Merhaba arkadaşlar ben hayvan ruh asa mor üretebilmek için tüm madenleri topladım 2 gün boyunca gece gündüz uğraştım ama silahtar olmadıgım için üretemedm cihaz sıfırlamada en az 1 kez ıkv kutu yüklemeniz gerekio bn daha önceden ıkv derindeki sır kutusunu yüklemiştim lütfen yardım bekliorm
Mstfgösterecek
Emek bu emek!!!
-
mstfkralll
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Re: Emek bu emek!!!
Gbm -0b kullanmak için eçmberlitaş kutu yüklemek gerek diye biliyorum.mstfkralll yazdı:Merhaba arkadaşlar ben hayvan ruh asa mor üretebilmek için tüm madenleri topladım 2 gün boyunca gece gündüz uğraştım ama silahtar olmadıgım için üretemedm cihaz sıfırlamada en az 1 kez ıkv kutu yüklemeniz gerekio bn daha önceden ıkv derindeki sır kutusunu yüklemiştim lütfen yardım bekliorm
Mstfgösterecek
- kotu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Zaman
İkv bu ne bekliyon hacı şaçmalıklar oyunu 

• • Atarlı Meranın Giderli Loncası • •
~~ZaMaNxTeaM~~
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

Merhaba mstfkralll ,
Çemberlitaş Kutu Etkileri :
BM-0B ile üretim ve toplama puanlarını sıfırla
Mısır Çarşısında bulunan GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını istediğin zaman sıfırla.
Yani senin Mor Asanı üretebilmen için Çemberlitaş Kutu ' su almak zorundasın . Bundan 1 hafta önce İKV/Dükkan 'da mevcuttu ve bildiğim kadarıyla sınırlıydı , stoklar bitmiş olabilir . Lakin playstore ve üyelikal ' da hayla Çemberlitaş Kutu mevcut .
Playstore İKV Çemberlitaş Paketi bilgilerine ulaşmak için TIKLA !
ÜyelikAl İKV Çemberlitaş Paketi bilgilerine ulaşmak için TIKLA !
Çemberlitaş Kutu Etkileri :
BM-0B ile üretim ve toplama puanlarını sıfırla
Mısır Çarşısında bulunan GBM-0B ile üretim ve toplama puanlarını istediğin zaman sıfırla.
Yani senin Mor Asanı üretebilmen için Çemberlitaş Kutu ' su almak zorundasın . Bundan 1 hafta önce İKV/Dükkan 'da mevcuttu ve bildiğim kadarıyla sınırlıydı , stoklar bitmiş olabilir . Lakin playstore ve üyelikal ' da hayla Çemberlitaş Kutu mevcut .
Playstore İKV Çemberlitaş Paketi bilgilerine ulaşmak için TIKLA !
ÜyelikAl İKV Çemberlitaş Paketi bilgilerine ulaşmak için TIKLA !
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Üyelikaldan kutu almak baya basit bence orayı denemen gerek. Zaten oldukça avantajlı kutu almak diğer plus paketlerine göre. Lonca lisansı filanda içeriyor.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
-
mstfkralll
- Salgın Koruyucusu

kardeş öyle diosunda o kadar parayı vermek kolaymı ? o kadar emek veriorz üretemiorz!