Tılsım hasarlarında düşüş.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
themoments
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Prisoners Of Freedom

Tılsım hasarlarında düşüş.

Mesaj gönderen themoments »

Yaklaşık olarak 1 seneden fazladır oyun içerisine dahil edilen tılsımlar zaman geçtikçe karaktere verdiğin hasar oranı değişmiş olup düşüş içinde olduğunu gözlemlemiş bulunuyorum.Örneğin Ofansif Dövüşme 2(III)'ü düşünürsek ilk ürettiğimde savaşçıya 7400 - 7600 arası değişen bir Ağır Vuruş hasarı vardı şimdilerde ise bu hasarı hiçbir vuruşumda görmemekle birlikte normal şartlar altında tılsımlar karakterden karaktere hasar farklılığı gösteriyor buradan hareketle düşünürsek tılsımlar karakterlere tam işlemiyor yada tam olarak karakterlere hasarları yansımıyor sunucular genelinde ofansif dövüşme 2(III) tılsımını ilk üreten olduğumdan dolayı forumda konum mevcut ve orda belirttiğim hasarlar ile şuanki verdiğim hasarlar arasında en az 200 ile 500 arasında değişen bir hasar düşüşü gözlemlemiş bulunuyorum umarım gereken çalışmalar yapılır

Meteorit 1 tılsımına baktığımızda ise oyuna ilk girdiğimizde meteorit büyüsünü kullandığımızda 3 sn sayıyor tılsım takılı iken 2 sn sayması gerekirken çoğu zaman bu hata oyun ilk girmediğim zamanlarda da gerçekleşmekte

Yıldırım 2 tılsımına baktığımda ise ölürken sıktığımda hasar vermemekte -1 hasar şeklinde gözüküp hiçbir hasar vermemektedir

Birde savaşçının, büyücü karakterine verdiği hasarlarda bir anormallik görülmekte tılsım ofansif dövüşme 2 III ile ağır attığımızda 8000 civarı bir hasar verilip % 35 canı kalmaktadır ve bu 35 canı düz vuruş 3500 hasarla sıfırlamakta yani büyücü ölmekte tekrardan ifade etmek isterimki ofansif dövüşme 2 III tılsımında bir hasar düşüşü var veya savaşçı karakterlerine tam yansımıyor umarım gerekli düzenlemeler yapılır

Resim

Resim

buda ilk üretmiş olduğum tılsımın vermiş olduğu hasarları forumda bilgi olarak paylaşmıştım arkadaşlara bilgi olsun diye

Resim
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Tılsım hasarlarında düşüş.

Mesaj gönderen VoYaGE »

Aynısı büyücünün meteorit vuruşu için geçerli meteorit 2 II , ve meteorit II varken hedefe 40 bin 41 bin vuruyordum meteorit 2 III üretmeme yakın tekrar denediğimde 40 bini zor buluyordum.Meteorit 2 III ile denediğimde 43 44 binde takılıyor biraz zorlarsam 45 bini zor görüyorum:Tılsım ilk ürettiğin etkiyi tam yaratmıyor bu gözle görülür bir düşüş var.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Tılsım hasarlarında düşüş.

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Diğerlerini bilmem ama Y2 ile hasar verememe olayı ilk baştan beri vardı ve DÜZELTİLMİYOR!.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön