Grup bölgeleri
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
Grup bölgeleri
Gaffara gidebilmek için met 1 gerekli dediler , met 1 yaptık , adam met1 istiyordu al beni diyorum 2331 + met 1 diyor , wer is dı adalet ? (:
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
Re: Grup bölgeleri
Hepsini kınıyoruz ! Onları hemen yasaklayıp dışlayın:) ,gerçekten adil değil:)PRIAPOS yazdı:Gaffara gidebilmek için met 1 gerekli dediler , met 1 yaptık , adam met1 istiyordu al beni diyorum 2331 + met 1 diyor , wer is dı adalet ? (:
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Meteroit 1 hızlı ve kolay bir kesim için önemli bir faktör tabi ancak bunu zorunlu hale getiren oyunculardır. Grubu kendin kurmanı öneririm sana .

- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
Sonuçta çemberli taş ilk geldiğinde met 1 yoktu , o zamanlar napıyolardı merak ediyorum (:
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Old Brothers
Öncelikle Merhaba
M1 konusunda hem fikiriz gerçekten fazla abartılmaya başladı m1 siz bi grupla 1 saatte gidiyorsak m1 li grupla oda seriyse 45 dk da gidiliyor söz konusu olan 15dk için bence çok gereksiz bir istek 2 m1 li büyücü ile daha rahat kesiliyor bu benim şahsi kanaatimdir.
Lütfen gereksiz yorum yapmayınız.
İyi Forumlar.
M1 konusunda hem fikiriz gerçekten fazla abartılmaya başladı m1 siz bi grupla 1 saatte gidiyorsak m1 li grupla oda seriyse 45 dk da gidiliyor söz konusu olan 15dk için bence çok gereksiz bir istek 2 m1 li büyücü ile daha rahat kesiliyor bu benim şahsi kanaatimdir.
Lütfen gereksiz yorum yapmayınız.
İyi Forumlar.
Sonuçta çemberli taş ilk geldiğinde met 1 yoktu , o zamanlar napıyolardı merak ediyorum (:
act sample test act sample test
mcat prep course mcat prep course
pmp online training pmp online training
mcat prep course mcat prep course
pmp online training pmp online training
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Siz bu kafayla gidecekseniz çemberli taş geldiğinde sadece fevzi set ile giriyorlardı,şimdi kaçınız kıyamet set yerine fevzi set soruyorsunuz.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Abi herkes söz dinlesin ful fevzi nucleus zırh takılı çarlarla o gaffar güle eğlene keserim ama iş hırsa dönmüş artık 4 büyücünün dördüde full dördündede met1 ayıptır yani bu yapılan neyse zaten artık çemberlitaşın bi hevesi kalmadı yeni bölge olursa zevkli olur çar fulleyin istediğiniz kadar o eski tat yok.
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
genelde çemberliye giremeyen arkadaşlarımıza yardımcı olmak istiyorum , ama artık tüm oyun illa 4 met1 olucak 2000 aşşağı hasar olmayacak falan diyolar benim sitemim bu duruma sadece , onlarında hakkı var sonuçta çemberliye girebilmek için.
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- kanuni2020
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
arkadaşlar şu anda tılsımsız kenan junon ful bir çar gelse yani çember ilk çıktıgındaki ful fizik hasarlı büyücüler felan girse gafo kesemezler ayarlar oynandı canlar zırhlar hep deişti dediginiz gibi ilk zaman bunlar yoktu ve kesiyorduk iyi hoş ama yar degişti şu anda 4 orta derece büyü 1 tank 1 şifa keser ama met1le hızlı olrası bir geçek ama zorunlu degil Not teşkilat sunucusunda şu kelimeleri duydugum an oyunu bırakmayı düşündüm 3 met1 semihayı kaçıra bilicekmiyiz x gderkende 2 met1 zorlanırız yolsavaşçısı uzun sürer dedi ve yolsvaşçısını 2 hs de kestik daha ne kadar hızlı ola bilirki 4 ful+m1+fizik bilgi 3 olsa bile en aşşagı 2 hs de biter bu oyuncuların görüşlerine baglı herkez kendi çevresini kurmalı harbiden dışlayın met1 şart diyenleri