3m1 e gerek yok karşim biz 5 kisi tılsımlar yokken kesmiştik bir büyücü 1200 hasarı vardı diğer 2 sinin 1900 kaldıki bu da buyuk bir şey değil ben hatırlıyorum bundan 2 yıl oncede 5 kişi kesilmişti gaffar daha yeni yeni kesilmeye başlanmışken silah + latma shen kara falan yokkenSagopakajmeran yazdı:işi bilen full 3 m1, tank ve şifa al, sen kasa da otur istersen
566 FİZİKSEL İLE EMİNÖNÜ SUNUCUSNDA GAFFAR KESİLDİ =) içerii
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: 566 FİZİKSEL İLE EMİNÖNÜ SUNUCUSNDA GAFFAR KESİLDİ =) iç
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Yanlış anlaşılma olmasın ama henüz tılsımlar gelmeden 4 büyücü girdik.2 tanesinde kıyamet asa mevcuttu ben ve 1 arkadaşımda ejder asa mevcuttu.semihanın canı 10 a düşüyodu die hatırlıyorum(20 de olabilir) benim fiziksel hasarım 696 idi.he elimde fotoğraf mevcut değil maalesef çünkü yani garip bişey görmedim yada 696 ile kesmek ilginç gelmedi diyim 
4+1+1 gaffar sisteme geçildiğinde fiziksel oldum ki nerdeyse fiziksel bişeyim yoktu.Eö de nmfm adlı arkadaşımda gruptaydı hatta bilmem hatırlarmı.İmkansız değil yani yapılabiliyor ki 3 tane çok sağlam adam ve ve tılsımlar mevcut pekte zor olacağını düşünmüyorum.nys genede tebrikler..
4+1+1 gaffar sisteme geçildiğinde fiziksel oldum ki nerdeyse fiziksel bişeyim yoktu.Eö de nmfm adlı arkadaşımda gruptaydı hatta bilmem hatırlarmı.İmkansız değil yani yapılabiliyor ki 3 tane çok sağlam adam ve ve tılsımlar mevcut pekte zor olacağını düşünmüyorum.nys genede tebrikler..
Biz 2 m1 1 çıplak büyücü ile kestik, adam çıkıp da demedi; don atlet gaffar kestim diye. Ne şimdi bu "566 FİZİKSEL İLE EMİNÖNÜ SUNUCUSNDA GAFFAR KESİLDİ
içerii" gören de gaffarı tek kestin sanacak 
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
az once yine 5 kişi kestik dur foto atayım

zor bi şe değil yani grupta 2 m1 vardı herkes ful de değildi

zor bi şe değil yani grupta 2 m1 vardı herkes ful de değildi
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Güneş asalı büyücüyle, inat kıranlı şifacıyla, ayısız ve 2 direnci aynı anda 1000 leyemeyen tank la çok kesildi gaffar.
566 fizikle gaffar kesildi yerine, bölgeye girerken 4 m1 yerine, 3 sağlam büyünün yanında 1 de hs si düşük olan birini alın diye bir konu açsaydın. eleştiri yerine destek görürdün bence.
566 fizikle gaffar kesildi yerine, bölgeye girerken 4 m1 yerine, 3 sağlam büyünün yanında 1 de hs si düşük olan birini alın diye bir konu açsaydın. eleştiri yerine destek görürdün bence.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
olayda nihat ( nmfm ) var, he bir de sinanı ( afro ) kattın mı işe neden yapılmasınTheOkqn yazdı:Yanlış anlaşılma olmasın ama henüz tılsımlar gelmeden 4 büyücü girdik.2 tanesinde kıyamet asa mevcuttu ben ve 1 arkadaşımda ejder asa mevcuttu.semihanın canı 10 a düşüyodu die hatırlıyorum(20 de olabilir) benim fiziksel hasarım 696 idi.he elimde fotoğraf mevcut değil maalesef çünkü yani garip bişey görmedim yada 696 ile kesmek ilginç gelmedi diyim