Merhaba Arkadaşlar
Bundan Önceleri Bilgisayarımda 2 Hesap Oluşturup 2 Oturumla Girip 2 Karakter Açıp Oynayabiliyordum Özellikle Grup Bölgelerinde İyi Oluyordu Ancak Bilgisayarıma Format Attıktan Sonra Bunu Yapamıyorum. Herşey Aynı İşletim Sistemim Bilgisayarım İnternet Bağlantım Ancak 2 Hesaptan Launcher Çalıştırdıktan sonra Sunucu Seçip Oyna Diyorum Program Cevap Vermiyor ve Kapanıyor İnterneti Fiber Olan Yerde Denedim Yine Açamadım Hesabı sildim Terkrar Açtım Yine Giremedim Bir Türlü Olmadı Bu Problemi Yaşayıp Çözüm Alabileniniz Var mı?
Çift Oturum Açamıyorum
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Çift Oturum Açamıyorum
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Re: Çift Oturum Açamıyorum
2side administrator olmasından kaynaklı bi drum
açıcağın yeni hesap sınırlı kullanıcı olsun eğer 2 administrator oturumunu aynanda açarsan işlemler birlikte görünecektir ve 2. launcherde sunucu secersen takılacaktır
fakat sınırlı kullanıcı acacak olursan işlemler sınırlı olan bölgeyi geçemicek 2 taraf ayrı kalabilecek ve ikv açabileceksin
açıcağın yeni hesap sınırlı kullanıcı olsun eğer 2 administrator oturumunu aynanda açarsan işlemler birlikte görünecektir ve 2. launcherde sunucu secersen takılacaktır
fakat sınırlı kullanıcı acacak olursan işlemler sınırlı olan bölgeyi geçemicek 2 taraf ayrı kalabilecek ve ikv açabileceksin
kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsın
En İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak 
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

Dediğin Gibi 2 Oturumda Administrator Hiç Aklıma Gelmedi Denemek Akşam deneyeceğimistanbulunruyasi yazdı:2side administrator olmasından kaynaklı bi drum
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

Benim Amacım iki karakteride aynı anda kullanmak değil mesela sığınağa sokucam ezik çarı sonra diğer çarımla sonuna kadar gideceğim en son çanta için gireceğim o hesabaresp0nse yazdı:kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsınEn İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Zaten herkes o amaçla yapıyor yoksa kim iki karakteri aynı anda oynamak istesin.cihankaraca yazdı:Benim Amacım iki karakteride aynı anda kullanmak değil mesela sığınağa sokucam ezik çarı sonra diğer çarımla sonuna kadar gideceğim en son çanta için gireceğim o hesabaresp0nse yazdı:kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsınEn İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
İstemeyi boş ver, varmı oynaya bilen ? Becerebilen varsa tebrik ederim.Refresh yazdı:Zaten herkes o amaçla yapıyor yoksa kim iki karakteri aynı anda oynamak istesin.cihankaraca yazdı:Benim Amacım iki karakteride aynı anda kullanmak değil mesela sığınağa sokucam ezik çarı sonra diğer çarımla sonuna kadar gideceğim en son çanta için gireceğim o hesabaresp0nse yazdı:kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsınEn İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

istanbulunruyasi yazdı:2side administrator olmasından kaynaklı bi drum
Dediğini Yaptım Oldu Teşekkür Ederim
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
2 Pc yanyana denedim 1 Şifa ve 1 Büyücüyü aynı anda oynamak çok zekli oluyor sığnakta. Ama biraz hızlı olmak lazım. Migratta da oynanabilir ancak çemberlide pek sanmıyorum.marasaldadas yazdı:İstemeyi boş ver, varmı oynaya bilen ? Becerebilen varsa tebrik ederim.Refresh yazdı:Zaten herkes o amaçla yapıyor yoksa kim iki karakteri aynı anda oynamak istesin.cihankaraca yazdı:Benim Amacım iki karakteride aynı anda kullanmak değil mesela sığınağa sokucam ezik çarı sonra diğer çarımla sonuna kadar gideceğim en son çanta için gireceğim o hesabaresp0nse yazdı:kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsınEn İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak
Tebriklerini kabul ettim sagolasın.marasaldadas yazdı:İstemeyi boş ver, varmı oynaya bilen ? Becerebilen varsa tebrik ederim.Refresh yazdı:Zaten herkes o amaçla yapıyor yoksa kim iki karakteri aynı anda oynamak istesin.cihankaraca yazdı:Benim Amacım iki karakteride aynı anda kullanmak değil mesela sığınağa sokucam ezik çarı sonra diğer çarımla sonuna kadar gideceğim en son çanta için gireceğim o hesabaresp0nse yazdı:kullanıcı geçişleri arasında hata kodu alacağından zevk alamazsınEn İyisi Wmware tarzı programlar kullanarak sanal bir alanda oyunu açmak
A R Z L O D O S