Birkaç saat önce bir şahıs tarafından tahrik edildim ve gereken cevabı yönetimin vasıfsızlıgından dolayı kendim verdim. Ve yönetim kademesindeki paşalar susturma cezası verdi. Cezama çok agır bir dille itiraz ettim ve verecek cevap bulamadılar ki benden kurtulmak istemişler
Oyuna giriyorum bir arkadaşa iksir vermek için ve fark ediyoruz ki benim charımda bir problem var.. Lodoslar bana vuramıyor. Zaten kabulünüz oyunun böyle dandik hataları çok fazladır ki yönetimin vasıfsız olmasına kızmam da etken olunca keyfime , eglenceme baktım ve önüme geleni dogradım.
Şimdi dogradım dogramasına da buraya kadar hatanın sebebinde en ufak bir katkı payı olmayan ben GM salonuna çekildim bir anda.. Kabadayı moduna girmemi istedi gm arkadaş.. bende susturma cezam oldugu için mantıklı bir açıklama isteyemedim /evet , /hayır gibi saçma sapan işaretler yapmak zorunda kaldım.. ve oyundan düştüm charıma giremedim.
5 dakika sonra girdigimde ise karşımda charınız blok almıştır yazısını gördüm
Elimde gerekli fotograflar mevcut fakat ugraşma geregi duymadım zaten yediginiz haltı biliyorsunuz. Bana mantıklı bir açıklama yapın oyun hatasını kullanma fasa fisolarını geçin şurda 200-300 kp için 6 yıllık emegime göz dikemezsiniz