yurt interneti
yurt interneti
yurtta online oyunlara sınırlama getirilmiş sunucularla bağlantı kurulamadı hatası alıyorum bi çözümü varmıdır

- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yurt interneti
Hotspot Shield. Her türlü yasaktan kurtarır.
Aynı sorun bende de var ne olacak bilmiyorum milletin yurdun da her şey bulunur gelir böyle yurtlar da beni bulur.
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
Ultra surfun nasıl bir etkisi oluyor ha elinle değiştirmişin ha otomatik değiştirmişin ttnetin ipesinden giriş yapılan bir oyun sunucuna ttnet izin vermeyorsa dns değiştirmek bişi farketmez.resp0nse yazdı:Ultra Surf Kullan
İp değiştiren zımbırtılar var ama IKVDE işe yaramıyor.
Müdürü dövsünler başka yolu yok.
Hotspot Shield. Her türlü yasaktan kurtarır deneme basarısız oldu. baska program varmı.
eskiden yutubeye giremeyince bunları kulanıyorduk yabancı ülkelerden yayın yapan sişmdi türkiyede yayın yapan bir ttnet ile karşı karşıyasınız türk ipsiden türk ipsine biri yasak koydısa delmek için yapılacak bir işlem var müdürün elindeki paralo ile o siteye izin ver demesidir.
A R Z L O D O S
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
ARZLODOS yazdı:Ultra surfun nasıl bir etkisi oluyor ha elinle değiştirmişin ha otomatik değiştirmişin ttnetin ipesinden giriş yapılan bir oyun sunucuna ttnet izin vermeyorsa dns değiştirmek bişi farketmez.resp0nse yazdı:Ultra Surf Kullan
İp değiştiren zımbırtılar var ama IKVDE işe yaramıyor.
Müdürü dövsünler başka yolu yok.
Hotspot Shield. Her türlü yasaktan kurtarır deneme basarısız oldu. baska program varmı.
eskiden yutubeye giremeyince bunları kulanıyorduk yabancı ülkelerden yayın yapan sişmdi türkiyede yayın yapan bir ttnet ile karşı karşıyasınız türk ipsiden türk ipsine biri yasak koydısa delmek için yapılacak bir işlem var müdürün elindeki paralo ile o siteye izin ver demesidir.
genelde ordaki müdür ve blgisayarılar mal olur
modem ip'si üzerinden 192.168.2.1
girmeyi dene büüyk ihtimal acıktır acıksa konunun devamına acık yaz modem türüne göre engeli kaldırmana izin vericek komutları gösteriyim
eğer değilse yine sıkma canını
ben okulda meb'in yasakladıgı tüm siteleri astıgım gibi ikv'yede girdim
google'ye proxy list yaz ve ilk vya 2. siteye gir
sadece port 8080 olan bir ülkenin ip'sini kullan internet ayarlarındaki proxy değiştirm kısmına gir ve doya doya oyuna giriş yap.
sunu unutma asla ükle türkiye'den bulursan asla hız problemi yasamadan oyuna girebilirsin.
Bu yöntemi bizzat bana sen bi '*****' yapamazsın diyen hocalar için yapmmıstım
eğer bir siteye girmek istersende lütfen facebook olmasın bu
yasaklıysa bile
https://asasdasafter.appspot.com/siteadresi.com
bu site kendime aittir ve bankalarda bile tüm sistemi aşmaktadır
genelde ordaki müdür ve blgisayarılar mal olur
Hıhı müdürler ve bilgisyarlar teknolojiye ayak uyduyorlardın moderm portlarından girme devride bitti.
Ikv oyunu moderm ipsini kullanır o yoksa oyunda yok.
Moderm ipsini değiştirebilen varsa banada pls
Hıhı müdürler ve bilgisyarlar teknolojiye ayak uyduyorlardın moderm portlarından girme devride bitti.
A R Z L O D O S
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
ARZLODOS yazdı:genelde ordaki müdür ve blgisayarılar mal olur
modem ipsi diye bişi yoktur her pcye verilen ip numarası vardır
kendi numaranı deiştirmeye bakıcaksın o zaman ip'te değişmiş olur
bu işten para kazananlar var iyi bir ip adresi satın bile alabilirsin çok işine yarar
Senin tarih öncesi kalmış olaylar yahu Her pcye verilen bir ip numarası var diyorsun bir ttnet ipsini ile bin pcye ip numarası verileblir sorun başlangıç ipsi verilen ip değişmez kanunudur. Sen pcninkini değiştirsen bile başlangıç. ipsi değişmediği sürece istediğin kadar bilgisayar üzerinde istediğin gibi kendin ip ver.
Web sayfaalrında görüntü ipsi ile gercerk sahte ipler üzerinde gezmek münkün ama artık googlede bunun farkına varmış olmalıki aramada ip değişik gözükse bile izin verilmeyen sahte ip olup olamadıgını anlıyabliyor.
Sen bir amerika ipsini bilgisyarına monte etsen bile senin türkiyeden ip almış oldugunu anlıyor.
Yani moderm ipsi dediğim adsl modermine verilen bir ipyi değiştirmek münkün değil.
Moderme girdin TTNETİN verdiği ip haricinde başka bir ip atayabliyormusun atıyamıyonmu ona bakmak lazım.
Ben iddia ediyorum kimse moderm ipsini değiştiremez. Bir hattan gelen ip ana sunucu verdiği ip başlangıç ipsidir. Bu sonradan istediğin sekillere girer ama bastaki ip o esnada hep sabit kalır yeni bir tane atayana kadar.(Hangi devletin hangi servis saylayıcısısa)
Ben bir web sayfasına farklı ip ile bağlanabilirim. Bilgisyarına başka bir ip üzerinden bir web üzerine bağlanablirsin. Ama o esnada asıl ip halen aktif ve o aktif olan ip üzerinden sahte bir ip oluşturup gitmektesin sahte bir ip üzerinden sahte bir ip yapman münkün değil öyle olsadın oooo kaç kumarhane sitesini çökertmiştim.
Web sayfaalrında görüntü ipsi ile gercerk sahte ipler üzerinde gezmek münkün ama artık googlede bunun farkına varmış olmalıki aramada ip değişik gözükse bile izin verilmeyen sahte ip olup olamadıgını anlıyabliyor.
Sen bir amerika ipsini bilgisyarına monte etsen bile senin türkiyeden ip almış oldugunu anlıyor.
Yani moderm ipsi dediğim adsl modermine verilen bir ipyi değiştirmek münkün değil.
Moderme girdin TTNETİN verdiği ip haricinde başka bir ip atayabliyormusun atıyamıyonmu ona bakmak lazım.
Ben iddia ediyorum kimse moderm ipsini değiştiremez. Bir hattan gelen ip ana sunucu verdiği ip başlangıç ipsidir. Bu sonradan istediğin sekillere girer ama bastaki ip o esnada hep sabit kalır yeni bir tane atayana kadar.(Hangi devletin hangi servis saylayıcısısa)
Ben bir web sayfasına farklı ip ile bağlanabilirim. Bilgisyarına başka bir ip üzerinden bir web üzerine bağlanablirsin. Ama o esnada asıl ip halen aktif ve o aktif olan ip üzerinden sahte bir ip oluşturup gitmektesin sahte bir ip üzerinden sahte bir ip yapman münkün değil öyle olsadın oooo kaç kumarhane sitesini çökertmiştim.
A R Z L O D O S