Merhaba,
Meteor bölgesindeki Arz Kalesi'ne bir özellik katılırsa hoş olacağını düşünüyorum. Kale kapısından sadece arzların ve klansızların geçmesini sağlayacak bir geçiş yolu yapılabilir. Hidralara giden yoldaki gibi sağ tıklayıp gir diyerek oyuncular içeri girer. Bu şekilde kale olmasının bir esprisi yok çünkü.
Arz Kale Kapısı
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Arz Kale Kapısı
Genelde kale basıldığı için lag oluşabilir,haliyle o kapıya tıklayana kadar kırk takla atmak gerekirsshinobi yazdı:Merhaba,
Meteor bölgesindeki Arz Kalesi'ne bir özellik katılırsa hoş olacağını düşünüyorum. Kale kapısından sadece arzların ve klansızların geçmesini sağlayacak bir geçiş yolu yapılabilir. Hidralara giden yoldaki gibi sağ tıklayıp gir diyerek oyuncular içeri girer. Bu şekilde kale olmasının bir esprisi yok çünkü.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Arkadaş doğru yere ayak bastı
Ònce merdivenler halledilmeli @
Aynen katılıyorum@55ivedik55 yazdı:kapı önemli değil şu merdivenleri bi yapsalar

- kanuni2020
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
arkadalar meteor bölgesindeki en salam kaleye sahipsiniz ve hala şikayetmi ediyorsunuz ben bir lodos oyuncusuyum ben ne yapa bilirim meteorda sancagımız açıkta sivri adada açıkta sadece e.ö biraz güvenli gözüküyor ama nafile orası da birşeye nbenzemiyor her şekilde arz sancakalr saglam zaten böyle bir eklenti gelirse lodos tarafına yapılmasıl azım sonuçta orası size dokunulmazlı ksaglamış olcak bizede böyle birşey yapılma NOT: orası böyle güzel canı az kalıp kaçanları içeriye kadar kovalayıp kese biliroruz işiz eglencesi burda ama birde ş uvar teşilat sunucusunda oraya sıgınıp kalıyorlar savaşların tadı yok 1 2 aylıgına sancakları degiştirseler herkes digerinin halinden anlar hale gelcek bence yapılmas ıgereken bu
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
eö lodos kalesiyle meteor arz kalesi muhafızların koruması açısından veya karşı klandan birisinin içeriye girip oyalananıp ölmesi açısından pek farkı yokkanuni2020 yazdı:arkadalar meteor bölgesindeki en salam kaleye sahipsiniz ve hala şikayetmi ediyorsunuz ben bir lodos oyuncusuyum ben ne yapa bilirim meteorda sancagımız açıkta sivri adada açıkta sadece e.ö biraz güvenli gözüküyor ama nafile orası da birşeye nbenzemiyor her şekilde arz sancakalr saglam zaten böyle bir eklenti gelirse lodos tarafına yapılmasıl azım sonuçta orası size dokunulmazlı ksaglamış olcak bizede böyle birşey yapılma NOT: orası böyle güzel canı az kalıp kaçanları içeriye kadar kovalayıp kese biliroruz işiz eglencesi burda ama birde ş uvar teşilat sunucusunda oraya sıgınıp kalıyorlar savaşların tadı yok 1 2 aylıgına sancakları degiştirseler herkes digerinin halinden anlar hale gelcek bence yapılmas ıgereken bu
tek fark eskiden ismet kesiminde ismeti çekebilmek handana göre daha zordu şu an o sorun da yok
...
-
- Sahaf Yardımcısı
Bu konuda bahsetmiştim bu sorundan bi eklenti gerekli.
viewtopic.php?f=46&t=114648
viewtopic.php?f=46&t=114648
- BendiniW4
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bu Acı Geçiyor mu ?
Doğru konuya parmak atmışsın.55ivedik55 yazdı:kapı önemli değil şu merdivenleri bi yapsalar

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Eminönü Lodos Kalede Canlandığımız Yere Örs Getirilmeli Kalenin İçinde Örs Girmesi 2 Saat Çıkması Paha biçilemez.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Geçen yıl merdivenler için bir mütahitle anlaşıtılar ama oda işi başlamadan bıraktı .55ivedik55 yazdı:kapı önemli değil şu merdivenleri bi yapsalar