59 Level'a geçiş için öneriler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: 59 Level'a geçiş için öneriler

Mesaj gönderen Kiyamet »

MuvaFFa yazdı:
ZIPKIN yazdı:
Ya Kardeşim Siz Anlamıyor Musunuz, Anlamak Mı İstemiyorsunuz?İkv'ye Yeni Level Bu Saatten Sonra Gelmez.

İyi Forumlar.
Bilmeden konuşmak daima güzeldir :) Öncelikle oyunun hikayesinde ve alt yapısında 59 var bunu bilmen gerekir. Bunu nereden mi biliyorum! Şöyle ki... Madalyonlar işlevde değil! Karaköy gelmedi! Gezgin şehir sırrı çözülmedi! Beyaz Büyücü, Kuklacı, Guryabani, Mashar Efendi, Beyazköşk vs. vs. bunlar daha oyuna gelmedi bile.. Zamanla hepsi gelecek şu anda gelmemesinin nedeni ise daha tılsımların çoğu özellikleri kullanılmadı çoğu kişi tarafından test edilmedi.

Şimdi söyle bakalım oyunun gidişatına bakarak mı geleceği belli olur yoksa Potansiyeline göre mi?
Hepsinden önce daha Tangriss bile doğru düzgün ortaya çıkmadı
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Çok Film izlemişsin git biraz ötede yaşa ;)
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Ikv ye yeni level gelmez gekirse itemler çöp olur. Oyunun yarısı bosalir. Bosuna hayal kurmayın hem senin bu projeni yapmak icin 2 seneden fazla ugrasirlar. Sade harita onerisi yapabilirsiniz . 3 klan diorsun bu klan Savaşlarını düşürür + nereye yapmaya dusunuyon Sancağı misal meteora yapcan adamkoycak yolun ortasina Sancağı al sana tikandi trafik kimse geçemez ordan kendi klan harici sahsen arz olarak meteordaki lodos sancaktan şikayetciyim ölmeden gecemiyoz
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Şahsen düşüncelerinin bir kısmına katılmıyorum özellikle 59 level ile birlikte gelen bölgeye belirli madalyon ile girilmesi. Böyle bir şeyin adaletsizlik olacaktır bence sonuçta herkes şuan bile çemberlitaşa giremiyor kaldı ki bu madalyonları toplasın. O bölgeye bir karsılık beklemeden girilmesi lazım. Yeni başlayan oyunculara da hak tanınması gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca 3 sınıfın karması halinde girilecek olan yer tam anlamıyla hayal bence. Böyle bir şey çok gereksiz ve yersiz olurdu. Oyunun biraz temelini düşünmek ve buna göre eklenti getirmek lazım. Bu durumda tezgah açma olayıda bana göre büyük saçmalıklardan. Oyun bir kıyamet dönemini konu alıyor tezgah, at, hayvan gibi şeyler bence bu temayı bozacaktır.

Detay / Meran
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çaykur

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

Biraz daha beklenmesi lazım bence seviye için acele ediyoruz. Arkadaşların dediği gibi hala üzerini dizemeyen tılsım sahibi olamayan çok kişi var
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxusxx »

