Beni Masterr/Bygölge gerekse de Yeniçeri ailesine katıldıktan sonra Yeniçerixmaster / Yeniçerixgölge çarlarımla tanıdınız .. Uzun zamandır oyuna girmiyordum hem okulu 5 seneye uzatmamak adına hemde reel e dönmek adına 4-5 aydır aranızda yoktum bu süre zarfında çarlarımda başkaları olmuş olabilir...
Arada sırada hal hatır sormak adına oyuna geliyordum ve artık okullarında açılması ve sunucudaki yaş oranın biraz da olsa yükseklere çıktığını düşünerek oyuna geri dönmeye karar verdim..
Fazla uzatmaya gerek yok sürekli olmasa da artık oyundayım. Ailenizin Şifacısı geri döndü
Şifacıları PvP ye beklerim Bakalım biz yokken gelişmişler mi ? ( Sözüme Davut kulak asmasın )
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
nese şaka bi yana bn artık şifalarla uraşmıcam o kadar wsye çağırdım bölgeden klandan yazdım şifacılar gelmedi gelenide kestim gerisi sana kalmış sıraki amaç savaşcılar şaheseri olmayan çoğu savaşcıyı wsde kesebilecek konuma yawaş yawaş geliyorum