BOT
Re: BOT
Selamlar,
Çeşitli arama motorlarına ait botlar kendi veritabanlarında kayıtlı bulunan internet sitelerini belirli periyodlarla ziyaret ederek sayfaların birer kopyasını önbelleklerine alırlar ve böylece arama sonuçlarında ileriki zamanda karşımıza çıkarırlar.
İyi forumlar.
Çeşitli arama motorlarına ait botlar kendi veritabanlarında kayıtlı bulunan internet sitelerini belirli periyodlarla ziyaret ederek sayfaların birer kopyasını önbelleklerine alırlar ve böylece arama sonuçlarında ileriki zamanda karşımıza çıkarırlar.
İyi forumlar.
Hoşbuldum. Bu sene farklı bir yere tayinim çıkmıştı. Yaklaşık 3 ay sizlerden ve ekipten ister istemez ayrı kaldım. Ancak taşınma ve internet bağlantısını sağlar sağlamaz tekrar aranıza geldim.
Mişın komplit.
Mişın komplit.
SiLAHCI yazdı:Hoşbuldum. Bu sene farklı bir yere tayinim çıkmıştı. Yaklaşık 3 ay sizlerden ve ekipten ister istemez ayrı kaldım. Ancak taşınma ve internet bağlantısını sağlar sağlamaz tekrar aranıza geldim.
Mişın komplit.![]()
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
:mrgreen: :mrgreen:SedaT03 yazdı:Hg silahçı bende tılsımdanım kardeş bi silahçı var o sen msn paso lig maçları anlatıyor sağolsun, Lig tv ye para vermiyok sayesinde![]()
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
İsim benzerliğidir, ben pek konuşmam.SedaT03 yazdı:Hg silahçı bende tılsımdanım kardeş bi silahçı var o sen msn paso lig maçları anlatıyor sağolsun, Lig tv ye para vermiyok sayesinde![]()