Anayasa TCK da ikv kurallarına uygunluk aranmazReaLMADRID yazdı:Hukukçuyum demedim hukukçu adayıyım dedim. İnanmak veya inanmamak senin bileceğin bişey ama benden söylemesi bu işin sonunda sende zararlı çıkabilirsin ki eğer hakim işi iyi araştırıp karar verirse benim düşüncem sen de zararlı çıkacaksın çünkü ortada oyun kurallarına aykırı bir durum var bu dolandırılma değil çünkü elinde bi sözleşme yok kendi isteğinle gidip yatırmışsın hukuk duygusal bakmakla olmuyor ne yazık ki oyun kurallarına aykırı bir durum ve senin bu para karşılığı bunları bunları alacağım diye bir belgen yok iki taraftanda imzalı bir şekilde.efsaneikvci yazdı:Hukukçu olduğunuza inancım yok siz olaya çok farklı pencereden bakıyorsunuz burada söz konusu olayda sobee şirketini etkileyen bir olay yok oyunda reel alım satım yasak onun için dolandırılsanız bile paranızın üstüne su için diyebilecek hiçbir hakim yoktur arap ülkesinde mi yaşıyoruz? Ayrıca şikayet başvurum alınmadan önce tüm detaylar savcıya anlatıldı savcının onayıyla ifade verdim bu olayın neticesini bu konu altında paylaşacağım ve herkese ibretlik olacak bir sonuç çıkacağına emin olabilirsiniz. TCK da dolandırıcılık kısmını okursanız kişinin birini mağdur ederek kendine yarar sağlaması ve iyi niyeti kötüye kullanmakla dolandırıcılık dava bunun üzerinden açılıyor yok oyunda yasakmış falan bir önemi yok dediğim gibi savcının onayıyla yapılan bir şey
Online Oyunlarda Dolandırıcılık Tarihe Karışıyor
Re: Online Oyunlarda Dolandırıcılık Tarihe Karışıyor
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Arkadaşların anlamadığı nokta şu bi arkadaşımız daha değinmiş kanun ikvye göre değerlendirmiyor TCK'na göre değerlendirme yapılıyor hukukçu adayı kardeşime de şunu belirtmek isterim illaki ortada bir yazılı anlaşma olmasına gerek yok dolandırıcılık suçunun birden fazla çeşidi vardır bence ikv oynamak yerine ileride iyi bir hukukçu olmanız adına TCK'nu detaylı şekilde okumanızı tavsiye ederim, para gönderdiğine dair kanıtın var mı var (TCK da dolandırıcılık maddesini biraz detaylı incelerseniz eğer iyi niyeti kötüye kullanarak haksız kazanç elde etmek)ten dolayı dolandırıcılık suçundan yargılanılıyor ayrıca sobee şirketinin herhangi bir maddi veya dolaylı yoldan da olsa kaybı olmadığından dolayı herhangi bir dava açma hakkı bulunmuyor illa açar diye de ısrar ediyorsanız dediğim gibi ben paranın peşinde değilim şahsın cezalandırılmasını istiyorum sobee de bana dava açabilir en doğal hakları ama tekrar belirtmek isterim ki hiçbir suretle davamdan vazgeçmeyeceğimi bilmenizi isterim
TESLA KANATMA ÇAĞRI III Üretilir Satılır. İletişim için skype: emrah.emrah681
Nitelikli dolandırıcılık var önce güven sonra çukka veren kişi veridğini alan kişide alamdııgnı ispatlarsa sorun çözülür.
Veren ispatladı alan ispatlayamdı çukka 730 tl girdi. + tılsımların parası.
Veren ispatladı ama parayı alan kişi parayı almadım derse bunu ispatlarsa 130 tl davayı acana girer.
Mahkemeler bu gibi durumda cebini düşünür havadan harc felan filan gireceignden olay cabuk biter.
Ve dava sonucu.
Veren verdiğini parayı alan kişide almadııgnı ispatlarsa. Avukat ücreti ile mahkeme harcı sikayyette bunana girer.
Veren ispatladı alan kişide ispatlayamadı para almadııgnı bu durumda nitelikli internet üzerinden hile hurda bilmem zat zut ile kişiyi dolandırmdan 5 ay yalan beyan vermekten 3 ay toplam 8 ay bu 8 ayda her gün olmak sartı ile kişinin yaşına bakılarak 18 yaşından büyükse günlük 50 tl girer yaşı 18 den küçükse uzlaşmaya gidilerek tılsımların parasını ister ve mahkenin parasıı ister eger kişi uzlaşmak istemiyorsa mahkeme yaşı küçük oldugundan evine sepetler. Ama ceza ailesine kesilir 730 tl +tılsımlar 18 den büyükse 5+3 8 aydın 3-1 bölünüp para cexzasına cevrilir tılsımların parası ve 3 milyarlık bir fatura cıkar. İçerde yatmaya herhangi bir unsur yok.
Para ile halledilir uzlaşma bu yolun en kestirme yoludur savcıya uzlaşma yapmak istiyom dedinmi savcı o kişiyi mekanına cagıryır derki boyle boyle çocugun parasını ver yoksa seni düdüklerim der oda tırsıp parayı hemen verirdin ve 360 tlik dava harcı ve avukatlık ücreti girmezdin.
Uzlaşma mantıklı yoldun karşı kişi sadece para cezası alır hukiki bir dolandırıcı damgası yeme4zdin. Fazldan bir 700 tl bir ödeme yapar oda devlet babanın kasasına gider. DEVLET MUTLU SATAN MUTLU DOLANDIRAN KİŞİDE vay anasını azdada hakimi kandıracaktım nerde hata yaptım der.
Bu kadar basittt.
Bu ilk defa dolandırma yapıyorsa gecerli daha önceden bu durumdan ceza aldınmı 2 yıl içerde tökezler. 2 yılında 3-1 ni içerde vay anam vay anam der
Veren ispatladı ama parayı alan kişi parayı almadım derse bunu ispatlarsa 130 tl davayı acana girer.
Mahkemeler bu gibi durumda cebini düşünür havadan harc felan filan gireceignden olay cabuk biter.
Ve dava sonucu.
Veren verdiğini parayı alan kişide almadııgnı ispatlarsa. Avukat ücreti ile mahkeme harcı sikayyette bunana girer.
Veren ispatladı alan kişide ispatlayamadı para almadııgnı bu durumda nitelikli internet üzerinden hile hurda bilmem zat zut ile kişiyi dolandırmdan 5 ay yalan beyan vermekten 3 ay toplam 8 ay bu 8 ayda her gün olmak sartı ile kişinin yaşına bakılarak 18 yaşından büyükse günlük 50 tl girer yaşı 18 den küçükse uzlaşmaya gidilerek tılsımların parasını ister ve mahkenin parasıı ister eger kişi uzlaşmak istemiyorsa mahkeme yaşı küçük oldugundan evine sepetler. Ama ceza ailesine kesilir 730 tl +tılsımlar 18 den büyükse 5+3 8 aydın 3-1 bölünüp para cexzasına cevrilir tılsımların parası ve 3 milyarlık bir fatura cıkar. İçerde yatmaya herhangi bir unsur yok.
Para ile halledilir uzlaşma bu yolun en kestirme yoludur savcıya uzlaşma yapmak istiyom dedinmi savcı o kişiyi mekanına cagıryır derki boyle boyle çocugun parasını ver yoksa seni düdüklerim der oda tırsıp parayı hemen verirdin ve 360 tlik dava harcı ve avukatlık ücreti girmezdin.
Uzlaşma mantıklı yoldun karşı kişi sadece para cezası alır hukiki bir dolandırıcı damgası yeme4zdin. Fazldan bir 700 tl bir ödeme yapar oda devlet babanın kasasına gider. DEVLET MUTLU SATAN MUTLU DOLANDIRAN KİŞİDE vay anasını azdada hakimi kandıracaktım nerde hata yaptım der.
Bu kadar basittt.
Bu ilk defa dolandırma yapıyorsa gecerli daha önceden bu durumdan ceza aldınmı 2 yıl içerde tökezler. 2 yılında 3-1 ni içerde vay anam vay anam der
A R Z L O D O S
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Bizimde bi Dava var el atarmısın agaARZLODOS yazdı:Nitelikli dolandırıcılık var önce güven sonra çukka veren kişi veridğini alan kişide alamdııgnı ispatlarsa sorun çözülür.
Ve dava sonucu.
Bu kadar basittt.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
-
- Salgın Koruyucusu
Sonuç olarak hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır
TESLA KANATMA ÇAĞRI III Üretilir Satılır. İletişim için skype: emrah.emrah681
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
ARZLODOS seni hiç anlayamadım ama hayırlısı yapacak bir şey yok artık 
...
katlanacan artık ne yapak kişisel olarak yazamıyorum genelleme yazıyorum bununda yüzde 95 sinin anlamamsı benim için muthiş derecede bir basarıdır.55ivedik55 yazdı:ARZLODOS seni hiç anlayamadım ama hayırlısı yapacak bir şey yok artık
Ya anlasalardın o zaman benim yazmamın anlamı olmazdın.
A R Z L O D O S