küfür etsemeyi fazla sevmem ama küfür ettiğim kisinin üstüne küfürler bayada bir yakısır.
ASKIXDERUN karakterimde 1 dk küfür etmedim 30 gün susturulma aldım 999 gün verseydiniz 30 gün az değilmi susturulma için hatta sınırsız yapsaydınız daha iyiydi siz yakında 999 gün susturulmada verirsiniz :S
böyle susturulma cezasımı olur
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: böyle susturulma cezasımı olur
Sana müstehak !Hackedbysfenomen yazdı:küfür etsemeyi fazla sevmem ama küfür ettiğim kisinin üstüne küfürler bayada bir yakısır.
ASKIXDERUN karakterimde 1 dk küfür etmedim 30 gün susturulma aldım 999 gün verseydiniz 30 gün az değilmi susturulma için hatta sınırsız yapsaydınız daha iyiydi siz yakında 999 gün susturulmada verirsiniz :S
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Türk intikam tugayı
O çar sabıkalı en ufak bi ofsaytta vurmuşlar tekmeyi geçmiş olsun.Az çektirmiyon sende millete 1 canda kaldırma falan.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Merhaba;
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.
Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır. Destek formu ile bildirim tipini
Ceza itiraz olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İletişim/Destek Formu: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bilginize.
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.
Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır. Destek formu ile bildirim tipini
Ceza itiraz olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İletişim/Destek Formu: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
[İçerik Düzenlenmiştir.]Hackedbysfenomen yazdı:küfür etsemeyi fazla sevmem ama küfür ettiğim kisinin üstüne küfürler bayada bir yakısır.
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Karargah
Gereken cevap verilmiş.
Refresh yazdı:Sana müstehak !Hackedbysfenomen yazdı:küfür etsemeyi fazla sevmem ama küfür ettiğim kisinin üstüne küfürler bayada bir yakısır.

- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Karargah
Firari dol Askıderunun oyundan yedigi laflar yetmedi forumdan da laf yemek istiyor umarim bu lafimdan memnun kalmistir gerci bunlarin ailede bir seylerden memnuniyetsizlik ortaya ciksaydi bu askiderun bu oyunu oynamayacakti bunlar sulalecek "kucuk seyler"den tatmin olmuslar belli ki
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
- ryuksel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Return OfThe Kings
Ben oyun içi küfür etmediğim halde karaterim 999 gün blok aldı 3o sus birşey değil bence

Bu adam Hakediyor İyi olmuş
Yanlış kişiye "senden elektrik aldım" dersen, Nasıl biri olduğunu sana faturayı kestikten sonra anlarsın..!
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası
artık benim yerime başkaları 1 canla kaldırıyor gökhan
mesleğimi elimden almaya çalısıyorlar ne yapak