Lonca Konuşma Kanalı (Yalan Oldu ! )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lonca Konuşma Kanalı (Yalan Oldu ! )

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Lonca sistemi üzerinde çalışıldığından eminim. Bu kadar kişi istekte bulunurken görmemezlikten gelmezler. Tabi forumla olmaz ikv desteğe de bildirim yapalım yaratıcı fikirler sunalım. Şimdiki oyuncuların kendi bulduğu yöntem rezillikten başka birşey değil. Şu metin 2 yi de amma övüyorsunuz sırf meraktan indirip baktım dünyanın en iyi oyunu olsa o grafiklerle oyun oynamayı kendime yakıştıramadım , o nedir ya :lol: . Ama metin 2 forumlarında araştıracağım ordaki lonca sistemi nasılmış ; bir fikrimiz olur en azından veya bilen paylaşsın olaya bakış açımız genişler.
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Sevimsiz yazdı:Lonca sistemi üzerinde çalışıldığından eminim. Bu kadar kişi istekte bulunurken görmemezlikten gelmezler. Tabi forumla olmaz ikv desteğe de bildirim yapalım yaratıcı fikirler sunalım. Şimdiki oyuncuların kendi bulduğu yöntem rezillikten başka birşey değil. Şu metin 2 yi de amma övüyorsunuz sırf meraktan indirip baktım dünyanın en iyi oyunu olsa o grafiklerle oyun oynamayı kendime yakıştıramadım , o nedir ya :lol: . Ama metin 2 forumlarında araştıracağım ordaki lonca sistemi nasılmış ; bir fikrimiz olur en azından veya bilen paylaşsın olaya bakış açımız genişler.
Şöyle Bir sistem var. Arkadaşlar penceresi gibi bir pencere açıyorsun ve oradan kendin lonca kurabiliyorsun ve bu tüm bölgede yazıyor bilmemne loncası kuruldu efendisi Sevimsiz. ve sen aynen gruba davet eder gibi kendi loncana oyuncuları davet edebiliyorsun ve loncanda olanlar Ayrı bir pencerede arkadaş listesi gibi sıralanıyor. Sen sıfırdan car açıp kasmıyorsun İsminin üzerinde loncanın ismi yazıyor. Sen lonca penceresinden yetkili atayabiliyorsun ve kurallara uymayan lonca üyesini loncada çıkarabiliyorsun. Lonca üyesini loncadan çıkarırsa isminin üzerindeki lonca adı gidiyor. Hatta lonca isminin üzerine kendi amblemini bile koyabiliyorsun isminin üzerine.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyri Beka

Mesaj gönderen basshunter09 »

Bu iş kolay değil hidra geldi simdide sıgınaklar ve migrat hazır sayılır tabi bu arada lonca sistemi de hazırdır inş yakın zamanda gelir..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bymamisho »

fenomen yazdı:
XTIMURX yazdı:Şimdi Lonca sistemi gelmediği için (geldiyse de ben bilmiyorum birkaç gündür oyuna girmiyorum :mrgreen: )
lonca kanalı da aktif değil.

Ama benim tahminim yeni gelecek Sığınaklar Grup Bölgeleri Ve Miğrat eklentisinde
Grup Bölgeleri loncaların bölgeleri olabilir.

Bu söylediklerim yanlızca tahmindir. Gereçekle bir alakası bulunmamaktadır
grup bolgelerı nerdeyse hazır ama lonca sıstemı ıle ılgılı daha calısmalara baslanmamıs
peki bu çalısmanın baslamadıgını nerden biliyorsunuz acaba .
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

zodiak2009 yazdı:
rapper yazdı:Merhabalar ;
Başlıği görüp de heycanlanmayın :) Böyle birşey yok .! Ama 39 seviye sınırından beri "lonca kanalı gelecek" ," lonca kanalı gelecek" diye söylentiler dönüp dolaştı . Peki ne oldu ?? Koca bir hiç .. !! Biz yine " Oh güzel birşey gelecek " dediğimiz sırada heycanımızı kursağımızda bıraktılar .. Ama neden ? Lonca kanalının herkesin loncasına ait olacağını (metin2 oynayanlar bilirler) söylediler , lonca üyelerini-savaşlarını-vs. işleri kolaylıkla yapacağımızı söylediler. Ama lonca kanalı diye birşey olmadı ve bundan sonra da olacağa benzemiyor !!

Arkadaşlar veya sayın yöneticiler;
Birisi bu konu hakkında bilgi sahibiyse ve beni aydınlatırsa berhudar olurum ..

SAYGILAR
Lonca Kanalı gelecektir. Gelmemesi Söz Konusu bile değil ama Zamanı var Metin2 gibi oyunlarla siz İstanbul Kıyamet Vakti'ni Kıyaslama yapmamalısınız.Herşeyi yavaş yavaş Rayına Oturtmaya çalışıyor Yönetim..
1- Ben Metin2'den nefret ediyorum :D
2-Kıyaslama yapmıyorum sadece örnek vermek istedim ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Güncell
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen senhar15 »

XTIMURX yazdı:Şimdi Lonca sistemi gelmediği için (geldiyse de ben bilmiyorum birkaç gündür oyuna girmiyorum :mrgreen: )
lonca kanalı da aktif değil.

Ama benim tahminim yeni gelecek Sığınaklar Grup Bölgeleri Ve Miğrat eklentisinde
Grup Bölgeleri loncaların bölgeleri olabilir.

Bu söylediklerim yanlızca tahmindir. Gereçekle bir alakası bulunmamaktadır
bence o eklentıyle de gelmez =(
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

başka oyunlara özenip lonca beklemeyin yalan olursunuz oyunda yalan olur oyunumuz loncadan daha iyi bir şey yapmış klanları çıkartmış yetmezmi ? eğer çok isteniyor ise bi şey soracam arzlar ve lodoslar savaşıyo bide herkes kafasına göre lonca açar onlarda savaşırsa ne olacak ya saçma olur bence beklemeyin
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sevimsiz »

LASTDRAGON yazdı:
Sevimsiz yazdı:Lonca sistemi üzerinde çalışıldığından eminim. Bu kadar kişi istekte bulunurken görmemezlikten gelmezler. Tabi forumla olmaz ikv desteğe de bildirim yapalım yaratıcı fikirler sunalım. Şimdiki oyuncuların kendi bulduğu yöntem rezillikten başka birşey değil. Şu metin 2 yi de amma övüyorsunuz sırf meraktan indirip baktım dünyanın en iyi oyunu olsa o grafiklerle oyun oynamayı kendime yakıştıramadım , o nedir ya :lol: . Ama metin 2 forumlarında araştıracağım ordaki lonca sistemi nasılmış ; bir fikrimiz olur en azından veya bilen paylaşsın olaya bakış açımız genişler.
Şöyle Bir sistem var. Arkadaşlar penceresi gibi bir pencere açıyorsun ve oradan kendin lonca kurabiliyorsun ve bu tüm bölgede yazıyor bilmemne loncası kuruldu efendisi Sevimsiz. ve sen aynen gruba davet eder gibi kendi loncana oyuncuları davet edebiliyorsun ve loncanda olanlar Ayrı bir pencerede arkadaş listesi gibi sıralanıyor. Sen sıfırdan car açıp kasmıyorsun İsminin üzerinde loncanın ismi yazıyor. Sen lonca penceresinden yetkili atayabiliyorsun ve kurallara uymayan lonca üyesini loncada çıkarabiliyorsun. Lonca üyesini loncadan çıkarırsa isminin üzerindeki lonca adı gidiyor. Hatta lonca isminin üzerine kendi amblemini bile koyabiliyorsun isminin üzerine.
Evet tam istediğim gibiymiş :). Böyle bir sistem gelirse çok güzel bir ortam oluşur sağol bilgilendirme için.
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Tolun »

Yönetim dört dörtlük bir sistem hazırlıyor.
Dört gözle bekliyorum.
~~ Tolun ~~

THE END

“Genel Etkileşim” sayfasına dön