Merhabalar;
Yaklaşık, uzun zamandır oynadığım bu oyunu gerekli sebeblerden dolayı bırakmak zorunda kaldım .Fantastik ve eğlenceli serüvenler yaşadığım bu oyunda,her türden her cinsten insanlar tanıdım. Hepsi bana bi çok şey öğrettiler,teşekkürü bir borç bilirim.
Kavga ettiğim kalbini kırdımğım hakaret ettiğim borçlu kaldığım insanlar var hepsinden çok çok özür diliyorum .
Bunların hepsini cok seviyorum hepsinin bende yeri ayrı çünkü bu insanlar ile hep beraber hep birlik içindeyiz hepsini cok seviyorum .
Nefes ; Ablaların gülü bir tanesi canım ablam seni cok seviyorum. Tekrar seninle gülüp eğlenmeyi isterim ama bu inşallah başka yerde başka zamanda farklı bir şekilde karşılaşırız
RainBLack ; Abi sağolasın senınle tanışalı uzun olmadı ama allah razı olsun cok yardımın dokundu
AiDS ; Senle ilk tanıştığımız günü bile hatırlıyorum kardeşim senle ne gülerdik lan sabaha kadar
DaDaşBey ; Ne arz kovalardık lan senınle
IIxOBLİVİONxII ; Severim keratayı bana cok yardım ettı allah razı olsun
IIxHeDeFTuRaNxII ; İsa seninle Cemberlide tanışmıştık sonra vs felan iyice kaynaştık seviyorum senı kanka unuttum sanma
TheGoLDenMasK ; Seviyorum kankamı kafan dengimdir
NeMuTLuTüRKüMDiYeNe ; Adamın Dibi
Showtime; Selim seninlede cok uğraştım hakkını helal et
İNTİKAMSANATI ; Ağrasifdir sinirlidir yenilğiyi ve haksızlığı tamul edemez
Buraya kadar artık hepiniz allah'a emanetsiniz seviyorum sizleri
Recep Nereye nan İkimiz Bir Başladık İkimiz Bir Bırakcaktık Yaptğın Ayıp
Kardeşim Senin'de Yerin Ayrı Seninle Az Zıtlaşmadık Ama Böyle Olmasaydı Keşke... Büyücü Vs'lerini Unutmayacam
Kendine İyi Bak Allah'a Emanet.
Real Hayatın'da Başarılar...
combatfatigue yazdı:Recep Nereye nan İkimiz Bir Başladık İkimiz Bir Bırakcaktık Yaptğın Ayıp
Kardeşim Senin'de Yerin Ayrı Seninle Az Zıtlaşmadık Ama Böyle Olmasaydı Keşke... Büyücü Vs'lerini Unutmayacam
Kendine İyi Bak Allah'a Emanet.
Real Hayatın'da Başarılar...
Evet kardeşim ikimiz başladık bende isterdim ikimiz bitirelim ama böyle olması gerekti . Haa seninde dediğin gibi az zıtlaşmadık oda oyunun tadı tuzu Vsye gelince ben kadar sende biliyorsun artık benım yerime sen atarsın Allah'a emanetsin
bırakmayaydın iyiydi recai zamansız bi ayrılık gerceklestirdin,oyunda olmasan bile reel de hep yüzyüzeyiz Allaha emanet ol Reel hayatında mutluluklar.haa sunuda unutmadan diyeyim bidaha baslarsan vsler 45o m oldu zam geldi haa :mrgreen: :mrgreen:][/size][/color][/color]
Seni gördüğümde her zaman peşinden koşardım klan savaşlarında gerçekten iyi ve güzel bir büyücü oynayışın vardı her ne kadarda tanımasakta birbirimizi oyun serüveni içerisinde gördüğüm kadarıyla saygın bir lodos arkadaşımızdın reel hayatında başarılar..
besa64 yazdı:bırakmayaydın iyiydi recai zamansız bi ayrılık gerceklestirdin,oyunda olmasan bile reel de hep yüzyüzeyiz Allaha emanet ol Reel hayatında mutluluklar.haa sunuda unutmadan diyeyim bidaha baslarsan vsler 45o m oldu zam geldi haa :mrgreen: :mrgreen:][/size][/color][/color]
Biliyorsun beşa gerekli sebeblerden dolayı bırakmam zorunda kaldım dediğin gibi hep yüz yüzeyiz her zaman beraberiz
Sende allah'a emanet ol kardeşim Eğer tekrardan başlarsam tamam vs'ye 450 m den başlayalım