xenotime bi sey oldu...
xenotime bi sey oldu...
Bi aralar 1 saatte 2 3 tane dusen xenotim bu aralar gunlerce kastigim halde 1 tane dusmuyor. Xenotim dusme olasiligimi azaltıldı ?
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: xenotime bi sey oldu...
Elbette ki bir düşme olasılığı var. Fakat bu durum gerçekten dengesiz gibi bir şey. Öğle saatlerinde akşama kadar kasıyorum 10 tane düşürüyorum, gece oluyor güncellemeye kadar kasıyorum 1 tane düşmüyor. Geceleri oran otomatikman azalıyor mu ne oluyor bilmiyorum. 2-3 gündür gece 1 tane bile alamıyorum güncellemeye kadar kastığım halde. Belli bir şans oranı var biliyoruz fakat neden saatlerce düşmüyor ya da düşerse ardı ardına düşüyor. Buna net bir açıklama getirilse iyi olur.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
- ironman
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
aynen bu günlerde xenotim düşme olasılığı düştü gibi
Olasiligi dusurmemisler kaldirmislar. kac gundur kasiyorum bi tane vermedi .... cikti artik bu oyununda
Kuklacı Sunucusu'nda 16.10.2013 yani bugün 00:00 - 18:55 saatleri arasında toplamda 25 adet Xenotim düşürülmüş. Herhangi bir sorun görünmüyor. Bilginize.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Xenotim'in düşme olayı tamamen şans faktörü ile alakalı bir şey mi? Bir karakterin günlük Xenotim alma sınırı var mı? Yoksa kastıktan sonra, şansa göre istediği kadar düşürebilir mi?Erdogan yazdı:Kuklacı Sunucusu'nda 16.10.2013 yani bugün 00:00 - 18:55 saatleri arasında toplamda 25 adet Xenotim düşürülmüş. Herhangi bir sorun görünmüyor. Bilginize.
Ayrıca, büyü bozma sorunu halen devam etmekte. Arda arda kaçırdığı da oluyor nadiren kaçırdığı da.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Herhangi bir sınırlama yok, her saklı ırk öldürdüğünüzde mevcut Xenotim kazanma oranınız geçerliliğini korur. 10 defa düşürene bir daha düşmez diye birşey yok yani. Büyü Bozma tılsımı içinse Bayram sonu dönüş yapacağız.HeilHitler yazdı:Xenotim'in düşme olayı tamamen şans faktörü ile alakalı bir şey mi? Bir karakterin günlük Xenotim alma sınırı var mı? Yoksa kastıktan sonra, şansa göre istediği kadar düşürebilir mi?Erdogan yazdı:Kuklacı Sunucusu'nda 16.10.2013 yani bugün 00:00 - 18:55 saatleri arasında toplamda 25 adet Xenotim düşürülmüş. Herhangi bir sorun görünmüyor. Bilginize.
Ayrıca, büyü bozma sorunu halen devam etmekte. Arda arda kaçırdığı da oluyor nadiren kaçırdığı da.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Dün Meranda 30 dk da 2 tane düşürdüm