fiziksel Bilgi Tılsımı Hatalıdır Satın Almayınız

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KYK

fiziksel Bilgi Tılsımı Hatalıdır Satın Almayınız

Mesaj gönderen cihankaraca »

Merhaba
Fiziksel Bilgi (I) Fiziksel büyü hasarını %10 arttırır. Kırmızı

Tılsımı Hatalıdır.

Büyücü Karakterimin Full Kıyamet Efsunlu İtemleri Var Fiziksel Hasarı 2311 Tılsımı Taktığımda Açıklamasına Bakarak Efsunlarıma %10 (231.1) Gibi Bir Değer Katması Gerekiyor
Topkapıda Hedeflere Kritiksiz Vuruşlarımı Hesapladım 5 Vuruş Yapıp Ortalamasını Aldım En Az 8 - 10 Kez Tılsımsız 11.050 Civarı Tılsımlı 11.234 Civarı Hasar Verebildim Kritik Attığımda Kırılan Zırhın Yerine Gelmesini Özellikle Bekledim.

Ardından (233) Veren Fevzi İksir İçtikten Sonra Testlere Devam Ettim İksir İçtikten Sonra Yaklaşık 15.102 Civarında Sonuçlar Elde Ettim

231.1 ile 233 Arasında Farkın Olmadığını Kabul Ediyorum.

Aynı Zamanda Hasar Yükselten Savaşçı Tılsımını Göz Önüne Aldığımda Fiziksel Bilgi Tılsımınında Karakter Penceresinde Görülmesi Gerektiğini Düşünüyor Tılsımın Bir aldatmaca Veya İyi Niyetle Düşünürsek Çalışmadığını Düşünüyorum

Dolayısı ile Fiziksel Bilgi Tılsımımı Sattım. Sizden Bu Konuyu Araştırmanızı Rica Ediyorum

Şeklinde Bir Mail Attım Geçenlerde Desteğe Burayada Yazdım Sanmıyorum ki Farkında Olmasınlar Bariz ve Çok Açık Tüm Bilgi Tılsımları Kandırmaca etkisi Olmayan Boşa Para Harcadığınız Tılsımlardır. Y2 M1 Çok Bariz Belli Olduğundan Çalıştığı Kesinlikle Ortada Fakat Bilgi Tılsımları KESİNLİKLE ÇALIŞMIYOR Kimse Üretmek İçin Uğraşmasın Satın Almasın Hiç Bir Şeye Yaradığı Yoktur Defalarca Test Ettim Sayısı 10 - 20 Denemeyi Geçmiştir. %10 Veren Tılsım 231.1 Hasar Veriyor Ve Vurduğunda Bunu Farketmiyorsunuz Fakat 233 Hasar Veren Fevzi İksir İçtiğinizde Farkı Bariz Gözle Görüyorsunuz Tılsım Aldatmacadır. Varsa Nasıl Çalıştığını Bilen Anlatsın Bizi Yanıltmasın.
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: fiziksel Bilgi Tılsımı Hatalıdır Satın Almayınız

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Benim bildiğim 1 Tılsımda daha hata var :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
chumbawamba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen chumbawamba »

Tılsımın özelliği fiziksel efsununu %10 artırmak değil fiziksel büyü hasarını %10 artırmak senin de söylediğin gibi 11bin vuruyorsan %10 luk yani 1100 lük bir hasar artışı olur tılsım doğru çalışıyor
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Senin bu hesabına göre fiziksel in 0 ken yani tamamen çıplakken bir yaratığa meteorit attığımızda 15er puandayken vereceğimiz hasar 0 olmalı. Öyle olmuyor o işler. Tılsımın sonuncusuna sahibim ve fark özellikle çt de hs aldığında ortaya çıkıyor.

Gönül rahatlığı ile üretebilirsiniz.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

chumbawamba yazdı:Tılsımın özelliği fiziksel efsununu %10 artırmak değil fiziksel büyü hasarını %10 artırmak senin de söylediğin gibi 11bin vuruyorsan %10 luk yani 1100 lük bir hasar artışı olur tılsım doğru çalışıyor
1100 artırmıyor hatta dediğim test ettim merak eden tılsımlı tılsımsız denesin topkapıda hedeflerde
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

antinKUNTIN yazdı:Senin bu hesabına göre fiziksel in 0 ken yani tamamen çıplakken bir yaratığa meteorit attığımızda 15er puandayken vereceğimiz hasar 0 olmalı. Öyle olmuyor o işler. Tılsımın sonuncusuna sahibim ve fark özellikle çt de hs aldığında ortaya çıkıyor.

