Kıyamet Günlükleri
Re: Kıyamet Günlükleri
Kıyamet Günlüğü sadece 2000 akçe :mrgreen: Şaka bir yana umarım yeni genişleme paketimizdir. Hayırlı olsun 
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Hımm Kıyamet te günlük tutmak...Kanlarını akıttığım hasımlarım son nefeslerini verirken oluşturduğum albümler çok güzel duracak:))
- Emirihares
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İkv nin tüm karakterlerinin bulunduğu geleceğe dönük içinde ipuçları bulunduran Roman tarzında bir kıtap bekliyorum, fakat yazılanlara göre kullanıcıya dönük anıların bulunduğu bir kitap olucak gibi..
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
u l t r A s l a n
since 2007
Bence Sunuculara Göre Ayrılarak , Ölüm Oyununda , Turnuvalarda , Lonca Turnuvalarında vs , Katılıp Birinci Olup Üstünlük Sağlamış Kişilerin İsimlerinin Yazılacağı Yer .

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Yazsa Ne olur Yazmasa Ne Olur Bilmem ne savaşının galibi ... Sonuç tırt
39 lvl zamanındaki OkO sistemi olsa amenna çok dengesizlikler oluştugundan bu gülük kitaplarının gereksiz olduğunu düşünüyorum..Bence Şans Günlükleri Olsa daha iyi olur Kimde lag Olmazsa o şanslı galip gelir çünkü.Bu tür boş isim listeleri yerine Madem Yenilik Yapacaksınız Ufak bir oynama ile Er Meydanına Şenlik getirseniz Örnegin Ödüllü ermeydanlarına tılsım veya metaryal(Xenotim) gibi şeyler koyunda haraketlilik gelsin klanlar arası
3 yılı aşkın ermeydanları alışveriş ve kısayol mekanı oldu farkındaysanız boşu boşuna durmakta.Şans Günlüğüymüş peh
KRAL BENİM EN ZENGİN BENİM DİYE havamı atacaz ismim var listede diye 
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Yazılı,çizili şeyler ise %99,9 torpil giriyor araya..
bknz:İKV Mani Yarışması
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
GWYNBLEIDD,
Kıyamet Sözleri,Kıyamet günlüklerinin aksine belirli bir zaman içerisinde gerçekleştirilecek gülümseten ve keyifli bir etkinlik olacak .İçerikleri farklı:)
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva