Eşya iadesi
- 846can
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eşya iadesi
Yanlıkşlıkla parlatılmış Kıyamet Asamı Yere atmış bulunmaktayım 3 gündür atmadığım ticket kalmadı cevap vermiyorlar Biz plusumuzu alalım silahımızı parlatalım ilgi bumudur Yazıklar Olsun İkv yönetimine 3 günder 15 ticket attım cevap vermiyosunuz Nasıl yönetim bu siz bu işten para kazanmıyomusunuz bunun hakkını veriyomusunuz ?
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
- Trldatklatnfree
- İri Fare Avcısı
Re: Eşya iadesi
Lafını bölmek gibi olmasın tartışmakta değil amacım,
Oyunda birtek sen yoksun ki. Haliyle destek ekibine çok mail gider. Hangi birisine bakılsın ? Sabırlı olmalısın bence. Amacım tartışmaya çekmek değil sadece bazı gerçekleri görmene yardımcı olmak isterim.
İyi forumlar ..
Oyunda birtek sen yoksun ki. Haliyle destek ekibine çok mail gider. Hangi birisine bakılsın ? Sabırlı olmalısın bence. Amacım tartışmaya çekmek değil sadece bazı gerçekleri görmene yardımcı olmak isterim.
İyi forumlar ..
Savaş ne kadar zorsa zafer o kadar tatlıdır, önemli olan zoru başarmaktır.
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhaba,
3 günde 15 ticket atıp 2-3 hafta beklemektense, 1 günde 1 ticket atıp 3 günde sonuca ulaşabilirdiniz.
Eşyanızı hemen almak için birden fazla bildirim yollamak size verilecek desteği hızlandırmaz aksine yavaşlatır.
Bilginize.
3 günde 15 ticket atıp 2-3 hafta beklemektense, 1 günde 1 ticket atıp 3 günde sonuca ulaşabilirdiniz.
Eşyanızı hemen almak için birden fazla bildirim yollamak size verilecek desteği hızlandırmaz aksine yavaşlatır.
Bilginize.
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Türk intikam tugayı
Yükseltilmiş eşya kaybolunca geri vermiyolardı en son şimdi durum nasıl bilmiyorum.
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Yükseltilmiş olan eşya silindiğinde, yükseltilmiş haliyle aynen iade edilir.Evvel yazdı:Yükseltilmiş eşya kaybolunca geri vermiyolardı en son şimdi durum nasıl bilmiyorum.