Hasarı %10 Artırır değil mi? bunun açıklaması

öyle ise benim hasar 2311 ise bunu %10 artırmalı veya nasıl çalıştığını detaylı açıklayabilen varsa buyursun dinleyelim öğrenelim
Kullanıcı avatarı
chumbawamba
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen chumbawamba »

cihankaraca yazdı:
antinKUNTIN yazdı:Senin bu hesabına göre fiziksel in 0 ken yani tamamen çıplakken bir yaratığa meteorit attığımızda 15er puandayken vereceğimiz hasar 0 olmalı. Öyle olmuyor o işler. Tılsımın sonuncusuna sahibim ve fark özellikle çt de hs aldığında ortaya çıkıyor.

Hasarı %10 Artırır değil mi? bunun açıklaması

öyle ise benim hasar 2311 ise bunu %10 artırmalı veya nasıl çalıştığını detaylı açıklayabilen varsa buyursun dinleyelim öğrenelim
Senin hasarın 2311 değil o büyü efsunu. Hasarın 10bin cıvarında değişen bir değer. %10 da 2311 in değil 10 binin %10 u. 11.050 den 200 artıyorsa bir sorun var ama şimdi elektrik tılsımıyla denedim tılsızmsız 10 bin civarı vuruyorum tılsımlı 11 bin vuruyorum hasar artırma tılsımları doğru çalışıyor
Kullanıcı avatarı
Christian
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Christian »

cihankaraca yazdı:Merhaba
Fiziksel Bilgi (I) Fiziksel büyü hasarını %10 arttırır. Kırmızı

Tılsımı Hatalıdır.

Büyücü Karakterimin Full Kıyamet Efsunlu İtemleri Var Fiziksel Hasarı 2311 Tılsımı Taktığımda Açıklamasına Bakarak Efsunlarıma %10 (231.1) Gibi Bir Değer Katması Gerekiyor
Topkapıda Hedeflere Kritiksiz Vuruşlarımı Hesapladım 5 Vuruş Yapıp Ortalamasını Aldım En Az 8 - 10 Kez Tılsımsız 11.050 Civarı Tılsımlı 11.234 Civarı Hasar Verebildim Kritik Attığımda Kırılan Zırhın Yerine Gelmesini Özellikle Bekledim.

Ardından (233) Veren Fevzi İksir İçtikten Sonra Testlere Devam Ettim İksir İçtikten Sonra Yaklaşık 15.102 Civarında Sonuçlar Elde Ettim

231.1 ile 233 Arasında Farkın Olmadığını Kabul Ediyorum.

Aynı Zamanda Hasar Yükselten Savaşçı Tılsımını Göz Önüne Aldığımda Fiziksel Bilgi Tılsımınında Karakter Penceresinde Görülmesi Gerektiğini Düşünüyor Tılsımın Bir aldatmaca Veya İyi Niyetle Düşünürsek Çalışmadığını Düşünüyorum

Dolayısı ile Fiziksel Bilgi Tılsımımı Sattım. Sizden Bu Konuyu Araştırmanızı Rica Ediyorum

Şeklinde Bir Mail Attım Geçenlerde Desteğe Burayada Yazdım Sanmıyorum ki Farkında Olmasınlar Bariz ve Çok Açık Tüm Bilgi Tılsımları Kandırmaca etkisi Olmayan Boşa Para Harcadığınız Tılsımlardır. Y2 M1 Çok Bariz Belli Olduğundan Çalıştığı Kesinlikle Ortada Fakat Bilgi Tılsımları KESİNLİKLE ÇALIŞMIYOR Kimse Üretmek İçin Uğraşmasın Satın Almasın Hiç Bir Şeye Yaradığı Yoktur Defalarca Test Ettim Sayısı 10 - 20 Denemeyi Geçmiştir. %10 Veren Tılsım 231.1 Hasar Veriyor Ve Vurduğunda Bunu Farketmiyorsunuz Fakat 233 Hasar Veren Fevzi İksir İçtiğinizde Farkı Bariz Gözle Görüyorsunuz Tılsım Aldatmacadır. Varsa Nasıl Çalıştığını Bilen Anlatsın Bizi Yanıltmasın.
Sen ona bir daha bak kardeş , satmayaydın iyiydi :D
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Fiziksel bilgi açıklamasında yazan hasar artışı ne kadarsa onu yüzde 10 arttırıyor. Sayılar tam aklımda değil şimdi ama her puanda yüzde 1 miydi neydi sallıyorum. Toplam yüzde 15 oluyorsa 15 puanda onun yüzde 10'u 1.5 yani yüzde 16.5 oluyor.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tılsımlı 11 Bin Civarı Vuruyorum

Tılsımsız 11 Bin Civarı Vuruyorum

Sizce Çalışıyor mudur ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön