PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR

Mesaj gönderen VoYaGE »

Beni bahane edip benden tırsan beni kesmek için can atan kişiliksizler, 4 üncü konu oldu kpem atamayıp burda tırı vırı edip konu nasıl kilitledik diye sevinen vasıfsız armutlar bir zahmet pm atmasın...

5 aydır lodos grup bulamıyoruz ( 3 aydır sadece 1 armuttan cevap bekledik ).
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR

Mesaj gönderen VoYaGE »

VoYaGE yazdı:Beni bahane edip benden tırsan beni kesmek için can atan kişiliksizler, 4 üncü konu oldu kpem atamayıp burda tırı vırı edip konu nasıl kilitledik diye sevinen vasıfsız armutlar bir zahmet pm atmasın...

5 aydır lodos grup bulamıyoruz ( 3 aydır sadece 1 armuttan cevap bekledik ).

GÜNCEL
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Kusura Bakma ama biraz fazla abarttın ve biraz fazlaya kaçmışsın yazılarınla. Oyuna çok kafa yormuşsunuz akıl vermek gibi olmasında. Umarım grup bulursunuz :D
Kullanıcı avatarı
CeHeNNeMxECEL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CeHeNNeMxECEL »

XxxChesTeRxxX yazdı:Kusura Bakma ama biraz fazla abarttın ve biraz fazlaya kaçmışsın yazılarınla. Oyuna çok kafa yormuşsunuz akıl vermek gibi olmasında. Umarım grup bulursunuz :D
Kardeş oyunluk bir şey yok orada, adamın kızdığı nokta enayi yerine koyulup aylarca bekletilmek boş yere. Senlik, benlik bir şey değil yani. Grup bulmak istemeleri de işin eğlencesi =)
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !

Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

CeHeNNeMxECEL yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Kusura Bakma ama biraz fazla abarttın ve biraz fazlaya kaçmışsın yazılarınla. Oyuna çok kafa yormuşsunuz akıl vermek gibi olmasında. Umarım grup bulursunuz :D
Kardeş oyunluk bir şey yok orada, adamın kızdığı nokta enayi yerine koyulup aylarca bekletilmek boş yere. Senlik, benlik bir şey değil yani. Grup bulmak istemeleri de işin eğlencesi =)

Ayrıca oyuna etkinlikten etkinliğe giriyoruz doğru düzgün benim söylediklerim bazılarının yarasını iyice deşiyor oyun içi küfür etmeye çalışıyorlar kişiliksizler, iyiki klan savaşı olduda ne mal olduklarını oyunu düzenli takip edenler görmüş oldu.
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

VoYaGE yazdı:
CeHeNNeMxECEL yazdı:

Ayrıca oyuna etkinlikten etkinliğe giriyoruz doğru düzgün benim söylediklerim bazılarının yarasını iyice deşiyor oyun içi küfür etmeye çalışıyorlar kişiliksizler, iyiki klan savaşı olduda ne mal olduklarını oyunu düzenli takip edenler görmüş oldu.
Çocug a bak hakarek ediyor cezayı biz alıyoruz. senin gibi adam olmayan şahıs bekleyeme hep mu haktır çocuk. Ben Klan savaşında Return OfThe Kings Başkanı olarak sen hariç diğer arkadaşları bölgeden tebrik ettim. Eğer Sende biraz insanlık görseydim senide ederdim merak etme. Senin o çocuk aklında bizde yara bıraktığını mı sanıyorsun hahh çok gülerim :) . Sana Şu kadarını söyliyim bizler E.ö En İyileri olamayız ama İnsanız hal den anlarız, Senin gibi saga sola konu açarak laf atarak adamlık olunmuyor. Eğer kendini böyle şeylerle tatmin etmeye çalışıyorsan devam et. Emin ol sen kendi kendinde yara yaşmısın ki bu kadar uğraşıyorsun bizimkilerle.
'' Forum Yöneticileri Alkışı Hak Ediyor'' ./alkış
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
conger
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen conger »

Konuları üzerinize alınarak en büyük hataları yapıyorsunuz.
Biz sadece işin zevkinde ve parasındayız.

Sadece kpem atabilecek arkadaşlar yorumlarını bahşederse sevinirim.
Konuyu farklı yerlere götürmeye hiç gerek yok.
Siz konuları kapattırdıkça biz tekrar açıyoruz değişen bir şey olmuyor, sadece her seferinde güncellenmiş oluyor ki bu bizim için güzel bir şey :)
Tekrar söylüyorum; lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyelim.

İyi forumlar.
2006'dan beri.
şifacıXİNANC

Resim
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

conger yazdı:Konuları üzerinize alınarak en büyük hataları yapıyorsunuz.
Biz sadece işin zevkinde ve parasındayız.

Sadece kpem atabilecek arkadaşlar yorumlarını bahşederse sevinirim.
Konuyu farklı yerlere götürmeye hiç gerek yok.
Siz konuları kapattırdıkça biz tekrar açıyoruz değişen bir şey olmuyor, sadece her seferinde güncellenmiş oluyor ki bu bizim için güzel bir şey :)
Tekrar söylüyorum; lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyelim.

İyi forumlar.
Adam olana söz 1 kere söylenir kaldı ki bize kpem teklifi geldiğinde önce soruyoruz ne zaman toplarsın gün bırakıyoruz kişi kimse yok gelmiyor dediğindede böyle reklam yapmıyoruz adam gibi davranana ADAM gibi muamele yaparız MADAM gibi kıvırana ayrı muamele çekilir.

Güncel
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SempatiqHergele »

bu konuda bir kac olasılık olabilir
1.. Dikkate alınmıyor olabilirsin
2.. 1 lever karekter acılır 49 kadar lever olana kadar lodos klanına cıkar girer ... 49 lever olunca bölge icin lodos klanına gelir ve itemlerı fulleyene kadar lodos olur ... Ful oldunda Arz olur ve senin gibi varmı len yan bakan diye anırır
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

SempatiqHergele yazdı:bu konuda bir kac olasılık olabilir
1.. Dikkate alınmıyor olabilirsin
2.. 1 lever karekter acılır 49 kadar lever olana kadar lodos klanına cıkar girer ... 49 lever olunca bölge icin lodos klanına gelir ve itemlerı fulleyene kadar lodos olur ... Ful oldunda Arz olur ve senin gibi varmı len yan bakan diye anırır

Sana tek madde söyliyim ;

Benden tırsıyorlar ve beni bahane edip kpem atmama derdindeler benim söylediğim sözler kime gittiği çok açık üstüne alınan varsa yapacak bişe yok demekki o da o kafada...

Normal bir grupla konuştuğumuzda gördüğün gibi 4 konudada kimseyi reklam etmedik hak edeni ediyoruz sadece
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön