Öncelikle Selamlar...
Arkadaşlar Bu Akşam Ziraat Loncasının Kurucusu Olan Ziraatxmondzgi ile Hafif Tartışmalı Bir Sohpetimiz Oldu Sohpet Kanalının Fotorafınıda Çektim Ve Aşşağıdaki Link'te Mevcut...Tartışma Konumuz Şuydu Ben Bölgeye "menekşe elması satan pm" diye bi mesaj attım ve fotoraftaki Konuşmalar Geçti Kendisiyle Aramızda...Oyun Sunucusunda elbetteki madenle fazla ilgisi olmayan arkadaşlarımız vardır fiyatını bilmiyo olabilirler bunu asla yadırgamam...Fakat kendisinin bana sölediği söz şu "Ben 4 sendir bu oyunu oynuyorum bende piyasası olmayan materyeller (maden) var bana mı öğretiyorsun"....Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.Kendiside konuya yorumda bulunacağını söledi ama ben sizden gelecek yorumları bekliyorum...
Link:http://img686.imageshack.us/img686/1126/mondzgi.png
Saygılarımla..İyi forumlar
Fiyatı Belli Olmayan Materyal(maden) Varmıdır...
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Fiyatı Belli Olmayan Materyal(maden) Varmıdır...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: Fiyatı Belli Olmayan Materyal(maden) Varmıdır...
Selam,
Kardeşim daha doğrusu fiyatı belli olmayan materyal değilde , Hatıra Materyaller olur.Örnek verecek olursak ,Taşkanat Derisi Görevi Sırasında topladığımız taşkanat derileri hatıra olarak saklanmaktadır.Piyasası var mıdır ? Hayır ,kullanılan bir maden olmadığı için piyasası yoktur.29 lvl sınırında yaratıklardan ceşitli materyaller de düşmekteydi.Örneğin ;ISakaLI 'ya zamanında "Beard "denilen bir materyal çıkmıştı.Deparın şeklinin materyal hali.Daha sonrasın da çıkan Tepegöz AVI görevinden tepegözlerden düşen "Amp Elması "'da suan oyunda bulunan hatıra materyallerden biridir.O elmas suan bendede mevcuttur. Fakat piyasası yoktur. Sadece Hatıra olarak bulunduruyorum.Piyasa da kullanılmayan madenınde bir fiyatı olmaz
Dipnot: Beard Materyalı düştükten sonra Beard Diye char açılmıştır. Bu char oyunumuzda Yönetici Olarak bulunuyordu
Eskiler bilir
Kardeşim daha doğrusu fiyatı belli olmayan materyal değilde , Hatıra Materyaller olur.Örnek verecek olursak ,Taşkanat Derisi Görevi Sırasında topladığımız taşkanat derileri hatıra olarak saklanmaktadır.Piyasası var mıdır ? Hayır ,kullanılan bir maden olmadığı için piyasası yoktur.29 lvl sınırında yaratıklardan ceşitli materyaller de düşmekteydi.Örneğin ;ISakaLI 'ya zamanında "Beard "denilen bir materyal çıkmıştı.Deparın şeklinin materyal hali.Daha sonrasın da çıkan Tepegöz AVI görevinden tepegözlerden düşen "Amp Elması "'da suan oyunda bulunan hatıra materyallerden biridir.O elmas suan bendede mevcuttur. Fakat piyasası yoktur. Sadece Hatıra olarak bulunduruyorum.Piyasa da kullanılmayan madenınde bir fiyatı olmaz
Dipnot: Beard Materyalı düştükten sonra Beard Diye char açılmıştır. Bu char oyunumuzda Yönetici Olarak bulunuyordu
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
meteor madalya bunlarıda kafana gore satarsın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
Cevabın İçin Teşekkür ediyorum.Taşkanat derisi,Beard bunlar canavarlardan düşen materyallerdi resmimdede incelemişsindir tahmin ediyorum ben üretim yapmak için menekşe elmasından bahsediyorum o bana piyasası olmayan geçmiş zamanki Amp elmasını falan kastederek maden örneği veriyo.Arkadaşıda Tanımam zaten oyunda eskide olabilir benim kastettiğim madencinin,sarrafın,lokmanın çekipte piyasası belli olmayan madenlerdi o konuyu nereye kaydırdı...Fakat O materyelleri kastettiğini anlamamıştım...Teşekkürler.İyi forumlar.ProfessionaL yazdı:Selam,
Kardeşim daha doğrusu fiyatı belli olmayan materyal değilde , Hatıra Materyaller olur.Örnek verecek olursak ,Taşkanat Derisi Görevi Sırasında topladığımız taşkanat derileri hatıra olarak saklanmaktadır.Piyasası var mıdır ? Hayır ,kullanılan bir maden olmadığı için piyasası yoktur.29 lvl sınırında yaratıklardan ceşitli materyaller de düşmekteydi.Örneğin ;ISakaLI 'ya zamanında "Beard "denilen bir materyal çıkmıştı.Deparın şeklinin materyal hali.Daha sonrasın da çıkan Tepegöz AVI görevinden tepegözlerden düşen "Amp Elması "'da suan oyunda bulunan hatıra materyallerden biridir.O elmas suan bendede mevcuttur. Fakat piyasası yoktur. Sadece Hatıra olarak bulunduruyorum.Piyasa da kullanılmayan madenınde bir fiyatı olmaz![]()
Dipnot: Beard Materyalı düştükten sonra Beard Diye char açılmıştır. Bu char oyunumuzda Yönetici Olarak bulunuyorduEskiler bilir
![]()

Asla yıkılmasın...
COCUKSU DAVRANIŞ
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Senın dedıgın gıbı ıse her madenın bır fıyatı vardır.Fakat pıyasa serbest oldugu ıcın kısı bu fıyatları ıstedıgı fıyata satabılır.Verdıgı fıyatlar ucuk olursa tabıı kı de alıcı olmaz:)Hunxemrehan yazdı:Cevabın İçin Teşekkür ediyorum.Taşkanat derisi,Beard bunlar canavarlardan düşen materyallerdi resmimdede incelemişsindir tahmin ediyorum ben üretim yapmak için menekşe elmasından bahsediyorum o bana piyasası olmayan geçmiş zamanki Amp elmasını falan kastederek maden örneği veriyo.Arkadaşıda Tanımam zaten oyunda eskide olabilir benim kastettiğim madencinin,sarrafın,lokmanın çekipte piyasası belli olmayan madenlerdi o konuyu nereye kaydırdı...Fakat O materyelleri kastettiğini anlamamıştım...Teşekkürler.İyi forumlar.ProfessionaL yazdı:Selam,
Kardeşim daha doğrusu fiyatı belli olmayan materyal değilde , Hatıra Materyaller olur.Örnek verecek olursak ,Taşkanat Derisi Görevi Sırasında topladığımız taşkanat derileri hatıra olarak saklanmaktadır.Piyasası var mıdır ? Hayır ,kullanılan bir maden olmadığı için piyasası yoktur.29 lvl sınırında yaratıklardan ceşitli materyaller de düşmekteydi.Örneğin ;ISakaLI 'ya zamanında "Beard "denilen bir materyal çıkmıştı.Deparın şeklinin materyal hali.Daha sonrasın da çıkan Tepegöz AVI görevinden tepegözlerden düşen "Amp Elması "'da suan oyunda bulunan hatıra materyallerden biridir.O elmas suan bendede mevcuttur. Fakat piyasası yoktur. Sadece Hatıra olarak bulunduruyorum.Piyasa da kullanılmayan madenınde bir fiyatı olmaz![]()
Dipnot: Beard Materyalı düştükten sonra Beard Diye char açılmıştır. Bu char oyunumuzda Yönetici Olarak bulunuyorduEskiler bilir
![]()
Dost istersen ALLAH yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Fiyatı beLLi oLmayan metaryeL yoktur. Ama şuan ki durumda herseyı fırsata cevıren(Ler) serbest piyasa pesınde. Cok qzL saLLams 4 sene :mrgreen:
:lol:
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
boş boş konular açmayın
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aslında hiç bi madenin tam olarak bi piyasası yoktur . Örneğin Menekşe elması illa 1m e Satmak zorunda değilsin serbest piyasa ama fiyat verirkende dikkatli olmalıyız ki örneğin madenlere biz fiyatı çok verersek itemler de pahalı olur
...
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
konu boş değil arkadaşım,bilgi almak için konuyu açtım ve ayrıca konu boş olsa kilitlenirdi..iyi forumlarbatuhangs yazdı:boş boş konular açmayın

Asla yıkılmasın...