Fotoğraf herşeyi anlatıyor..
[Fotoğraf kaldırılmıştır.]
Anka'da ki terbiyesizlik hat safâ..
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Anka'da ki terbiyesizlik hat safâ..
Merhaba,
Oyun içerisinde birileri sizleri rahatsız ediyorsa şikayet et butonunu kullanarak rahatsız olduğunuz kişileri şikayet edebilir ve yasaklayarak onlara en büyük cezayı vermiş olacaksınız
İyi eğlenceler.
Oyun içerisinde birileri sizleri rahatsız ediyorsa şikayet et butonunu kullanarak rahatsız olduğunuz kişileri şikayet edebilir ve yasaklayarak onlara en büyük cezayı vermiş olacaksınız
İyi eğlenceler.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Şunu bilmenizi isterim ki Sadece Şikayet Et butonu ile kalmıyorum benElySeeS yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler.

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Kuklacı sunucusunda 2 gün oyna, Anka'daki terbiyesizlerin kat ve kat fazlasını görebilirsin.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Yönetimin oyuna girip anlık olarak müdahale etmesi gerekiyor fakat biz İKV oyuncuları oyunda GM gördüğümüzde şaşırıyoruz.. Etkinlikten etkinliğe. Oyunculara birazda olsa önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

ElySeeS yazdı:
yasaklayarak onlara en büyük cezayı vermiş olacaksınız
Umarım yazınızdan alıntı yaptığım noktada şaka yapıyorsunuzdur. Eğer gerçekse durumunuz içler acısı. Bir forum yetkilisi olarak, oyunla bir alakanız var mı bilmem ama yasaklamak sizce çözüm mü? 1 levellik onlarca karakter açılırken, önerdiğiniz gibi karşıdakini yasaklayarak ne gibi bir ceza verdiğildiğini düşünüyorsunuz?
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ekibin oyun gerçeklerinden uzak olduğunu düşünüyordum, tescillenmiş oldu.ElySeeS yazdı:yasaklayarak onlara en büyük cezayı vermiş olacaksınız
Yasaklayarak mı engellicekmişsinizsshinobi yazdı:Ekibin oyun gerçeklerinden uzak olduğunu düşünüyordum, tescillenmiş oldu.ElySeeS yazdı:yasaklayarak onlara en büyük cezayı vermiş olacaksınız
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- CiToS
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Wrath Ofthe Titans
oyun oynayan kişilerin yaş ortalaması düşük olunca
bu tarz durumlar malesefki bütün serverlarımızda oluyor
ÜZÜCÜ