bundan 2 3 ay önce desteğe meil attım 5 kere ve hala cevap gelmedi siz ne halta yarıyorsunuz çok merak ediyorum oyundada yönetici girdiğinde sorduğum sorunun cevabıda bu
desteğe meil atın onlar gerekeni yaparlar diyor
sanki destek bana cevap yazıyorda mecbur sizinle muhattab olmaz zorunluğunda kalıyorum şimdi 2 sorumuda buraya yazıcam cevabınızı burdan verebilicekmisiniz acaba
bundan 1 yıl önce karakter aktarımı yapılarak ban yenildi char ne hakla ban veriyorsunuz hata mı yaptım yok sayenizde 3 yıl boyunca chara girilmiyicek
2. olanda 1 küfür ettik 1 ay susturulma veriyorsunuz siz kimsinizde 1 ay veriyorsunuz işinizin başına geçerken kafanız iyi olarak mı geçiyorsunuz ne yapıyorsunuz siz ne ayaksınız hem attığım meillere cevap vermezsiniz hemde boşuna ceza yiyoruz kendinize gelin az...
bu destek ekibi ne halta yarıyor
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: bu destek ekibi ne halta yarıyor
1. Dediğini Anlamadım Fakat 2. Sorunu Cevaplayayım :
- Cezalar Sıralı Bir Şekilde verilir ilk Cezanda Misal 3 Gün Blok Yersen İkincisinde bu katlanır dört beş vs yükselirse tabi ki 1 aya kadar yükselir.
- Cezalar Sıralı Bir Şekilde verilir ilk Cezanda Misal 3 Gün Blok Yersen İkincisinde bu katlanır dört beş vs yükselirse tabi ki 1 aya kadar yükselir.
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası

1. anlamaman çok doğal bu oyunda kimse karakter aktarımı yaptı diye ban yedimi 1 kişi haricinde ? ceza itirazı 1 yıldır yapılmasına rahmen cevap vermiyorlar ve boşa char ban yemiş durumda
Merhaba;
Destek ekibine gelen mailler büyük bir titizlikle incelenip olumlu veya olumsuz bir cevap karşı tarafa iletilmektedir.Destek ekinine gelen maillerde bazen yoğunluk olabilmektedir.Yoğunluktan dolayı oyuncularımıza geri dönüşlerde gecikmeler olabiliyor.Ek olarak Spam dosyanızı kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Sorularınıza gelecek olursak;
1-)Forum üzerinden size destek vermemiz mümkün değildir.Sorularınızı http://www.istanbuloyun.com/support.aspx üyelik sorunları sekmesini seçerek destek takımıyla iletişime geçiniz.
2-)Oyun içi cezalar belirli bir sisteme göre verilmektedir.30 gün susturulma cezası alıyorsanız daha önceki cezalarınızın bunda etkisi vardır.(Cezalar katlanarak arttığı için ilk cezanız 30 gün olmaz.)
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.
Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır. Destek formu ile bildirim tipini Ceza
itiraz olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İletişim/Destek Formu: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bilginize.
Destek ekibine gelen mailler büyük bir titizlikle incelenip olumlu veya olumsuz bir cevap karşı tarafa iletilmektedir.Destek ekinine gelen maillerde bazen yoğunluk olabilmektedir.Yoğunluktan dolayı oyuncularımıza geri dönüşlerde gecikmeler olabiliyor.Ek olarak Spam dosyanızı kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Sorularınıza gelecek olursak;
1-)Forum üzerinden size destek vermemiz mümkün değildir.Sorularınızı http://www.istanbuloyun.com/support.aspx üyelik sorunları sekmesini seçerek destek takımıyla iletişime geçiniz.
2-)Oyun içi cezalar belirli bir sisteme göre verilmektedir.30 gün susturulma cezası alıyorsanız daha önceki cezalarınızın bunda etkisi vardır.(Cezalar katlanarak arttığı için ilk cezanız 30 gün olmaz.)
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.
Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır. Destek formu ile bildirim tipini Ceza
itiraz olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İletişim/Destek Formu: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası

dediğiniz gibi olmuyor iste destekden bana 2 3 aydır 4 5 meilime cevap gelmedi sen bana ne hikaye okuyorsun ?char suan boşa ban yemiş durumda destekğe 1 yıldır meilde atıyoruz destekden gelen cevapda karakter aktarımı yaptınız diye ban yediniz diyor
biz desteğe 1 yıldırda meil atıyoruz nedense boşuna char ban durumda şimdi geçmiş karşıma bana yok desteğe meil felan atın deme sanki sorduğumuz soruya cevap geliyorda 1 yıldırmı yoğun olur
biz desteğe 1 yıldırda meil atıyoruz nedense boşuna char ban durumda şimdi geçmiş karşıma bana yok desteğe meil felan atın deme sanki sorduğumuz soruya cevap geliyorda 1 yıldırmı yoğun olur