Özel VS salonları öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xclever
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Özel VS salonları öneri

Mesaj gönderen xclever »

Merhabalar. Bir çok oyuncunun sıkıntı yaşadığı vs (Versus)" teke tek karşılaşmalar" için bir öneride bulunacağım. Bunu oyuna entegre etmenin o kadar zor olmayacağına eminim. Oyuncularımız teke tek mücadele ederken çevresel etkenlerden dolayı zaman kaybı yaşamaktadırlar ve kendi aralarında düzenledikleri bu etkinliği icra edememektedirler.

Önerim şu : her bireyin rahatça VS atabileceği bir ortamın oyuna dahil edilmesi tüm oyuncuların hoşuna gidecektir.

Örnek olarak /savaş 1-2-3 gibi çok sayıda açılacak olan salonlara VS atacak oyuncuların dahil edilmesiyle rahatça etkinliklerini yapacaklarına eminim. /salon 1 veya /salon 16 gibi özel hazırlanmış mekanlara karşı karşıya gelecek oyuncular dahil edilir, iki oyuncu salona girdikten 10- 15 saniye sonra veya salondaki oyuncuların başla gibi bir tuşa basmasıyla VS başlar 3 tur kazanan oyunu alır.

Aynı konuyu "Görüş ve Öneriler" bölümüne bildirdim ve destekleyenlerin de bunu öneri olarak destek bölümüne bildirmesiyle böyle bir organizasyonun kısa sürede gerçekleşeceği beklentisindeyim iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Özel VS salonları öneri

Mesaj gönderen HuNKaR »

dostum iyi niyetli bir öneri ancak oyunda trilyon tane sorun varken bu düşünülcek şey değil. kimseninde senin önerini sallıycağını sanmıyorum. senelerdir bu böyle :)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Özel VS salonları öneri

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

yaklaşık 2 yıl önce biz de bunu dile getirmiştik, fakat hiç bir şey olmadı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön