ESKİDEN İYİYDİK NEOLDU BİZE ????
- akolukirik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
ESKİDEN İYİYDİK NEOLDU BİZE ????
BEYLER ESKİDEN OYUNUZMUZ ÇOK EYLENCELİYDİ VE HERKES BİRBİRİNE SÜREKLİ YARDIMDA BULUNURDU. ARTIK GÖZLEMDEDİMKİ HİÇ BÖYLE DEĞİL BİR GÖREV İÇİN İNSANLAR BİRBİRLENİ KIRIYORLAR SADECE 1TANE İTEMİM ELEMENT DİYE İNSAN HİÇ GURUBTAN ATILIRMI İŞTE ÖYLE BİR SERVERDEYİZ EYER PLUSUN YOKSA KİMSE KAFASINA TAKMIYOR SENİ BE NSERVERİİZİN ESKİ HALİNE DÖNMESİNİ İSTİYORUM
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ESKİDEN İYİYDİK NEOLDU BİZE ????
Oyunumuzun Yaş Ortalaması düşmüş durumda. Bu yüzden böyle işlerin olması normal gibi.000000]BEYLER ESKİDEN OYUNUZMUZ ÇOK EYLENCELİYDİ VE HERKES BİRBİRİNE SÜREKLİ YARDIMDA BULUNURDU. ARTIK GÖZLEMDEDİMKİ HİÇ BÖYLE DEĞİL BİR GÖREV İÇİN İNSANLAR BİRBİRLENİ KIRIYORLAR SADECE 1TANE İTEMİM ELEMENT DİYE İNSAN HİÇ GURUBTAN ATILIRMI İŞTE ÖYLE BİR SERVERDEYİZ EYER PLUSUN YOKSA KİMSE KAFASINA TAKMIYOR SENİ BE NSERVERİİZİN ESKİ HALİNE DÖNMESİNİ İSTİYORUM
Ben Bu oyuna 3 sene önce başladım. O zamanlar tabi böyle değildi oyun. Yardımlaşma olsun dostluk olsun çok güzeldi.
O zamanlar dostluğumuzu Sadece oyunda değil gerçek hayattada Sürdürüyorduk. Yurdun dört bir tarafından Oyuncularla Bir araya geliyorduk. Güzel sohbetler ve dostluklar ortaya çıkıyordu. Ama artık görüyorumda böyle bi şey söz konusu bile değil. İnsanlar Şimdi Tek bir şey için adreslerini paylaşıyor o da Kavga için
İnşallah eski günlerimize geri döneriz. Bu bizim elimizde.
Haydi İKV El ele bu sorunu çözelim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: ESKİDEN İYİYDİK NEOLDU BİZE ????
gerçekten noldu size:)
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR