Kardeş Mrb Bizde vs yasak değil ölüm oyunu vesayre etkinliğide okadar önemsemiyorum şahsım adına oyunu oynama amacım da pvp falan değil öyle olsa bu oyunda işim olmazbendensairolmaz yazdı:Kardeş merandaki tenhalık ne biliyormusun , vs atmak yasak diyen loncalar özellikle kardeş loncası hiç bir işe yaramıyor emin ol sadece maden çekmeye yarıyorlar vs atmazlar ölüm oyununa girmezer sancak savaşlarına girmezler sadece kardeş loncası değil bir çok bu zihniyette yaşı büyük insanlar var gençlerin yanında ağır bizim 20 lik delikanlıda 2 3 kadın yanında takılayım derken oda bu sefer bizden kopuyor ,Emin ol lodoslar savas çıksa arzları perişan eder çünkü arzların 4/3 ü emin ol tek başına fare bile kesecek yetenekte değil sırf öyle basit insanlar yüzünden basit derken kişilik olarak değil oyundaki vasıfsızlıklarından söz ediyorum sunucumu değiştiriyorum...
Konuya gelirsek çok güzel bir öneri , holün darlığı ile ilgilide şunu söyliyebilirim holdeki yaratık sayıları arttırılabilir...
Yönetimede bir sorum var , Kuzum siz o gizit ajanlarını süs diyemi koydunuz bari bir materyal koysaydınız içine![]()
Sunucu Birleşimi. [Yönetimin Bu Konuya Dikkat Etmesi Gerek]
- SiYaSiYaBeND
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KARDES
Re: Sunucu Birleşimi. [Yönetimin Bu Konuya Dikkat Etmesi Ger
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
İstediğiniz kadar biryerlerinizi yırtın isyan edin fikirler üretin yenilikler ortaya atın. Ne yaparsanız yapın yönetim tarafından iplenmiyorsunuz hala anlamadınız mı? Ve buna rağmen yöneticileri bu kadar sorumsuz olan ve oyunun kendide vasat olan bir oyunda duruyorsunuz. 15 günde bir girip bakıyorum foruma sizlerin bu çırpınışlarını gördükçe sizler için üzülüyorum valla...
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
bencede sunucular guclendirilmeli ve sunucular birleştirilmeli 2 sunucu yeter sanki oyun dunyanın en cok oynanan oyunu mubarek 8 sunucu var her sunucuda ortalama aktif kişi sayısı 150 yi geçmez
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
bu sunucu kalabalıklığı hakkında bir şey paylaşayım ;
eskiden plussuz oynadığım zaman hata yedımmı hangı pluslu oyuna gırdıde benı düşürdü diye düşünüp arkasından sayrdırırdım ve tekrar oyuna gıremezdım bi sure sunucu dolu hatası alırdım
nerden nereye
eskiden plussuz oynadığım zaman hata yedımmı hangı pluslu oyuna gırdıde benı düşürdü diye düşünüp arkasından sayrdırırdım ve tekrar oyuna gıremezdım bi sure sunucu dolu hatası alırdım
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx