Öncelikle oyuna diğerleri gibi "beta"dan olmadığım halde "beta"cıymışım gibi tavır takınmayacağım bu oyuna 39 seviye isimlendirme kuralları çıkarken kuklacıda sunucusunda başladım ve halen oynamaktayım. -Buraya kadar hoş- amavelakin 49 çıktığındandır oyun bir batağa sürüklenmiş durumda gerek Dükkanın nefes almayı bile neredeyse akçeleştirip oyuncular sömürmesi gerek azalan oyuncu sayısı ve OkO savaşlarında Elementlerin bitirilmesi ve Yücelen tarzı itemlerin görev ganimeti olması 'Sarı' efsunlu itemlerin çöp olması .. Bakınız bir zilfallon plevne yüzük 25 mılyon idi , bir urban philetheos kolye 40m idi . Ne oldu Grup bölgeleri çıktı bunun ardından daha çok stres daha çok sinir daha çok küfür ve itemlerimizin elimizde patlaması bunların yerine 'Sözde Şaheser' silahların gelmesi bakınız sözde 'Şaheser' diyorumki bu nasıl şaheser oluyorsa oyunun yüzde 80'nde mevcut durumda .. bundan çok yakınmıyacağım durum belli .
Gelelim oyunda düzeltilmeyen hatalara;
Savaşçıyla depar attığınız zaman sert vuruşa basarsanız bunu karşıdaki büyücü yer ama kutup açtığında bir bakıyorsunuz savaşçı daha gelmemiş kutubun içinde kurbanlık dana gibi kalıyorsunuz kutup bitince sonuç belli ..
Yine bir kutup faciası : Kovalandığınız zaman kutup açtığınızda (ki tam bu nasıl oluyor çözemedım) sizi kovalayanların kutupda yürümesi..
Bir diğeri eğer ki kütük yaranınız varsa ve depar atarsanız kütük yaranınız elinizden kopup önden gidiyor hele birde lag varsa neyse söylemiyeceğim
Savaşçı karakterinize 33 seviye kauçuk ceket giydiğinizde kauçuk ceketın tam oturmadığı karakterin kesik gibi göründüğü Bknz ;
Şuanlık aklıma hata olarak bu geldi ha bide açık vardır özellikle bono açığı .. bunu bilenler bundan öyle bir yararlandiki bölgeden bakıyordum koni çiçeğine bono verilir yazıyordu yani durum okadar vahimdi .. ve Hedef gözlük açığı vardır onu kullananlar yaptı bunların bir mağduruda benim..
Oyunun daha iyi hal alması için birkaç önerim var bunlar ;
Elementlerin Oko savaşlarında canlı hale getirilmesi 49 ilk çıktığı gibi sakınma açılması .. tabi bu dediklerim Grup bölgelerini kapsamayacak yani tank olan yine tanklığını yapacak.. http://www.hizliresimyukle.com/oqUb
Eski hızlı dövüş yeteneği getirilsin biliyorsunuz çılgın meksikalı özelliği vardı 3.0 bir balyozu 1.0 a indirebiliyordu .
Zihin tutulması ve el tutulması birlikte oluyordu ..
üst üste dikkat atılıyordu ..
ve direnç kırmanın görseli eskisi gibi olsun .. bunlar ufak şeyler yönetımı zorlamaz bile;
"Bu arada sildiğim yerler için kusuruma bakmayın bu bende takıntı haline geldi".
Hemen konudan konuya atlıyım en çokda forum yetkililerine burdan birşey söylemek istiyorum Kendileri "Burada Benim Borum Öter" gibi bir tavır takınmakta haberimiz olmadan konularımız kaldırılmakta, yorumlarımız silinmekte bir sorun olduğunda sözde cevap verdiğini sanıp direk konuyu kitleyip atıyor .. en ufak daha tartışma olmadan oyuncular 2-3 düşüncesini koyduğunda direk konuyu kitliyorlar yargısız infaz gibi kendilerini çok kaptırmasınlar çünkü bunların aynısı DigitalKumSaati ve DoNotDisturb yapıyordu ..
Game masterlerin ve developerlerin oyunda doğru dürüst gözüktüğünü görmedim enson Laggendayı gördüm oda şuan yok. Yöneticiler vardı oyunda heleki en eskilerini hatırlarım Vivaldi , GaziEvrenosBey Yelizyeşilmen , Game masterlardan HeRoTurKk , Egelim Mrdzz Alpamis kubilay heleki bu mynet gmleri oyunla ilgilenirdi .. sımdıye bak Yok. Arge desen batmış TT desen eskilerden kalmamış Gelen , oyunculardan arasından sonradan seçilen "Genç Gm ' arkadaşlarımız 2 hafta gmliğe dayanıyor enson GaLadRim oldu yanılmıyorsam .. neyse çok dağıttım konuyu şuan şu saatte aklımda gelen bunlar idi Oyun batmış durumda.. haydi uğrola .
Kardeş neyin kafası bu. Game masterlardan HeRoTurKk , Egelim Mrdzz Alpamis kubilay heleki bu mynet gmleri oyunla ilgilenirdi ..
Saydıklarının çoğu kuklacıda oynayıp GM olan kişiler. Haliyle kuklacı sunucusuna gelip eski arkadaşlarıyla sohbet etmeleri filan yani o sunucuda görünmeleri normal. Sor bakalım diğer sunuculara hangi sıklıkla gitmiş onlar? Mrdz zaten gm olmadı hiçbi zaman. Alpamis dediğin adam beyaz köşkte oynayan ama öyle hadi ben etkinlik yapıyım hadi şu desteği veriyim diyen bi adam değildi zaten. Kubilay dediğin adam oyuna gelmiş geçmiş en büyük katkıyı veren ve DEV olan Lathanderin kendisidir zaten. Yani bunlar Mynet gmleri değil, şimdikiler gibi oyunculardan çıkan gmlerdi. İyisle kötüsüyle hepsi sonuçta destek olmak için biyerlere gelmişler. Ama kuklacıdan çıkan bir gmnin kuklacıya çok giriyor olması seni aldatmasın, önemli olan oyuncuların tümüne verilen genel destekler olmalı bence.
Zaten destek denildimmi gm gelmemeli akla, gmden alt seviyede görev yapan onlarca kişi olmalı listeye bakılırsa. Oyunun ilerleyişinide bu ekiplere bağlamamak lazım, eldeki neyse ona sahip çıkmaya çalışan bir avuç insandan bahsediyoruz.
antinKUNTIN yazdı:Kardeş neyin kafası bu. Game masterlardan HeRoTurKk , Egelim Mrdzz Alpamis kubilay heleki bu mynet gmleri oyunla ilgilenirdi ..
Saydıklarının çoğu kuklacıda oynayıp GM olan kişiler. Haliyle kuklacı sunucusuna gelip eski arkadaşlarıyla sohbet etmeleri filan yani o sunucuda görünmeleri normal. Sor bakalım diğer sunuculara hangi sıklıkla gitmiş onlar? Mrdz zaten gm olmadı hiçbi zaman. Alpamis dediğin adam beyaz köşkte oynayan ama öyle hadi ben etkinlik yapıyım hadi şu desteği veriyim diyen bi adam değildi zaten. Kubilay dediğin adam oyuna gelmiş geçmiş en büyük katkıyı veren ve DEV olan Lathanderin kendisidir zaten. Yani bunlar Mynet gmleri değil, şimdikiler gibi oyunculardan çıkan gmlerdi. İyisle kötüsüyle hepsi sonuçta destek olmak için biyerlere gelmişler. Ama kuklacıdan çıkan bir gmnin kuklacıya çok giriyor olması seni aldatmasın, önemli olan oyuncuların tümüne verilen genel destekler olmalı bence.
Zaten destek denildimmi gm gelmemeli akla, gmden alt seviyede görev yapan onlarca kişi olmalı listeye bakılırsa. Oyunun ilerleyişinide bu ekiplere bağlamamak lazım, eldeki neyse ona sahip çıkmaya çalışan bir avuç insandan bahsediyoruz.
Gelmeyin dolduruşlara.
Yazdıklarımı tekrar okursan aynı şeyi söylüyoruz zaten Mrdzz Gm olmadıda ne demek :!: Kubilay en çok katkıyı veren demişsin , Gözunu sevdiğim bende tam aksini idda etmedimki şimdi yukarda ..
ee gidin o adamlara sorun maden bu oyuna sahip çıkmalımıyız çıkmamalımıyız ne diyorlar? bi laf vardır hani biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu diye, türk oyunu olarakda türkiye daha iyisini yapana kadar en iyisi bu, sahip çıkalım destek olalım hepimiz zaten türk oyunu olduğu için oynamıyormuyuz bu oyunu?
ben böyle konulara sinir oluyorum yok o gm ayrılmış yok forum yetkilisi bırakmış demekki var bi bildikleri falan filan. bugüne kadar kimse yetkilerinden "ben bu gidişatı sevmedim bırakıyorum" diye ayrılmamıştır, hepsinin eksikleri yada hataları olmuştur. aksini idda edecek bi eski görevli varsa kendini kandırıyordur. eğer hala bu kadar oyuncu içinden çıkaran yetkili varsa burdan anlaşılması gereken her zaman destek olunması gerektğidir.
diğer konulara gelince oyun madem ttnet e geçti arayalım paso ttneti ikvyi geliştirmeleri için baskı yapalım. imza kampanyaları düzenleyelim. şayet ttnet sahibi gelip baksa şu oyuna ve oyuncularına, bu oyunculara mı yenilik getircez deseler yeri. istemekte haklıyız ama yöntemimiz yanlış.
konu gercekten basitleştirilmiş bir konu değil . çok güzel bir konu paylaşmışsın kardeşim. sonuna kadar katılıyorum.
elementler artık 25 level ve altı oyuncularımız için belki yarıyor ama 30 level ve üstü için maksimum hasar . bir konu daha belirtmek istiyorum;
grup bölgeleri geldi oyun kabak tadı verdi, göz önünde bulundurmamız gereken bir konu ise grup bölgelerine üstü iyi olmayan (örneğin; ben) arkadaşlarımız alınmıyor ve herkesin içinde küçük düşürülüyor. özellikle savaşçılar.
ben grup bölgeleri geldiğinden itibaren 2 kez kenan'a girdim başkada hiç bir grup bölgelerine girmedim. Tankın nasıl kullanıldığını sadece kenanda biliyorum. Bilmemek ayıp değil öğretmemek ayıp bence . konuyu biraz dağıttım ama kusura bakmayın . sonuçta bir oyun kaybedecek birşey yok ama kazanabileceğiniz çok şey var.
Keyifli Forumlar.
Tılsım - Çamurhasan
Tekrar Tılsım - JLuee
Лучший мир возможен
€vv€L Zamaniçind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€Kötü günd€Hep: F€N€RBAHÇ€