gruplara alınmıyorduk ejder ürettik. yine almadılar parlat dediler. biriktirdim parayı aldım silah artırıcıyı. parlattık ejderi. yine almıyorlar daha ne yapıyım her haltı üreteceksem neden oynuyorum ben bu oyunu. yazıklar olsun alıcak yok mu sığına bile alınmıyorum. loncaya girdim adam yerine koymadılar selam verdik karşılığını bulamadık bu oyunda adamlık itemlerle mi ölçülüyor buradan seslenmek istedim herkese. şimdi o loncadan da çıktım ve sıkılmadan sığınağa grup arıyorum hala alan yok ne yapalım??
Eminönünde Sabotac
Sığınağa bile..
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Sığınağa bile..
Şimdi sabotac kardeşim bak senin alınamamanın sebebi 1. si çevren yok bir çevre edin öyle gir 2. si doğru dürüst bir loncaya gir öyle çapulcuların hırsızların olduğu loncaya değil 3. sü sabretmeni öneririm mutlaka birileri seni gruba alır kafanı yorma o konuda.
Bu dediklerimi yaparsan sadece sığınakla kalmaz çemberlitaşada girebilirsin ama bu 3 kuralı dikkate alman lazım en çokta 3. kurala dikkat etmeni öneririm.
Bu dediklerimi yaparsan sadece sığınakla kalmaz çemberlitaşada girebilirsin ama bu 3 kuralı dikkate alman lazım en çokta 3. kurala dikkat etmeni öneririm.
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Arz klanına gir beni bul karakterimin adı EVVEL hasarın önemli değil gel girelim
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Bu nasıl iş anlamadım biz mısır çarşısında sadece şartel kapatacak adam ararken, sen nasıl grup bulamıyorsun ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- cetinMURAT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Fierce
Lodoslarda büyük sıkıntı o zaten adam bulabilirse sığınağa bile 5 Y2 ile girecek...Anlamadığım Çemberlitaşa tılsım yokken ne ile giriyordunuz? Geçen gördüm yazıyorlardı klanlarında Çemberlitaşa 4 Met1 diye
Çemberlitaş yokken ayrıca Kenana Güneş Asalılar giriyordu şimdi ise yüzüne bakan yok onların yazık bence...Arz olmayı denemelisin rahata kavusmak istiyorsan

marasaldadas yazdı:Bu nasıl iş anlamadım biz mısır çarşısında sadece şartel kapatacak adam ararken, sen nasıl grup bulamıyorsun ?
Bende geleyim mi ofansif savaşçıyım.
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Bizbizeyeteriz
+1cetinMURAT yazdı:Lodoslarda büyük sıkıntı o zaten adam bulabilirse sığınağa bile 5 Y2 ile girecek...Anlamadığım Çemberlitaşa tılsım yokken ne ile giriyordunuz? Geçen gördüm yazıyorlardı klanlarında Çemberlitaşa 4 Met1 diyeÇemberlitaş yokken ayrıca Kenana Güneş Asalılar giriyordu şimdi ise yüzüne bakan yok onların yazık bence...Arz olmayı denemelisin rahata kavusmak istiyorsan
haklısın elimizden geldikce yardım etmeye çalışıyoruz fakat ben yardım için orda duruyorum full olduğum halde gelip diyorlar hasarın kaç böyle kişiler çok malesef 

- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Merhabalar,
Eminönü sunucusunda şöyle bir durum var, bir çok itemini tamamlayıp, bizim tabirimiz ile "üzerini fulleyen" kişiler arz klanına geçiyor. Yani lodos klanı bir basamak gibi kullanılıyor. O yüzden arz olduğun zaman grup bulman daha da zorlaşabilir, çünkü arz klanına mensup bir çok üyenin Sığınak ve Miğrat grup bölgelerinden alacağı yoktur. Gene de günde bir kaç defa giden bir kaç grup bulabilirsin, onlar ile gitme şansın olabilir. Lodos klanında ise her gün defalarca gidilir, fakat sizlerin de belirttiği gibi çok abartı statüler aranıyor.. Gözlerimle gördüm, "Kenana son Yıldırım 2'li var mı 4 Yıldırım 2 giriyoruz" yazdılar.. Yani tek başıma 30 dakikada tamamladığım bir bölgeye 4 Yıldırım 2 sanırım biraz absürt kaçıyor.. Lodos klanında da bana seslenirsen, günde bir kaç tur gidiyorum, seve seve eşlik edebilirsin bizlere de.
İyi forumlar.
Eminönü sunucusunda şöyle bir durum var, bir çok itemini tamamlayıp, bizim tabirimiz ile "üzerini fulleyen" kişiler arz klanına geçiyor. Yani lodos klanı bir basamak gibi kullanılıyor. O yüzden arz olduğun zaman grup bulman daha da zorlaşabilir, çünkü arz klanına mensup bir çok üyenin Sığınak ve Miğrat grup bölgelerinden alacağı yoktur. Gene de günde bir kaç defa giden bir kaç grup bulabilirsin, onlar ile gitme şansın olabilir. Lodos klanında ise her gün defalarca gidilir, fakat sizlerin de belirttiği gibi çok abartı statüler aranıyor.. Gözlerimle gördüm, "Kenana son Yıldırım 2'li var mı 4 Yıldırım 2 giriyoruz" yazdılar.. Yani tek başıma 30 dakikada tamamladığım bir bölgeye 4 Yıldırım 2 sanırım biraz absürt kaçıyor.. Lodos klanında da bana seslenirsen, günde bir kaç tur gidiyorum, seve seve eşlik edebilirsin bizlere de.
İyi forumlar.

Merhaba
Az önce 46 level şifacı karakterimle kenana girdim fakat item düşmedi de seni nasıl almadılar hiç bilmiyorum
Az önce 46 level şifacı karakterimle kenana girdim fakat item düşmedi de seni nasıl almadılar hiç bilmiyorum