Geçen gün bir etkinlik oldu "Mühimmatı Getir" oyunu. GM saklanmış bir köşeye ufaktan ipuçları veriyor nerede olduğuna dair, vereceği ödüller ise 1 adet menekşe elmas ve 1 adet ganoderma, istediği materyaller ise 300 akçağaç odunu ve 30 turuncu safir. Akıl var mantık var hangi iradeye göre hareket ediyorsunuz anlamıyorum. La sen bana getir 30 turuncu safir 300 akçağaç odunu sen beni değil ben seni bulayım vereyim sana 1 menekşe 1 gano. Resmen dalga geçiyorsunuz. Böyle saçma etkinlik mi olur ? Biraz oyuna girin de oyun nasıl gidiyor nasıl oynanıyor azcık sağınıza solunuza bakın öğrenin.Oyuncuların üreteceği silahlar itemler belli toplayacağı madenler belli, hadi turuncu safir yerine açık pembe ametist, yeşil elmas veya kripraz, akçağaç odunu yerine de altın, elmas, ametist, mantar gibi ilk toplanabilen kaynakları isteseniz amenna.
Nooldu sonuç olarak; GM yırtındı konuştu konuştu ve arkasına baka baka oyundan çıktı. Şapkanızı önünüze koyun ve adam akıllı düşünün. Sizin yaptığınız etkinliklere ana sınıfı öğrencisi biryerleriyle güler...
Etkinlik Mühimmatı Getir
Re: Etkinlik Mühimmatı Getir
Merhaba,
Öncelikle düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
"Mühimmatı Getir" etkinliği, istenilen materyallere ihtiyacı olmayan oyuncularımızın öncelik vereceği bir etkinliktir. İstenilen materyallere ihtiyacınız varsa etkinlik sırasında bunları takasa gitmek yerine kendinize saklayabilirsiniz. Fakat diğer oyuncularımız sizden farklı olarak istenilen materyalleri elinde bulunduruyorsa ve bunlara ihtiyacı yoksa ödül ile takas etmek isteyebilir. Tamamen oyuncunun ihtiyaçlarına bağlı olarak değişen bir durum.
Her ne kadar sunucu bazında değeri yüksek ödüller veriyor olsak da istenilen materyaller konusunda (oyuncunun sahip olduğu materyal türleri ve sayıları farklılık gösterdiği için) herkesin talebine cevap vermek mümkün olamamaktadır.
Etkinlikler hakkındaki görüş ve önerilerinizi kayıt altına almak ve daha iyi takip edebilmek adına bildirimlerinizi buraya yapmanızı rica edeceğim: viewtopic.php?f=87&t=83103
Konunun anlaşılabilir kalması için konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler dilerim.
Öncelikle düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
"Mühimmatı Getir" etkinliği, istenilen materyallere ihtiyacı olmayan oyuncularımızın öncelik vereceği bir etkinliktir. İstenilen materyallere ihtiyacınız varsa etkinlik sırasında bunları takasa gitmek yerine kendinize saklayabilirsiniz. Fakat diğer oyuncularımız sizden farklı olarak istenilen materyalleri elinde bulunduruyorsa ve bunlara ihtiyacı yoksa ödül ile takas etmek isteyebilir. Tamamen oyuncunun ihtiyaçlarına bağlı olarak değişen bir durum.
Her ne kadar sunucu bazında değeri yüksek ödüller veriyor olsak da istenilen materyaller konusunda (oyuncunun sahip olduğu materyal türleri ve sayıları farklılık gösterdiği için) herkesin talebine cevap vermek mümkün olamamaktadır.
Etkinlikler hakkındaki görüş ve önerilerinizi kayıt altına almak ve daha iyi takip edebilmek adına bildirimlerinizi buraya yapmanızı rica edeceğim: viewtopic.php?f=87&t=83103
Konunun anlaşılabilir kalması için konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler dilerim.