Oyun başlangıç ekranında ID ve Password yazarken ben klavyeden yazıyorum ekrana daha sonradan yazıyor ben yazmayı bitiriyorum bekliyorum ekrana yazma işi 2 sn geçikme ile geliyor ( bu birinci sorunum)
2. oyun oynarken sürekli sag tıka basılı tutup sagıma soluma bakarken fare hassasiyeti cok fazla düşüyor faren logitec g300 oyuncu faresi baska hıc bır oyunda sıkıntım yok fare ile fakat ikvde sag tıka basılı tutup etrafıma bakmak isteyince fareyı 360 derece cevırmem gerekiyor nerdeyse
3. oyunda yurumek için tıkladıgımda yada etrafıma bakmak için tıkladıgımda ara ara tıklamalarım oyuna dusmuyor yenıden tıklamak zorunda kalıyorum yani diyelim ki birinden kaçmak istiyorum 1 kere tıklıyorum ama oyuna tıklamıyor 3 4 kere tıklamam gerekiyor bu konu hakkında lütfen bana yardımcı olun oyunu bırakma aşamasına geldim nerdeyse
Not tüm donanımlarım sıkıntısız çalışmakta
-Ekran kartı HD 4650
-Flash player En güncel sürüm yüklendi
-Ekran kartı driver güncellendi
-uyumluluk modu Değiştirildi
-işletim sistemim 64 bit ondan olabilir mi diye düşünüyorum
Oyunda yaşadagım Bi kaç hatalar [Acill yardım]
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunda yaşadagım Bi kaç hatalar [Acill yardım]
gecikmenin nedeni sistemini kasan bir veya bir çok programdan
en basit örnek yeni bir kullanıcı ac yönetici olsun oyunu orda çalıstır gecikme yasamazsın
mouse hassasiyetini denetim masasından ayarlıcaksın türkçe menü hassasiyet orda yazar
64 bit ekran kartı güncel değil vs.lerle alakalı değil bunları n hiç biri ile
su tıklama işi ise oyun kasıyormu
mesela benim dandik pc var kp kasmakta kullandıgım oda bir değil 4-5 kere basınca algılayıp gidiyor ki ginde kadar ömrümden ömür yiyor
bunlara dikkat et en basiti yeni kullanıcı ac denetim masasında öyle gir bakalım
sonrada eğer sorun yasamazsan kendi oturumuna gel ve combofix ile tarat
en basit örnek yeni bir kullanıcı ac yönetici olsun oyunu orda çalıstır gecikme yasamazsın
mouse hassasiyetini denetim masasından ayarlıcaksın türkçe menü hassasiyet orda yazar
64 bit ekran kartı güncel değil vs.lerle alakalı değil bunları n hiç biri ile
su tıklama işi ise oyun kasıyormu
mesela benim dandik pc var kp kasmakta kullandıgım oda bir değil 4-5 kere basınca algılayıp gidiyor ki ginde kadar ömrümden ömür yiyor
bunlara dikkat et en basiti yeni kullanıcı ac denetim masasında öyle gir bakalım
sonrada eğer sorun yasamazsan kendi oturumuna gel ve combofix ile tarat
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Üyelik adın ve şifrenin geç geldiğini düşünüyorsan alttan boş bir chrome sayfası aç hızlanır, ayrıca windows 8 kullanıyorsan da olması gayet normal bir şey dediğim gibi herhangi bir boş net sekmesi nedendir bilinmez bu sorunun çözümü.
Oyunda ekranı hızlı bir şekilde 360 derece döndürmek için klavyeden "A ve D" tuşlarını kullanmanı tavsiye ederim.
İstanbul kıyamet vakti diğer oyunlardan biraz farklı çok fazla oyuncu varsa etrafında lag olur, görüntü ayarların iyiyse lag olur, GM oyundaysa yada etkinlik görevlilerinde biri oyundaysa lag our daha bunun gibi bir sürü sorun değiştirip düzeltmesini istediğin de öneri havuzuna konulur isteğin ver oradan çıkamaz açıklama olarak oyun alt yapısına her zaman müdahale edemeyeceklerini söylerler lafı uzatmaya gerek yok umarım sorunlarının bir kısmına cevap bulmuşsundur.
MirkanKIZIL
Oyunda ekranı hızlı bir şekilde 360 derece döndürmek için klavyeden "A ve D" tuşlarını kullanmanı tavsiye ederim.
İstanbul kıyamet vakti diğer oyunlardan biraz farklı çok fazla oyuncu varsa etrafında lag olur, görüntü ayarların iyiyse lag olur, GM oyundaysa yada etkinlik görevlilerinde biri oyundaysa lag our daha bunun gibi bir sürü sorun değiştirip düzeltmesini istediğin de öneri havuzuna konulur isteğin ver oradan çıkamaz açıklama olarak oyun alt yapısına her zaman müdahale edemeyeceklerini söylerler lafı uzatmaya gerek yok umarım sorunlarının bir kısmına cevap bulmuşsundur.
MirkanKIZIL
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
mirkan1453 yazdı:Üyelik adın ve şifrenin geç geldiğini düşünüyorsan alttan boş bir chrome sayfası aç hızlanır, ayrıca windows 8 kullanıyorsan da olması gayet normal bir şey dediğim gibi herhangi bir boş net sekmesi nedendir bilinmez bu sorunun çözümü.
MirkanKIZIL
Mous konusunda bende ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum bastırp dönderirken mous kayboluyor çok uzaktan çıkyor moustan sanıyodum ben demek oyundanmış çözümü var mı ?
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
HAMMER62 yazdı:Mous konusunda bende ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum bastırp dönderirken mous kayboluyor çok uzaktan çıkyor moustan sanıyodum ben demek oyundanmış çözümü var mı ?
Mouse kullanmayın
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi