Oyun, Wine yardımıyla kolayda çalıştırılabilir.

Oyunun çözünürlüğünü Masaüstü çözünürlüğüne göre ayarlarsanız oyun tam ekran çalışır.
Hiçbir kasma yada grafik sorunu yaşamıyorum Windowsdan daha iyi diyebilirim.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
Katılıyorum bende kullandım. Bir süre sonra çekilmez bir hal alıyor. :!:MuvaFFa yazdı:zaman içerisinde kasmalar mevcut olacaktır. Tecrübeli biri olarak söylüyorum windowsta zor çalışırken linuxta zamanla bir ızdıraba dönüşüyor.
Ubuntu kullandıkca dahada rahatlar 1 haftalık ubuntu ile yeni kurulmuş ubuntu arasındaki hız farkını denemen lazım.MuvaFFa yazdı:zaman içerisinde kasmalar mevcut olacaktır. Tecrübeli biri olarak söylüyorum windowsta zor çalışırken linuxta zamanla bir ızdıraba dönüşüyor.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
bugüne göre 1 ay sonra wine yazılımında bir değişiklik olacak ki bahsettiğin sıkıntılar yaşanıcak bu yazılımdaki değişikleri çözümleyemiyorsan yardımcı olurum. 2005den beri Linux/Ubuntu kovalıyorum ben.MuvaFFa yazdı:1 ay sonra tekrar yazarsan sevinirim zamanla ne kadar değişme olacak oyunda ona göre dediğin gibi ise senin yönergelerini uygulayarak bende linux a geçebilirim.