Öncelikle merhaba bu bana ait bir fikir katılabilirsiniz yada katılmayabilirsiniz en ince ayrıntısına kadar düşünmedim ama benim fikrim şu ki ;
-Yeni bir server açılsın.
- Son level 39 olsun
- Yeni servera her hangi bir şekilde karakter aktarımı yapılmayacak.
Eskileri özleyen birisi olarak çok istiyorum sizi bilemem bu fikri bir kaç arkadaşımla paylaştım hepsi keşke demekten başka birşey demedi belki olmayacak bir hayala kapılıyorum bilemiyorum ama gerçekten İstanbul Kıyamet Vakti oyununun eski userleri bırakan userleri vs bence bu şekilde oyuna tekrar dönebilir çünkü herkez eski arkadaşlığı ortamı zorluğu arıyor.
Lütfen fikirlerinizi söyleyiniz bakarsanız böyle bir düşünce canlanır yetkililerin kafasında
o sunucuda yoğunluk olacak ve kasma lag probleminden herkes yönetimi suçlayacaktır Sunucular Arası Dengesizlik Artacaktır. İyi Yanları Olduğu Kadar Kötü Yanlarıda Var
DuMaNisTT yazdı:o sunucuda yoğunluk olacak ve kasma lag probleminden herkes yönetimi suçlayacaktır Sunucular Arası Dengesizlik Artacaktır. İyi Yanları Olduğu Kadar Kötü Yanlarıda Var
Orasıda ayrı bir yön tabi ama artık sanırım bu sorunların üstesinden gelmelerinin zamanı gelmiştir
Amaç ne eskiye gitmekte arkadaşlar ? Tüm dünya hep ileriye gitmeye çalışırken neden sizler hep geri ? Geriyi aratan şey ne dostluk mu, arkadaşlık mı ? Ne ? Bu gün oyundaki bir çok yenilikler güncellemeler neyi değiştirdi ? Bu gün için yeni ne gelirse gelsin arkadaş ortamınızın yönlenmesi sizin elinizde sonuçta. Ben gerçekten oyuncuları 39 dönemine çeken şeyin ne olduğunu çok merak ediyorum. Meteorun ilk açıldığı dönemlerden beridir oynuyorum şu oyunu, sahip olduğum arkadaşlıklarım hiç değişmedi giden gitti kalanlar yine bana kaldı Yani bilmiyorum belki 39 levele sizi çeken başka şeyler vardır ama sahip olduğumuz şeylerle mutlu olamamız lazım. Varsa güzel nedenleri olan merak ediyorum doğrusu
Sevgilerle
ECELİNASASI
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
CeHeNNeMxECEL yazdı:Amaç ne eskiye gitmekte arkadaşlar ? Tüm dünya hep ileriye gitmeye çalışırken neden sizler hep geri ? Geriyi aratan şey ne dostluk mu, arkadaşlık mı ? Ne ? Bu gün oyundaki bir çok yenilikler güncellemeler neyi değiştirdi ? Bu gün için yeni ne gelirse gelsin arkadaş ortamınızın yönlenmesi sizin elinizde sonuçta. Ben gerçekten oyuncuları 39 dönemine çeken şeyin ne olduğunu çok merak ediyorum. Meteorun ilk açıldığı dönemlerden beridir oynuyorum şu oyunu, sahip olduğum arkadaşlıklarım hiç değişmedi giden gitti kalanlar yine bana kaldı Yani bilmiyorum belki 39 levele sizi çeken başka şeyler vardır ama sahip olduğumuz şeylerle mutlu olamamız lazım. Varsa güzel nedenleri olan merak ediyorum doğrusu
Sevgilerle
ECELİNASASI
39 zamanında maksimum item saçmalığı yoktu , millet element+dış set dizmek için çok uğraşırdı.
Vs'ler 10-15 saniye içerisinde bitmezdi.HEYECAN'ı vardı..
Vs. Vs.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Yeni bir sunucu ortalığın karışmasına , durduk yere polemik çıkarmaya yol acabilir .
Ama biraz düşünürsek ve bu sunucuya da aynı ANKA sunucusu gibi pluslu veya başka ayrıcalıklı oyuncular girebilirse harikülade bir sunucu olabilir diye düşünüyorum .
CeHeNNeMxECEL yazdı:Amaç ne eskiye gitmekte arkadaşlar ? Tüm dünya hep ileriye gitmeye çalışırken neden sizler hep geri ? Geriyi aratan şey ne dostluk mu, arkadaşlık mı ? Ne ? Bu gün oyundaki bir çok yenilikler güncellemeler neyi değiştirdi ? Bu gün için yeni ne gelirse gelsin arkadaş ortamınızın yönlenmesi sizin elinizde sonuçta. Ben gerçekten oyuncuları 39 dönemine çeken şeyin ne olduğunu çok merak ediyorum. Meteorun ilk açıldığı dönemlerden beridir oynuyorum şu oyunu, sahip olduğum arkadaşlıklarım hiç değişmedi giden gitti kalanlar yine bana kaldı Yani bilmiyorum belki 39 levele sizi çeken başka şeyler vardır ama sahip olduğumuz şeylerle mutlu olamamız lazım. Varsa güzel nedenleri olan merak ediyorum doğrusu
Sevgilerle
ECELİNASASI
39 zamanında maksimum item saçmalığı yoktu , millet element+dış set dizmek için çok uğraşırdı.
Vs'ler 10-15 saniye içerisinde bitmezdi.HEYECAN'ı vardı..
Vs. Vs.
Sadece savaşçılar üzerine kurulu bir oyun olsaydı şayet evet fikirleri güzel de oyunda büyücü ve şifacı karakterleri de vardı. Yani sadece maksimum hasar açısından düşünmeyin ve parantez açıyorum olaya eskiden ful alman setle ve elinde kütük yaranla 15 bin vuranları bile gördüm maksimum hasar saçmalığı yoktu demişsin ama, bence biraz daha geçerli sebepler olması lazım 39'a dönmek için. Bana sorarsanız oyun şu anda fena değil lag sorunu haricinde.
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !