İtemler Aktarılsınn,Satılsınn..
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İtemler Aktarılsınn,Satılsınn..
merhabaa arkadaşlar , bence itemler aktarıLmalıı ben karakterimin tipini sevmiyorum başka cara aktarmak istiyorum ama aktaramıyorum , hem aynı itemden belkide 10 15 tane olan kişiler var adamlar oyunda bunu satıp parayaa cevirebilsinn piyasaya Can gelsin haksızmıyımm ?
Re: İtemler Aktarılsınn,Satılsınn..
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler
bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri
olarak seçtikten sonra bildirmeniz, inanın daha faydalı olacaktır.
İyi forumlar.
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler
bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri
olarak seçtikten sonra bildirmeniz, inanın daha faydalı olacaktır.
İyi forumlar.
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bu fikrini GMler yapabilir ama senin istediğin tarzda değil. Yüzük ve kolye 20 tl satıldığı gibi yaparlar oyunun paraya ihtiyacı var. Aralık ayında yapabilirler zanlımca fiyatıda 50 80 tl civarı olabilir. İyi forumlarresidenzzz yazdı:merhabaa arkadaşlar , bence itemler aktarıLmalıı ben karakterimin tipini sevmiyorum başka cara aktarmak istiyorum ama aktaramıyorum , hem aynı itemden belkide 10 15 tane olan kişiler var adamlar oyunda bunu satıp parayaa cevirebilsinn piyasaya Can gelsin haksızmıyımm ?
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
Bence dükkanda item ayırma gibi bir ürün olmalı. İyi de para getirir, biraz daha doldururlar ceplerini.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Böyle bir güncelleme oyunun sonu olur.
- conger
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Karargah
Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.GWYNBLEIDD yazdı:Böyle bir güncelleme oyunun sonu olur.
Herkesin kasasında en az 1 tane fazladan bulunan item vardır.
Bunları kendi açtığı diğer bir çarına aktardığını düşünsenize?
Resmen facia olur daha önce çemberlitaşa girmemiş, oyunu bilmeyen insanlar sadece biraz oyun parası var diye sizden daha iyi çarlara sahip olması sizce de haksızlık olmaz mı ?
2006'dan beri.
şifacıXİNANC

şifacıXİNANC

- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Parası olan böyle bir şey yapınca neden haksızlık olsun ?conger yazdı:Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.GWYNBLEIDD yazdı:Böyle bir güncelleme oyunun sonu olur.
Herkesin kasasında en az 1 tane fazladan bulunan item vardır.
Bunları kendi açtığı diğer bir çarına aktardığını düşünsenize?
Resmen facia olur daha önce çemberlitaşa girmemiş, oyunu bilmeyen insanlar sadece biraz oyun parası var diye sizden daha iyi çarlara sahip olması sizce de haksızlık olmaz mı ?
Hava gazı değil,adam parasını verecek.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Sonra ikv para oyununa döndü dersiniz :roll:
Bad Sector
Teşkilat&Meran
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Mesela böyle bir şey oldu diyelim, kimseye çemberlitaştan item düşürmeye çalışmak mantıklı gelmeyecek.Oyunu nesi için oynayacak peki millet? Süper ötesi pvp sistemi için mi? Bitmek bilmeyen hol macerası, mükemmel tılsım sistemi ve binlerce kombinasyon için mi?
Single Player oyunlarda hile yapmak gibi bir şey olur sizin bu öneriniz..
Single Player oyunlarda hile yapmak gibi bir şey olur sizin bu öneriniz..
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
Olmaması gereken bişey. Üretimi var zaten, satın alın malzemelerini üretin madem gerçekten amaç birilerinden satın almaksa. Yok satın almak değilde beleşe fazla eşyaları almaksa armut piş ağzıma düş diyorum :lol:
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.