Selamın aleyküm arkadaşlar..
OFANS 2 (III)   METEORİT  1     YILDIRIM 2   İYİLEŞTİRME 1 Tılsımlarından sonra Tek eksiğimiz arz bayrak kalmıştı diye düşündük kardeşlerimle brbr 2 3gün çar kasıp xenotim kasarak 500m para yaptık ve Arz bayrağı çektik Şeklini biz beyendik bide sizin düşüncelerinizi duyabilirmiyim bazıları gereksiz dicek ama 500m aldık gene 480 490a satılır zarar edilmez yani parası olanların çekmesini tavsiye ediyorum....

Teşkilat Dreamtheater Loncası Arz Bayrak Çekimi
- 
				IIIKINGIIIxMaGe
 - Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Dreamtheater

- 
				IIIKINGIIIxMaGe
 - Acemi Savaşçı

- Lonca: Dreamtheater

Re: Teşkilat Dreamtheater Loncası Arz Bayrak Çekimi
Selamın aleyküm arkadaşlar..
OFANS 2 (III) METEORİT 1 YILDIRIM 2 İYİLEŞTİRME 1 Tılsımlarından sonra Tek eksiğimiz arz bayrak kalmıştı diye düşündük kardeşlerimle brbr 2 3gün çar kasıp xenotim kasarak 500m para yaptık ve Arz bayrağı çektik Şeklini biz beyendik bide sizin düşüncelerinizi duyabilirmiyim bazıları gereksiz dicek ama 500m aldık gene 480 490a satılır zarar edilmez yani parası olanların çekmesini tavsiye ediyorum...
İzlemek isteyenler adres:http://www.youtube.com/watch?v=YZbp_UCK ... e=youtu.be

OFANS 2 (III) METEORİT 1 YILDIRIM 2 İYİLEŞTİRME 1 Tılsımlarından sonra Tek eksiğimiz arz bayrak kalmıştı diye düşündük kardeşlerimle brbr 2 3gün çar kasıp xenotim kasarak 500m para yaptık ve Arz bayrağı çektik Şeklini biz beyendik bide sizin düşüncelerinizi duyabilirmiyim bazıları gereksiz dicek ama 500m aldık gene 480 490a satılır zarar edilmez yani parası olanların çekmesini tavsiye ediyorum...
İzlemek isteyenler adres:http://www.youtube.com/watch?v=YZbp_UCK ... e=youtu.be
- wonka
 - Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Lodos
 - Lonca: Kara Deniz Yıldızları

1. 480 490 a arz bayrak felan satamazsın 2.  4 tılsım ürettik tek eksiğimiz bu kaldı demişsin ya tılsım kombinasyonlarından haberin yok yada iyi tılsımlar hakkında bilgi sahibi değilsin araştırmanı tavsiye ederim iyi forumlar

WONKA
WANCHOPE
GINSENG

WANCHOPE
GINSENG
- Refresh
 - Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Guardians Of İstanbul

Bana göre gereksiz bir şey bayrak.
Tüm tılsımları üretirim gerekli gereksiz 3 sınıfa da ondan sonra canım sıkılır ancak o zaman çekerim o bayrağı

Tüm tılsımları üretirim gerekli gereksiz 3 sınıfa da ondan sonra canım sıkılır ancak o zaman çekerim o bayrağı
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- CeHeNNeMxECEL
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

Görüşlerimizin çok önemli olduğunu sanmıyorum burada. Daha çok gösteriş yapmak için açılmış bir konu. O kadar boş paranız varsa 40'da 1'ini bağışlayın bayrak alacağınıza. Hiç olmazsa sevaba girersiniz. Ayrıca Türk bayrağını 1 paradan satıp klan bayraklarını 500.000.000'dan satan IKV zihniyetine buradan selam olsun. 

Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Paşaxmete=Paşaxmetebey=Paşaxmeto=MkaBaŞKaN

- PHxUFUQ
 - FareAdam Düşmanı

- Lonca: Şehitler Ölmez

Görüşüne Katılıyorum... ama bi yere kadar.CeHeNNeMxECEL yazdı:Görüşlerimizin çok önemli olduğunu sanmıyorum burada. Daha çok gösteriş yapmak için açılmış bir konu. O kadar boş paranız varsa 40'da 1'ini bağışlayın bayrak alacağınıza. Hiç olmazsa sevaba girersiniz. Ayrıca Türk bayrağını 1 paradan satıp klan bayraklarını 500.000.000'dan satan IKV zihniyetine buradan selam olsun.
Sen Bir Türk Bayrağının Maliyetinin olmasına Nasıl katlanabiliyorsun ? bu kadar basit düşünme.
Türk Bayrağı Ücretsizdir.
Lodos Bayrağını Bir Milli Bayrak yada servet olarak görme oyun içi. Alt tarafı klan ın sembolü o sadece.
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..

Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- BasaraNNKaraaLi
 - Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
 - Lonca: Reyyan

Hayırlı olsun bayrağınız. Görsel olarak harika bir şey ki oyunun böyle şeylere ihtiyacı var. Satma konusunda o kadar yüksek düşünmeyin. Kuklacıda 430 dan satmaya çalışan fakat alıcı bulamayanlar var. Birde zenginin parası züğürt çenesi yorarmış adam istediğini yapar ne öyle fakira dağıt filan yorum yapılmış  :lol: 

- EsTeRGoNxRss
 - Antrepo Bekçisi

- Lonca: <Estergon Ailesi>

Dediğinde Haklısın Aynısını Yapan bir arkadaşım var Sırf can sıkıntısına 2. Bayrağını çektiRefresh yazdı:Bana göre gereksiz bir şey bayrak.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
güzel kardeşim bu bayrağı çekeceğinize gidip reçete fiyatı yüksek tılsım reçetesi çekseydiniz ve üretimini yapsaydınızya yönetimin istediği yoldan ilerlediniz ve bi 500m oyun parası daha uçtu gitti sunucudan hemde hiçi hiçine...IIIKINGIIIxMaGe yazdı:Selamın aleyküm arkadaşlar..
OFANS 2 (III) METEORİT 1 YILDIRIM 2 İYİLEŞTİRME 1 Tılsımlarından sonra Tek eksiğimiz arz bayrak kalmıştı diye düşündük kardeşlerimle brbr 2 3gün çar kasıp xenotim kasarak 500m para yaptık ve Arz bayrağı çektik Şeklini biz beyendik bide sizin düşüncelerinizi duyabilirmiyim bazıları gereksiz dicek ama 500m aldık gene 480 490a satılır zarar edilmez yani parası olanların çekmesini tavsiye ediyorum....
- CeHeNNeMxECEL
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

Doğru diyorsun da o bayrağa bir bedel koyulmuş orada. Parasız olsaymış daha iyiymiş yani. Haklısın, bayra paha biçmemek lazım.PHxUFUQ yazdı:Görüşüne Katılıyorum... ama bi yere kadar.CeHeNNeMxECEL yazdı:Görüşlerimizin çok önemli olduğunu sanmıyorum burada. Daha çok gösteriş yapmak için açılmış bir konu. O kadar boş paranız varsa 40'da 1'ini bağışlayın bayrak alacağınıza. Hiç olmazsa sevaba girersiniz. Ayrıca Türk bayrağını 1 paradan satıp klan bayraklarını 500.000.000'dan satan IKV zihniyetine buradan selam olsun.
Sen Bir Türk Bayrağının Maliyetinin olmasına Nasıl katlanabiliyorsun ? bu kadar basit düşünme.
Türk Bayrağı Ücretsizdir.
Lodos Bayrağını Bir Milli Bayrak yada servet olarak görme oyun içi. Alt tarafı klan ın sembolü o sadece.
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.