gittim. xenotim de kasamayınca moralim bozuldu oyundan çıktım. Sİzin bu durumu bu hale getirmeniz, oyuncuyu oyundan soğutmaktan başka bir halta yaramaz...
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Re: Salgı / Peplit / xenotim düşme ihtimalleri

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Şans sistemi saçmalığı işte. Geçen xenotime gittim hiç düşüremedim 1 saat kalmama rağmen 2 gün önce gitmiştim ilk ırkta xenotim vermişti.
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

XxxChesTeRxxX yazdı:Şans sistemi saçmalığı işte. Geçen xenotime gittim hiç düşüremedim 1 saat kalmama rağmen 2 gün önce gitmiştim ilk ırkta xenotim vermişti.
ilk zamanlar hergün ilk girişimde düşerdi her karakterime. Ama şimdi xenotimin yüzünü gören cennetlik. Kimse çıkıpta düşme olasılığını değiştirmedik demesin...
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

Aynen bende bazen 2 saat kasıyorum düşmüyor bazen 15 dakkada 2 tane çıkıyor çözemedim.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön