Ne aynı ya o oyunun neresi dandik toplasan ikv'de 1000 oyuncu vardır. O oyunda binlerce yüzbinlerce kişi var 40'dan fazla sunucusu var. Tamam yaş ortalaması biraz düşük ama ikv'de sanki çokmu yüksek?. En azından m...2'de pvp var. Şuana kadar oynadığım oyunlar arasında en iyi pvp benim gözümde.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
ya bi gidin gelmeyin m2 surasıyla ikv büyücüsü bir mi bi düşün hadi bunu geçtim m2 de efsununu kendin ayarlıyorsun o 75 level ninjada 2 tane suradan koruyan taş basılı eşya olsun büyüye karşı dayanıklı efsun olsun nah keser nah al bu da sana ninja yani bak nasıl kesiyor adamından adamına fark var 21 k vuruyor daha videonun başlarında http://www.youtube.com/watch?v=wPWdd_rfIa4
Rahip yazdı:Arkadaşım dediklerinin tam tersi olucak büyü bozma 3 tılsımı gelmeden önceyde dengeler biraz büyücünün yanındaydı zaten büyü bozma 3 gelince artık kök söktürür hale geldiler.Sen kombinasyonları ayarlıyamadığın için kesilmiş olabilirsin ama bu büyücülerin ezikliğini göstermez. Grup bölgesi yetenekleri ile vs yetenekleri bir olamaz ve eminim bu yüzden yatmışsındır.
Arkadaşım sen benim anlatmak istediğimi anlamamışsın. Dediğin gibi sura taşı yok, neden yok peki emek harcayıp eklememiş silahına. Benimde anlatmak istediğim bu o oyunda ne kadar emek harcarsan o kadar iyi olursun. Mesela o sura 54 lvl Ninjadan çok emek harcamış ki adamı kesiyor. Ama İKV'de böyle değil 49 ol yücelenler beleşten bulunuyor tek itemde olsa farketmiyor 2-3sn'de ölüyorsun. 4 Yıl item diz 2-3 sn'de öl sana iyi oyunlar.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Evet o zaman Full Trans setli y2 li arkadaş muhafızlara vurduğunda karakteri çemberli taş seti full olan karaktere aynı hasarı da vermemeli sonuçta seni yücelen eşyalılar kesemeyecekse sende seninle eşyaları aynı güçte adamı bu kadar basit bir yoldan kesememelisin.
İlk okuduğumda mantıklı bir şeyler var sandım ama maalesef konu içler acısı. Full transfer dizdin de ne oldu. Üç vuruş sana büyük bir şans. Hala kesiliyorsan sorun sende. Zaten full bıçak olsa üstüne bir de ofans 2-3 olsa tek yersin. Olacağı odur canın kadar konuşacaksın. Bir de kalkıp oyun açığı falan deme. Hele hele en büyük açığı hiç deme
Tural yazdı:İlk okuduğumda mantıklı bir şeyler var sandım ama maalesef konu içler acısı. Full transfer dizdin de ne oldu. Üç vuruş sana büyük bir şans. Hala kesiliyorsan sorun sende. Zaten full bıçak olsa üstüne bir de ofans 2-3 olsa tek yersin. Olacağı odur canın kadar konuşacaksın. Bir de kalkıp oyun açığı falan deme. Hele hele en büyük açığı hiç deme
al sana oyunun en zekanın en büyük acıgı
görende yücelen savascıyla ws attık beni kesti sanar okumayı bile beceremiyorsunuz
alınmada tılsımlarımal 3 savascıyı birde yere indirebiliyorum sen hala ırım kırım diyosun
konu kilitnelebilirmi ?
sıkıntılı insan cok lafı anlayan var anlamayan var taaa nerelerinden anlayan var.
Büyülerdeki zırh oranı sorununu Miğrat geldiğinde dile getirmiştik. O dönemde çok konu açan oldu ama pek dikkat çekmedi. Büyücülerin zırhlarında "zırh değeri" diye tabir edilen bölge sıfırdır dikkat ederseniz. Tek yemeler, bir ktirikte yere serilmeler de bundan kaynaklıdır.