Buda büyücüme düşen itemler. Sıfır Kelvin Asa halen yok

HiTMaN yazdı:Evet bu savaşçıma düşen itemler. Aslında daha iyileri varda onların fotolarını almayı unuttum
Buda büyücüme düşen itemler. Sıfır Kelvin Asa halen yok![]()
Kopyala-yapıştır biraz yamuk olmuş kardeşimxclever yazdı:Benim yedekler
fazla detaya girmedim paintle yaptım geçtimRotary yazdı:Kopyala-yapıştır biraz yamuk olmuş kardeşimxclever yazdı:Benim yedekler
firaridadas yazdı:Kardeşim senin konuna baktımda hakkaten birşey var çünkü o kadar artırıcı olmasına rağmen birşey çıkmamış sana.Üzerinde büyü falan mı var nedirBunudaBanlayin yazdı:BunudaBanlayin yazdı:GaLadRim yazdı:Tüm bu yorum ve fotoğraflardan sonra bir daha "bana eşya düşmüyor" şikayeti almak istemiyorum
Benim karakterlerin hiç birisi bu fotoğraftakiler gibi şanslı değil GaLadRimBana item düşmüyor konusundada ısrarcıyım
Destek takımına mesaj atıyorum zaten bu konu hakkında
Karakterlerimin isimleri
Anka LogicGAMES
Anka MindGAMES
Anka IxMeRTxx......xI
Anka IxÖLümxZaMaNıxI
Anka Mişchka
Eminonu YazımınSevGiSi
Eminonu YazımınSevGıSi
Eminonu YazımınEFSANESİGaLadRim yazdı:Tüm bu yorum ve fotoğraflardan sonra bir daha "bana eşya düşmüyor" şikayeti almak istemiyorum
Benim karakterlerin hiç birisi bu fotoğraftakiler gibi şanslı değil GaLadRimBana item düşmüyor konusundada ısrarcıyım
Destek takımına mesaj atıyorum zaten bu konu hakkında
Karakterlerimin isimleri
Anka LogicGAMES (Çemberlitaş geldiğinden beri Bıçak Sırtı Ceket , Taşkanat Tabanca çıkmıyor)
Anka MindGAMES (Çemberlitaş geldiğinden beri Kıyamet Asa, Transformatör Ceket-Zırh-Ayakkabı , Cehennem Zırh-Ayakkabı & Sıfır Kelvin Ayakkabı çıkmıyor)
Anka IxMeRTxx......xI (Çemberlitaş ve Migrat geldiğinden beri Nucleus Yüzük, Kıyamet Asa-Ceket-Zırh-Ayakkabı , Transformatör Zırh-Ayakkabı , Sıfır Kelvin Ayakkabı-Pantolon-Asa & Cehennem Asa-Ayakkabı-Zırh çıkmadı.. (Karakterimdeki Kıyamet Asa-Ceket-Zırh üretimdir.)
Anka IxÖLümxZaMaNıxI (Çemberlitaş geldiğinden beri Bıçak sırtı Kılıc-Ayakkabı , Taşkanat Ayakkabı çıkmıyor) (Gaffar görevi yapmaya ilk girdiğimde bıçak sırtı ceket çıktı. Diğer savaşım daha eski olmasına rağmen hala bıçak sırtı ceketi yok..)
Anka Mişchka (
Eminonu YazımınSevGiSi (Çemberlitaş geldiğinden beri Mevlana Ceket-Ayakkabı-Zırh ve diğer eşyaları çıkmıyor)
Eminonu YazımınSevGıSi (Çemberlitaş geldiğinden beri Mevlana Pantolon ve diğer eşyaları çıkmıyor)
Eminonu YazımınEFSANESİ
EscapisT yazdı:SoulKitchen yazdı:Bu da benden olsun.
Bında bir şey yok o her zaman düşüyor
Bu arada 3 fotoğraf paylaian arkadaşınkileri mobilden göremiyorum