Güzel bir video ama kp kasarken savaşçı pek adaletli saldırmıyor ayrıca bir büyücüyü 8 lvl arbaletle kovalamak çok zor. İşini bilen büyücü ruh döven şifayı çok rahat alır. (Kimse aksini söylemesin alır ) Asitçiler artık sınıra dayandı.
Bir yere kadar sağlamlar bir yerden sonra iş bitiyor.(Asitçi vs Tank Savaşçı işini bilen Tank alır.)Tılsım üretip heal basan şifacılar çok sağlam diyen olacaktır >>> Asit mi Vursun? Heal mi Bassın? Zehir mi atsın? Köpek mi çağırsın? >>>Arada bir Kudrete de bakı versin ? :mrgreen: Kısacası: Arbalet Gerekli
(Tılsım sistemi,dengeyi bozdu üreten üretemeyen farkı vb. bla bla)
Tank Oyalarsa ( Kaçarsa , Yavaşlatır ise vb. ) Kudret biter şifada basamayacağına göre :evil:
Arbalet Şart ( Tılsımların Dengeyi Bozduğunu Tekrar Belirtmek İsterim İyi Anlamada :mrgreen: ) Büyücülere gelen BB Tılsımından bahsetmiyorum bile zehir in kabusu oldu :? .
55ivedik55 yazdı:tanka karşı asit zehir ruh yaparsan farklı bir durum elde edebilirsin zaten ruhçu şifayı büyüler kesebiliyor
KARAHAMZALI yazdı:menzile örnek büyücüden meteoriti veriyorsan şifacıda da zehir asit var
buna katılıyorum şuanda oyunda büyücülere bir yenlik gelmedi şifacılar yeternce saglam savaşçıalra söz yok büyücüler geride kaldı büyücülere lazım bir yenilik
Aslında konu pek dikkate alınmadığından yazmıyacaktım ama neyse >>>
Büyücülerin Tılsımları >>>
1. Metorit1
2. Yıldırım 2
3. Büyü Bozma :twisted: :evil:
Evet büyücüler gerçekten çok zayıflar :twisted: Bu 3 tılsıma sahip olan büyücü kolay kolay ölmez. (Daha çok varda uzatmayayım ) (Arbalet Şart ) İri kemikli yöneticimiz bu konuya bakarsa sevinirim :mrgreen: ( Kesinlikle dalga geçmek gibi bir düşüncem yok olamaz )
kanuni2020 yazdı:
KARAHAMZALI yazdı:menzile örnek büyücüden meteoriti veriyorsan şifacıda da zehir asit var
buna katılıyorum şuanda oyunda büyücülere bir yenlik gelmedi şifacılar yeternce saglam savaşçıalra söz yok büyücüler geride kaldı büyücülere lazım bir yenilik