Kardeşim öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkürler 59 seviyenin gelmesi ve yeni seviyelerin oyuna gelmesi kesinlikle kaçınılmazdır bence.Tüm bu konular önceden beri konuşuluyor yıllardır arkadaşlarımız forumlardan yazdı şuan da yazıyoruz.Desteğe ikv oyuncusu olarak hepimiz yüzlerce önerilerde bulunduk buna şüphe yok zaman içerisinde takibi bazı değişiklikleri oyunumuzda gördük ama yeterli olmadı hali hazırda eksik olan onlarca özellik var şuan aklıma gelenleri yazayım kısaca
Bir kere günlük görev olayı yok.Günlük görev nedir diyecek olursak günlük görevlere aslında kısaca oto etkinlikler diyebiliriz.Günün yada haftanın belirli saatlerinde farklı npclerden alınabilecek gün içerisinde sadece bir kere yapılabilecek görevler.Bu sistem sayesinde güncelenen görevler hatrı sayılır ödüller ve oyun parası kısabilme olanaklarıyla oyuncuları oyuna daha sıkı bağlanmasını sağlamayabilecek diğer mmolarda sıkça kullanılan bir sistem.
Oyun içerisinden oyuna halihazırda giriş yapmış olduğumuz hesabın içerisindeki karakterler arası değişiklik yapamıyor oluşumuzda çok büyük bir eksiklik.Biz oyuncuları sürekli uğraştıran her seferinde e posta ve şifre girmekten(bide şu dönemde yazdıklarım geç geliyor acar deli oluyom) kurtarabilecek bir opsiyon ve bir çok arkadaşımızda bunu yazmış
Yetenek sistemi baştan aşağı bence fiyaskodan ibaret.Tamamen casual oyuncular için hazırlanmış.Yetenek sayısı çok az geliştirmek kısıtlı .Farklılar yok .Ağır vuruş 15 sert vuruş 15... bunlar hep fix şeyler bu yüzden oyunda pvp olayıda yok oldu. Karşı karşıya gelen iki karakterin saldırı yetenekleri zaten iki tane başka bir olasılık yok ya biri ya biri .Bunlarda yetmezmiş gibi ıtem çeşitti 0 çeşitten kastım görsel olarak. Mesela Işık hanım gece zırhıyla Evocati zırh örnekler eklenebilir birbirinin aynı görsel olarak.Yetenekler sayısı sınırlı olunca anlatığım gibi görsel olarak da çeşitliliğin olamadığından dolayı oyun çok sıkıcı bir hal alıyor. Kesinlikle yeni gelecek seviye ile bilikte yetenek sistemi kökten değiştirilmeli oyucuya çok daha fazla alternatifler sunabilen ve görsel acıdan da farklıklar gösterebilen yetenekler oyuna eklenmeli ve tatbiki dengeyi bozmadan
Oyundaki haritalar özellikle eskileri bence tekrardan elden geçirilmeli.Oyundaki kıyamet temasını artıracak ögeler sesler hatıralara yeni eklenecek yıktılar vs atmosferdeki renk değişimleride oyunun atmosferine direk etki edecek renk değişikleriyle oyun çok daha çekiççi bir hal alacaktır diye düşüyorum
Yeni seviyle birlikte alternatiflerin artması (item yetenek ) bunun yanında da şaheserlerin de oyunda çöp olamaması gerekir diye düşünüyorum. Vala o günleri görebilir miyiz bilmiyorum ama hani şöyle tüm istediklerimizi görebilsek oyunumuzda hiçte fena olmazdı
Daha bir çok şey vardır ikv oyuncusunun kafasında bu tür konuları oyun yöneticileri için velinimet olarak görüyorum.Konuyu açan arkadaşa ve önerilerini usanmadan yazan ikv oyuncularına tekrar teşekkürler Belki bir gün dikkat çekebilir belki bir gün oyuncuların isteklerine kulak verilir kim bilir
HERKESE İYİ FORUMLAR İYİ OYUNLAR
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Sonxavatar yazdı:Ikv ye yeni level gelmez gekirse itemler çöp olur. Oyunun yarısı bosalir. Bosuna hayal kurmayın hem senin bu projeni yapmak icin 2 seneden fazla ugrasirlar. Sade harita onerisi yapabilirsiniz . 3 klan diorsun bu klan Savaşlarını düşürür + nereye yapmaya dusunuyon Sancağı misal meteora yapcan adamkoycak yolun ortasina Sancağı al sana tikandi trafik kimse geçemez ordan kendi klan harici sahsen arz olarak meteordaki lodos sancaktan şikayetciyim ölmeden gecemiyoz
Ezberlemişiniz itemler çöp olacak hep aynı nakarat.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön