Bunun hesabını verin !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Bunun hesabını verin !

Mesaj gönderen DjNaDo »

Selamlar..
Birkaç saat önce bir şahıs tarafından tahrik edildim ve gereken cevabı yönetimin vasıfsızlıgından dolayı kendim verdim. Ve yönetim kademesindeki paşalar susturma cezası verdi. Cezama çok agır bir dille itiraz ettim ve verecek cevap bulamadılar ki benden kurtulmak istemişler :) Olay şundan ibaret..
Oyuna giriyorum bir arkadaşa iksir vermek için ve fark ediyoruz ki benim charımda bir problem var.. Lodoslar bana vuramıyor. Zaten kabulünüz oyunun böyle dandik hataları çok fazladır ki yönetimin vasıfsız olmasına kızmam da etken olunca keyfime , eglenceme baktım ve önüme geleni dogradım.
Şimdi dogradım dogramasına da buraya kadar hatanın sebebinde en ufak bir katkı payı olmayan ben GM salonuna çekildim bir anda.. Kabadayı moduna girmemi istedi gm arkadaş.. bende susturma cezam oldugu için mantıklı bir açıklama isteyemedim /evet , /hayır gibi saçma sapan işaretler yapmak zorunda kaldım.. ve oyundan düştüm charıma giremedim.
5 dakika sonra girdigimde ise karşımda charınız blok almıştır yazısını gördüm :) e be güzel yönetim sen ne zaman adam olacaksın :)
Elimde gerekli fotograflar mevcut fakat ugraşma geregi duymadım zaten yediginiz haltı biliyorsunuz. Bana mantıklı bir açıklama yapın oyun hatasını kullanma fasa fisolarını geçin şurda 200-300 kp için 6 yıllık emegime göz dikemezsiniz
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
sultankanuni
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Re: Bunun hesabını verin !

Mesaj gönderen sultankanuni »

kardeşim gerekirse savcılığa kadar gider bu durum hem oyunla ilgilenmiyorlar klandan anamıza bacımıza sovuyorlar oyundan dusene kadar actılar agızlarını yumdular gozlerını boyle bır durum karşısında ıse başlarından atmak ıcın hesabı blokluyorlar. Dedimya gerekirse savcılıga kadar gıder bu mesele
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

Hesabın zaten sabah güncellemesine kadar bloklandı.Sınırsız bi ceza yada 1 hafta 2 hafta değil ki.6 yıllık emeğine bir şey olmadı yani.
XXCEZAXX
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Söz konusu hata oyuncu tarafından gerçekleştirilebilecek bir durum olmayıp sunucu kaynaklı olmaktadır. Bu hataya maruz kalan oyuncu farklı hatalara sebebiyet vermemesi veya bu durumu çıkarları doğrultusunda kullanmaması için sunucuya erişimi bir gün süre ile yasaklanmaktadır. Bir sonraki gün sunucu güncellemesinin ardından söz konusu hata ortadan kalkmaktadır.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön