Burada dikkat etmemiz gereken nokta fiziksel büyü hasarı mı? Yoksa başka bir şey var da ben mi göremedim. Şimdi bazıları çıkıp neden tebrik etmiyorsun falan filan diyecek de: arkadaşım bunun neyini tebrik edeceğim. Ona bakarsan ben boş çarla kestim gaffarı. İtemsiz, güneş asa var elinde, öyle fizik attım sadece. Grubunda ki herkes seninle aynı hasara sahip olsa ve kesseniz tamam diyeceğim, uğraşmışlar emek vermişler bayağı. Ama grubundakiler sağlam büyüler, m1 leri de vardır mutlaka. Kesmekte ne var ki? Hayır anlamadığım, bu konuyu açmaman gerektiğini o arkadaşlarından hiçbiri söylemedi mi? Aynı kafaya mı sahipsiniz hepiniz.
Ayrıca sende ki şu hava: full olan ve tılsımların bir çoğunu üreten adamlarda yoktur.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
KARDEŞİM BEN ZATEN GEREK OLMADIGINI SÖLEDM AMA ISRAR ETTİKLERİ İÇİN KIRMAYIP ATTIM SENİ RAHATSIZ EDİYORSA YORUMUNU KENDİNE SAKLAYIP PAYLAŞTIGIM YERDEN UZAKLASIRSIN BU KADAR BASİT
en düşük fizik hasarlı bendm smooch diğeri 2331+ m1 liydi diğeride 2331 + m1 liydi
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
Tartışma ortamı yaratmaya çalışmıyorum. Sadece gereksizliği söylemeye çalışıyorum. Hangi nedenden dolayı arkadaşların böyle bir şey istediler senden. Acaba gerçekten onlar mı istedi, yoksa sen kendi isteğini onlara mı yüklüyorsun? Neyse, uzatmak istemiyorum. Umarım daha dikkatli olursun bir daha ki sefere konu açmadan önce.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Kardeşim açtıgın konu çok saçma bence.Biz 5 kişi tılsımlar çıkmadıyken kaç kere kestik hiç foruma foto koymadık.Kaldıkı herkeste şu an m1 var ve 6 kişilik grub.