Eski ortam .
Eski ortam .
Oyuna tekrar dönücemde eski ortam duruyormu arkadaslar . Bozulmadıysa eski ikv tekrar zevk alarak kesin dönüş yapıcam . oynayan bi kaç arkadaş bilgi verebilirse sevinirim 
Re: Eski ortam .
Eski ortamla yeni ortama kıyasla değişmeler var tabi. Gerçi bu bulunduğun ortama göre yine değişiklik gösterir ama eski tayfalardan birkaç kişiyle oyunun tadını çıkarabilirsin. Grup bölgeleri geldi geleli Skype konuşmaları olmazsa olmaz zaten oyun oynarken en büyük keyfi veren, muhabbeti arttıran faktör de bu.
Bad Sector
Teşkilat&Meran
Ya aslında tekrar başlamak istiyorum eskilerden bi gruba katılarak
sen ne zamandan beri oynuyorsun kardesim
ama sorun o grubu bulmak
skype falan güzel olur
Valla bro Meteor Bölgesi eklentisinden sonra oyuna başlamıştım. Zaman zaman oyuna ara verdiğim dönemler olmuştur başka oyunlara sarınca ama insan bırakamıyor buraların ortamı bir başka
Ama şu sıralar hiç aktif olmuyorum herkes ırklarda Xenotim kasma derdinde olduğu için grup bulmak bazen zorlaşıyor.
Bad Sector
Teşkilat&Meran
Kardesim bende ilk açıldıgı beta dönemlerinden beri oynuyordum ara verdim 49a döndüğü zaman bi kaç ay önce bi süre daha oynadım tekrar bıraktım . Amacım şu an düzgün insanların oldugu bi lonca bulup oyuna tekrar baslamak bakalım