Yazıyoorr! Yazıyoor!
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yazıyoorr! Yazıyoor!
Merhaba arkadaslar.
İkvde bir karakter acip rahatca oynamak icin gerekenleri sizlerle paylasacagim.
Savasci :
Tank itemleri icin 100m oyun parasi.
1995 akce ayi.
495 akce yetenek 5
Bunlar kesin olmasi gerekenler. İtem dizmek isteyenler icin extra olarak;
Tahmini 3000 akce cemberlitas kutu.
Lonca lisansi.
495 akce kasa erisimi
Toplam maliyet # 50 tl ve 100m oyun parasi.
Sifaci icin gerekenler :
495 akce yetenek 5
Saglam cevre.
Extra #
3000 cemberlitas kutu
Lonca lisansi
495 akce kasa erisim.
Buyu icin gerekenler :
495 akce yetenek 5
1995 akce tesla gozcu
Meterit 1 600m yada saglam cevre
Extra#
3000 akce cemberlitas kutusu
Lonca lisans
495 kasa erisimi:
Kiyamet asa 175m
Toplam : 59tl ve 750m oyun parasi.
İsin ozu bu oyunda iyi bir baslangic yapmak icin gerekli olan seylet bunlar arkadaslar.
Bunlar olmadn gb girmeniz neredeyse umkun degil. Yeni oyuncular icin bu sorunlar ortadan kalkmalibve kasa yetenek ct kutu gibi seylerde dha cok indirim yapilmali. Oyun piyasasinda duzenlemeler yapilmali. Sobee yonetiminin oyuna para kasasi gibi bakmak yerine oyuna oyun olarak bakip duzenlemeler getirmeli.
Oyunun iyi bir iyilestirme calismadina girmesi ve gerceklerin oyunculara gosterilmesi gerekmekte.
Yazim hatalati icin kusura bakmayin farkli klavyeden yaziyorum.
İyi oyunlar..
En son Arugde tarafından 06 Eki 2013 23:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: BBCode sorunu giderildi.
Sebep: BBCode sorunu giderildi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
Re: Yazıyoorr! Yazıyoor!
Yeni başlayanların önünün açılması lazım, etrafta ezik diye tabir ettiğimiz adamların sayısı fazla 
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Oyunun bireysellikten çıkmış olması ve üst dizmek için çevre edinilmek zorunda olması güzel birşey değil. Çoğu kez ciğeri beş para etmez birine bölgede harcadığımız zaman boşa gitmesin diye katlanıyoruz.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
hasta mısınız nesiniz anlayamadım ki? ulan her şeyi 0 maliyetle verirlerse ne farkı kalacak insanların? zor değil, biraz beyin...
30 tl ye 3 aylık plus + lonca lisansı + 5 yetenek + kasa erişimi var. daha ne olsun? şirketten %1 hisse de ister misin beyim?
30 tl ye 3 aylık plus + lonca lisansı + 5 yetenek + kasa erişimi var. daha ne olsun? şirketten %1 hisse de ister misin beyim?
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Öncelikle uslûbunu bozmanın anlamı yok.Sagopakajmeran yazdı:hasta mısınız nesiniz anlayamadım ki? ulan her şeyi 0 maliyetle verirlerse ne farkı kalacak insanların? zor değil, biraz beyin...
İkinci olarak bu söylediklerim, İKV'ye yeni başlayan bir kişinin oyunu tam anlamıyla doğru düzgün oynayabilmesi için gereken şeyler.
Adam gidip kafelerden Çemberlitaş Kutu bulamayacağı için hepsini ayrı ayrı Dükkan bölümünden almak zorunda.
Biz herşeyi sıfır maliyetle versinler demedim. Öncelikle biraz kelimeleri düzgün oku ve saksıyı çalıştır
bknz :

Benim demek istediğim şey şu, bunlar olmadan rahatça oynanabilen bir Çemberlitaş. +5 yetenek olmadan bütün karakterler Çemberlitaş'ta hemen hemen çöp oluyor. Ayısız savaşçı Çemberlitaş'a çevresi olmadan alınmıyor.
Benim anlatmaya çalıştığım şey GB için gerekli olan para limitlerinin kalkması. Para ödemeden oynanabilen bir GB istedim ben sadece. Ama sen münasip yerinden okuduysan konuyu bilemem.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
- xclever
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Sagopakajmeran yazdı:hasta mısınız nesiniz anlayamadım ki? ulan her şeyi 0 maliyetle verirlerse ne farkı kalacak insanların? zor değil, biraz beyin...
Senin gibiler sayesinde oyunu örümcek bağlayacak...
Sagopakajmeran yazdı:hasta mısınız nesiniz anlayamadım ki? ulan her şeyi 0 maliyetle verirlerse ne farkı kalacak insanların? zor değil, biraz beyin...
Şahsen parasında değilim ! Ama verdiğim paranın karşılığıını alamıyorum.Senede 1 yenilik yaparlardı onu da es geçtiler bu yıl.Sen milletin beynine laf edeceğine şu at gözlüklerini çıkar da beynin rahat algılasın olanları
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- CeHeNNeMxECEL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
Bence oyundaki en kötü şey, itemleri tamamladıktan sonra herkesin aynı model oluyor olmasıdır. Ve ben sizin gibi düşünmüyorum. Oyundaki ezik sayısının fazlalığı ! Ayrıca lonca sistemi bunun için geldi biraz zekasını oyun kabiliyetini kullananların ve tabi sabrı olanların bir lonca kurup yapamayacağı bir şey yok bence yada ezik ise bir arkadaş ortamı oluşturup gireceği lonca onun için her şeyi değiştirebilir. Oyunda haddinden fazla full itemli var eziklerden ziyade. Bu kadar fazla iyi karakterlerin arasına serpiştirilecek olan ezik olarak tabir edilen arkadaşlar bir gruba fazla gelmez. Eğer ezik diye o kişi dışlanıyor ise, oda işte insanların ayıbı. Çoğu oyunda bir sürü para harcayıp elde edemediğiniz itemleri bu oyunda rahatça elde edebiliyorsunuz. Tek hata bu oyunda verdiğimiz paraların karşılığını alamıyor olmamız diyorum bende. Sevgiler saygılar...
ECELİNASASI
ECELİNASASI
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
En kısa zamanda kendine bir iş bulman dileğiyle.
Yeni oyuncudan kazanılacak para ayrı, oyunda 1 veya daha fazla zamandır bulunan oyuncudan alınacak para ayrı. Bende olsam m1 y2 basmaya çalışan, en azından çt ye girebilecek nitelikte olan adamların parasını almak isterdim. Her online oyunda yeni oyuncudan o kadar da fazla para beklendiğini sanmıyorum bi kaç tane oynadığım oyundan yola çıkarsam.