Bir GM bakabilirmi YENİ BÖLGE Hk...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bir GM bakabilirmi YENİ BÖLGE Hk...

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Öncelikle tüm değerli kardeşlerimin en az kendileri kadar değerli olan vakitlerini caldığım için ksuura bakmayın hakkınızı helal edin. Evet konu şu :

Bir kaç yönetici mi dedi yoksa oyundaki oyuncuların safsatalarımıdır pek anlayamadım açıkçası. Sorun YENİ BÖLGE...
Bir çok oyuncu ki bu oyuncular arasında bende varım artık yeni bölge çıkmasını ıstıyorum , istiyoruz bilmem ne zaman cıkar ya da cıkmaz ama en azından çıkmasını dusunuyormusunuz dusunmuyormusunuz haber verınde gereksız umutlara kapılmayalım... Oyuna herhangi bir ynilik getirmedıgınız her dakikada birçok oyuncu oyunu bırakıyor bunu bir tehdit olarak değilde bil bilgilendirme olarak algılayalım lütfen ...

İyi Forumlar...
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Re: Bir GM bakabilirmi YENİ BÖLGE Hk...

Mesaj gönderen okan34 »

Hiç bir yönetici yeni bölge gelecek demez, forumda duyurur o zaman anlamış olursun gelmişmi gelmemiş mi.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Ablagre
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ablagre »

İyi hoş diyorsun da mevcut tüm tılsımları üretebildin mi kardeşim? En azından yarısını? Ha ürettiysen tamam haklısın, yeni bölgeyi istiyor olabilirsin. Fakat ben sanmıyorum ki çoğu kişinin tüm tılsımlara ya da bir çoğuna sahip olduğunu. Saatlerce para, maden kasmak zor elbet ama artık böyle. Dediğin gibi kapsamlı bir yenilik ancak çoğu oyuncunun tılsımlara tam anlamıyla doymasıyla gerçekleşir. Eğer bunlar olmadan bölge gelirse zaten daha m1 y2 vs. üretemeyen adamlar
o bölgelerde ne yapacak, daha bunları yapmak zor gelirken insanlara o bölgeler çok mu kolay gelecek sanıyorsun? Oyunlar giderek zorlaşır. Sen de daha fazla uğraşırsın.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı

Akkar Obi--Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Ttaymmm »

Ablagre yazdı: İyi hoş diyorsun da mevcut tüm tılsımları üretebildin mi kardeşim? En azından yarısını? Ha ürettiysen tamam haklısın, yeni bölgeyi istiyor olabilirsin. Fakat ben sanmıyorum ki çoğu kişinin tüm tılsımlara ya da bir çoğuna sahip olduğunu. Saatlerce para, maden kasmak zor elbet ama artık böyle. Dediğin gibi kapsamlı bir yenilik ancak çoğu oyuncunun tılsımlara tam anlamıyla doymasıyla gerçekleşir. Eğer bunlar olmadan bölge gelirse zaten daha m1 y2 vs. üretemeyen adamlar
o bölgelerde ne yapacak, daha bunları yapmak zor gelirken insanlara o bölgeler çok mu kolay gelecek sanıyorsun? Oyunlar giderek zorlaşır. Sen de daha fazla uğraşırsın.
Bak guzel kardesım tılsım felan bahsetmıyorum grub bolgesıde gelsın demıyorum yenilik olsun dıyorum :)
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

Ablagre yazdı: İyi hoş diyorsun da mevcut tüm tılsımları üretebildin mi kardeşim? En azından yarısını? Ha ürettiysen tamam haklısın, yeni bölgeyi istiyor olabilirsin. Fakat ben sanmıyorum ki çoğu kişinin tüm tılsımlara ya da bir çoğuna sahip olduğunu. Saatlerce para, maden kasmak zor elbet ama artık böyle. Dediğin gibi kapsamlı bir yenilik ancak çoğu oyuncunun tılsımlara tam anlamıyla doymasıyla gerçekleşir. Eğer bunlar olmadan bölge gelirse zaten daha m1 y2 vs. üretemeyen adamlar
tüm tılsımlarım tüm itemlerim hatta savasmaya veya acil durumlar için yüzlerce iksirim lodos ve arz bayrağım
80 kişilik lonca ile yeni bölgeye hazırım bas vuruyu nasıl yapabilirim ?

eğer full olanlar isteyebiliyorsa ben istiyorumda hemen güncellemeden sonra gelirse iyi olur :)
Kullanıcı avatarı
Ablagre
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ablagre »

istanbulunruyasi yazdı:
tüm tılsımlarım tüm itemlerim hatta savasmaya veya acil durumlar için yüzlerce iksirim lodos ve arz bayrağım
80 kişilik lonca ile yeni bölgeye hazırım bas vuruyu nasıl yapabilirim ?

eğer full olanlar isteyebiliyorsa ben istiyorumda hemen güncellemeden sonra gelirse iyi olur :)
Yazdığım yukarıda net :) dikkatli okursan ''o zaman istemeye hakkın var'' yazmışım yani direk güncelleme senin vs. bir şey yazmamışım. Keşke önce anlasak, dinlesek de sonra yazsak ;)
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı

Akkar Obi--Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Yeni bölge gelmemesinin birilerinin hazır olmadığı bahanesine sığındırılmasını anlayabilmiş değilim. Az bir kesim de değil bunlar işin ilginç yanı. Çemberlitaş kaç yıldır var hala çemberli eksiği olan adam varken yeni bölge neyinize diyenler var. Tılsımlara doyma amacında olan arkadaşlar var bu açlık dinmez. Tılsımlar oyunda daha çabuk gelişmek için veya daha çabuk para biriktirmek için birer araç olmalı, amaç değil. Yeni bölge gelir, oyuncu zorlanır Y2 üretir atıyorum. Mesela önce Büyük Hol gelseydi sonra grup bölgeleri o zaman daha anlamlı olurdu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön