Sunucu Birleşimi. [Yönetimin Bu Konuya Dikkat Etmesi Gerek]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SiYaSiYaBeND
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KARDES

Re: Sunucu Birleşimi. [Yönetimin Bu Konuya Dikkat Etmesi Ger

Mesaj gönderen SiYaSiYaBeND »

bendensairolmaz yazdı:Kardeş merandaki tenhalık ne biliyormusun , vs atmak yasak diyen loncalar özellikle kardeş loncası hiç bir işe yaramıyor emin ol sadece maden çekmeye yarıyorlar vs atmazlar ölüm oyununa girmezer sancak savaşlarına girmezler sadece kardeş loncası değil bir çok bu zihniyette yaşı büyük insanlar var gençlerin yanında ağır bizim 20 lik delikanlıda 2 3 kadın yanında takılayım derken oda bu sefer bizden kopuyor ,Emin ol lodoslar savas çıksa arzları perişan eder çünkü arzların 4/3 ü emin ol tek başına fare bile kesecek yetenekte değil sırf öyle basit insanlar yüzünden basit derken kişilik olarak değil oyundaki vasıfsızlıklarından söz ediyorum sunucumu değiştiriyorum...

Konuya gelirsek çok güzel bir öneri , holün darlığı ile ilgilide şunu söyliyebilirim holdeki yaratık sayıları arttırılabilir...

Yönetimede bir sorum var , Kuzum siz o gizit ajanlarını süs diyemi koydunuz bari bir materyal koysaydınız içine :)
Kardeş Mrb Bizde vs yasak değil ölüm oyunu vesayre etkinliğide okadar önemsemiyorum şahsım adına oyunu oynama amacım da pvp falan değil öyle olsa bu oyunda işim olmaz ;) . Birde Snn içinde uygunsa bi ws atalım umarım Savaşçın vardır. ulaşabileceğin Karakterlerim /f Axeman /f Siyasiyabend /f Qepica (klandan Yaşar diye seslenmen yeter)
^^ILoveRockNRool^^
^^Siyasiyabend^^
^^Axeman^^
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

İstediğiniz kadar biryerlerinizi yırtın isyan edin fikirler üretin yenilikler ortaya atın. Ne yaparsanız yapın yönetim tarafından iplenmiyorsunuz hala anlamadınız mı? Ve buna rağmen yöneticileri bu kadar sorumsuz olan ve oyunun kendide vasat olan bir oyunda duruyorsunuz. 15 günde bir girip bakıyorum foruma sizlerin bu çırpınışlarını gördükçe sizler için üzülüyorum valla...
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

bencede sunucular guclendirilmeli ve sunucular birleştirilmeli 2 sunucu yeter sanki oyun dunyanın en cok oynanan oyunu mubarek 8 sunucu var her sunucuda ortalama aktif kişi sayısı 150 yi geçmez
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Jackss »

bu sunucu kalabalıklığı hakkında bir şey paylaşayım ;
eskiden plussuz oynadığım zaman hata yedımmı hangı pluslu oyuna gırdıde benı düşürdü diye düşünüp arkasından sayrdırırdım ve tekrar oyuna gıremezdım bi sure sunucu dolu hatası alırdım :D nerden nereye
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön