Öncelikle Hol bölgesiyle gelen büyücülerin çok güçlü olması örneğin herşeyi bırakın hol bölgesinide bırakın.
6 şifacı diyelim çemberlitaşa girdiler gbmxi kesebilirlermi yol savaşcısız ? Yol savaşçısını nasıl kesecekler acaba onu bıraktım bir makinaya zehir ve asit işlemezki
Büyücüler grup bölgelerinde güçlü olduğu gibi savaşcılarada kök söktürür hale gelmiştir büyü bozma 3 tılsımı ile kesilmeyecek savaşçı yoktur.
Yıldırım 2 Bilindiği üzere ya bi kere en kısa şöyle düşünün 6 büyücünün migratı kaç dakikada bitirdiği savaşçıların ve şifacıların kaç dakikada bitirdiği. Bir kere 6 tane meteorit 1 li büyücü sırf semihada 50candan 0 cana indiriyor junondamı 1 kişiyi kodese atsa bile indiremiyecekmi 13 de sars açıyor 13den önce 2 fizik zaten 13 canı birden gider emin olun. İş sığınağa gelince kimse şalter tutmayacak ve direnc kırma 3 ile 6 tane 2300 elektrik hasarlı büyücü ortada dolandıracak bb 3 ile büyü bozacaklar kavrulacaksınızda hepsi ortada olduğu için kutup. Ama bir savaşçı veya şifacıyı düşünün kaç dakikada kesilir acaba ?
Oyunumuzda hol bölgesinde sadece 1 adet düzenli oturup ırk kesip xeontim çıkarma yeri var oda bildiğiniz gibi saat.Bir sunucuda 10.000 aktif kişi oynadığını düşünürsek siz bulun ne olacağını.
Ayrıca bu oyundaki üretim sistemi çok çok fazla materyal istiyor.Örneğin bakın burasını çok iyi okuyun kıyamet asa üretmeden gaffara alıyolarmı almıyolar ama kıyamet asa reçetesinde gaffardan 10 hidrojen lazım ee gaffar kesmiş biri 30m dese kime ne ki ? Yani demek istiyorum ki istediği fiyatı biçer böyle şeymi olur ? Adam maden yerlerinde çekicek niye muhtaç olsun kesemiyorki almıyolar gruba. Hadi diyelim kendi arkadaşlarını çağırıp gaffara gittiler.Bir gaffarda hidromu veriyor 50 gaffarda anca tamamlar oda arkadaşları hergün girip keserse plus çember paketi bir sürü şey alıcaklar ama hatırlatırımki tecrübeli 1300 elek buz 2 2 2 kesmek için arkadaş nerden bulacak kendi gibi tecrübeli ?
SÖZLERİM BU KADAR OKUYAN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ BİLDİRİYORUM...