Playstore hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos
Lonca: Sanalkorkun

Playstore hk.

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Playstoreden Kredi kartı ile akçe alamıyorum,3 pay danda alamıyorum...Ödeme hatası diyor,acaba Aylık Limit mi doldu kredi kartımın . .kredi kartında limit yok diye biliyordum ben açıklık getirebilecek var mı ?

Hızlı desteğede yazdım ama çok basit bi cevap verdiği için buraya yazmak istedim.
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Playstore hk.

Mesaj gönderen Enchanter »

Kredi kartı alırken bankaya vermiş olduğun telefon numarasıyla Playstore'den alışveriş yaparken telefon numaralarının birbiriyle eşleşmesi gerekmekte diye biliyorum.Misal 544xxxxx numarasıyla olan banka kartına tanımlı kredi kartıyla 535xxxxxx olan bir hesaptan alışveriş yapamazsın. Aynı durum paypaldada olabilir. Olmadı müşteri hizmetlerini ararsın çok zor bişi değil bu :)
Bad Sector Teşkilat&Meran
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Re: Playstore hk.

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Enchanter yazdı:Kredi kartı alırken bankaya vermiş olduğun telefon numarasıyla Playstore'den alışveriş yaparken telefon numaralarının birbiriyle eşleşmesi gerekmekte diye biliyorum.Misal 544xxxxx numarasıyla olan banka kartına tanımlı kredi kartıyla 535xxxxxx olan bir hesaptan alışveriş yapamazsın. Aynı durum paypaldada olabilir. Olmadı müşteri hizmetlerini ararsın çok zor bişi değil bu :)

Daha önce aynı kredi kartıyla 50 kez felan aldım ben akçe sorun o bu değil sanırım
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem

“Genel Etkileşim” sayfasına dön