Hol ilk açıldığı zamanlar Gönül'ün oralarda savaşçımla kasardım. Günde ne fazla 100 örümcek keser ve en az 2 salgı düşürürdüm.Şimdi ise 500'e yakım örümcek kesmeme rağmen 1 tane bile düşüremiyorum. Keza xenotim ve peplit kolorotoksin de aynı şekilde. Neden ihtimalleri düşürdünüz öğrenebilir miyim ?
Belli bir süre örümcek kestikten sonra bunaldım ve xenotim kasmaya gittim. xenotim de kasamayınca moralim bozuldu oyundan çıktım. Sİzin bu durumu bu hale getirmeniz, oyuncuyu oyundan soğutmaktan başka bir halta yaramaz...
Salgı / Peplit / xenotim düşme ihtimalleri
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Salgı / Peplit / xenotim düşme ihtimalleri
Şans sistemi saçmalığı işte. Geçen xenotime gittim hiç düşüremedim 1 saat kalmama rağmen 2 gün önce gitmiştim ilk ırkta xenotim vermişti.
ilk zamanlar hergün ilk girişimde düşerdi her karakterime. Ama şimdi xenotimin yüzünü gören cennetlik. Kimse çıkıpta düşme olasılığını değiştirmedik demesin...XxxChesTeRxxX yazdı:Şans sistemi saçmalığı işte. Geçen xenotime gittim hiç düşüremedim 1 saat kalmama rağmen 2 gün önce gitmiştim ilk ırkta xenotim vermişti.
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Aynen bende bazen 2 saat kasıyorum düşmüyor bazen 15 dakkada 2 tane çıkıyor çözemedim.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS