Veee Bir yıldız daha Kaydı IxWiLDMaNxI
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: Veee Bir yıldız daha Kaydı IxWiLDMaNxI
allah rahmet eylesin
İsmimi göremedim lo
- Sonxavatar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kuklacida 1 sene sonra oynanmaz adam kalmadi cember aticak onceden cember onu lagtan gelemezdim simdi bi grup yarim saate anca. Neyse sifayim ben oyuna girdim gibi buluyom grup :mrgreen: :mrgreen:
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Sonxavatar yazdı:Kuklacida 1 sene sonra oynanmaz adam kalmadi cember aticak onceden cember onu lagtan gelemezdim simdi bi grup yarim saate anca. Neyse sifayim ben oyuna girdim gibi buluyom grup :mrgreen: :mrgreen:
yani ?
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Oyunu bırakanların eksiği yok zaten çemberden, enes bilir benim hiçbir eksiğim yoktu tek sıfır asa kalmıştı onun için giriyodum düştü dahada bölge girmedimSonxavatar yazdı:Kuklacida 1 sene sonra oynanmaz adam kalmadi cember aticak onceden cember onu lagtan gelemezdim simdi bi grup yarim saate anca. Neyse sifayim ben oyuna girdim gibi buluyom grup :mrgreen: :mrgreen:
Yeri geldi kavga ettik tartıştık, ama aramız simdi iyi Allah'a emanet ol enes İzmir'e gelirse sedatla bekleriz
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Diyecek çok şey ama kısa kesecem.
[İçerik Düzenlendi] HorrorStory
En son HorrorStory tarafından 21 Nis 2014 23:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret edici söylemler kaldırılmıştır. Tekrarı halinde Moderasyon uygulanacaktır.
Sebep: Hakaret edici söylemler kaldırılmıştır. Tekrarı halinde Moderasyon uygulanacaktır.