Haklısın biz de suç , seneler sonra olacak şeyin duyurusunu bekliyoruzMultihunter yazdı:Merhaba,
Olası eklentiler/değişiklikler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden
duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi verilmesi mümkün değildir.
İyi eğlenceler dilerim.
Yenilik yok mu Nereye kadar böyle ?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yenilik yok mu Nereye kadar böyle ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bizde biliyoruz dostum forumda gerekli açıklama yapılıyor geldiğinde LAKİN beklediğimiz cevap ne zaman ve şu foruma bakarsanız kaç aydır yazıyoruz böyle. Son haberiniz ve eklentiniz çemberlitaş yani ondan sonra ben yeni bir elbise göremedim veya sığınak(İKV Derindeki sır) bundaki kolyeleride hala kulanmaktayız. Bu itemler elimizde 3 senedir var biz yeni eşya hasarı v.b yüksek yeni silahlar istiyoruz. Ki bize geçipte duyuru yapılacaktır bilginize deyip sacma sacma yazılar yazmayın rica ediyorum. O duyuru olunca elbete görünecektir. İnş dediğimiz gibi olur zaten oyuna girmiyorum bayadır. Bakalım ne getirceksiniz. Veya ne zaman batıracaksınız oyunu.Multihunter yazdı:Merhaba,
Olası eklentiler/değişiklikler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden
duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi verilmesi mümkün değildir.
İyi eğlenceler dilerim.
Oyunculara da tavsiyem *PROTESTO* --> Dükkandan alışveriş yapmayınız. Hangi oyun oyuncularını kaybederse ya elinden geleni yapıyor yada oyunu kapatıyor. İKV ekibi ne yapacak o kadar oyuncuları gitti hala anlayışsız gördüğüm kadarıyla kapanacak gibi.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bize yaşattığın büyük aydınlanma için sağol lutfetmişsin.Multihunter yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler dilerim.
Bu konuda yeterince öfkeli ve taşmış durumdayız zaten. Asırlık klişelerle cevap vermeyi bırakın artık.
Hala ortada bi sonuç yok erken bilgi isteyen de yok zamanında verilmesi gereken bi bilgiye ihtiyaç var!Multihunter yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler dilerim.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Traşa devam. Böyle kopyala yapıştır cevaplar vereceğinize direk küfür edin aynı yola çıkıyor ne de olsa.Multihunter yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler dilerim.
kesinlikle, artık yenilik şart!