Hırs bebenin tekidir...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
yalakalar12
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Hırs bebenin tekidir...

Mesaj gönderen yalakalar12 »

İçerik silindi. Hesap kapatıldı.

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Hırs bebenin tekidir...

Mesaj gönderen BLACKMAN »

Ne yapmaya çalıştığını anlamadım :) Çaldıysan neden kendini buraya yazıyorsun gizlenmen gerekirken acaba birisinin üzerine atmayamı çalışıyorsun ?
Resim
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Re: Hırs bebenin tekidir...

Mesaj gönderen Senfony »

Maide (5/38,39)
“Hırsızlık eden erkek ve kadının, yaptıklarına karşılık bir ceza ve Allah'tan bir ibret olmak üzere ellerini kesin. Allah izzet ve hikmet sahibidir. Kim (bu) haksız davranışından sonra tevbe eder ve durumunu düzeltirse şüphesiz Allah onun tevbesini kabul eder. Allah çok bağışlayıcı ve esirgeyicidir.”

“Zinâkâr (mü'min) kişi zinâ ettiği sıra (tam ve kâmil bir) mü'min olduğu halde zinâ edemez. İçki içen de içki içtiği zamanda (kâmil bir) mü'min olarak içemez. Hırsız da sirkat ettiği sıra (kâmil bir) mü'min olduğu halde sirkat edemez.”

Araf (7/11-13)
“Ant olsun sizi yarattık, sonra size şekil verdik, sonra da meleklere, Âdem'e secde edin! diye emrettik. İblis'in dışındakiler secde ettiler. O secde edenlerden olmadı. Allah buyurdu: Ben sana emretmişken seni secde etmekten alıkoyan nedir? (İblis): Ben ondan daha üstünüm. Çünkü beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın, dedi. Allah: Öyle ise, "İn oradan!" Orada büyüklük taslamak senin haddin değildir. Çık! çünkü sen aşağılıklardansın! buyurdu.”

“Ashâbım! Birbirinize buğz (düşmanlık) etmeyiniz, birbirinize haset etmeyiniz, birbirinizden (yüz çevirip arkalaşarak) ayrılmayınız. Ey Allah'ın kulları! Birbirinizle kardeş olunuz. (Kardeş sevgisi gösteriniz). Bir müslümanın din kardeşini üç günden fazla bırakması (küs durması) helâl değildir.
“Ashabım, zandan (sebepsiz ithamdan) çekininiz! Çünkü sanıkla ithâm sözlerin yalanı çok olanıdır. Birbirinizin eksikliğini görmeğe ve işitmeye çalışmayınız, husûsî ve mahrem hayâtınızı da araştırmayınız! Bir de almayacağınız bir malı alıcıyı zarara sokmak için arttırmayınız, birbirinize haset de etmeyiniz! Buğz (düşmanlık) da etmeyiniz! Birbirinize arkanızı çevirip küsmeyiniz de. Ey Allah'ın kulları, birbirinize kardeş (mesâbesinde) olunuz! (Birbirinizi seviniz!)
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön