Arka arkaya gelen acı haberler ve elden birşey gelmemesi...
Mekanı cennet; toprağı bol olsun. Allah geride kalanlarına sabır versin.
Acı bir Haber!
Re: Acı bir Haber!
KissMyShoeS
- ATAMIZINDEYIZ
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Allah ailesine sabır versın Allah rahmet eylesın 
[ Atamizindeyizz ]
[ Symbol Of Justice ]
[ Symbol Of Justice ]
- turna
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: loncamkalmadıkibenim
Fatihle 2 yıl oldu tanışalı, oyunda pek görüşemedik farklı sunucularda olduğumuz için ama ne zaman bilgisayarda bişi yapamasam hep fatihe koşardım, çıtını çıkarmadan yardım ederdi..bazen hayatın anlamsızlığından dert yanıp koyu bi sohbete girişirdik, bazense hayırsız olduğumdan dem vururdu..Erken ayrıldı aramızdan ölümün olduğu yerde sevdiklerimizi kaybetmeden değerini bilmenin önemini yüzümüze çarparcasına..Hasta olduğunu biliyordum ama onu kaybedeceğimize ihtimal vermedim yada kabullenmek istemedim..''bana dua et'' derdi..bende ''ediyorum zaten hep'' dediğimde ''sen pcyi kapatınca unutuyorsundur aklına bile gelmiyorumdur'' diye sitem ederdi..
Unutuyordum çoğu zaman, hatırladıkça dua ediyordum Ama iki gündür değil unutmak aklımdan çıkmıyorsun Fatih..Dualarımdasın..Rabbim seni cennetinin en güzel makamlarında ağırlasın..Yaşadıkların günahlarına kefalet olsun kardeşim..
İnnalillahi ve inna ileyhi raciun...
Unutuyordum çoğu zaman, hatırladıkça dua ediyordum Ama iki gündür değil unutmak aklımdan çıkmıyorsun Fatih..Dualarımdasın..Rabbim seni cennetinin en güzel makamlarında ağırlasın..Yaşadıkların günahlarına kefalet olsun kardeşim..
İnnalillahi ve inna ileyhi raciun...
TURNA-katreimatem-Çalıkuşu (eskilerin disiceza'sı) (meran)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
TURNA- TURNAII- Küçükörtmen (eminönü)
- Sonsamuray
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları